|
Sada je: ned 16 kol, 2026 8:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: data - bracni partner?
Mr.bobo je napisao/la: ...ajmo ljudi dosta je off topic... !!! ...Cviček napravi temu usisavač i prebaci postove u zoff...  koja tema za raspravu,usisivači! ono, kakve ''usisivače''(ili možda igračke  ) volite itd. daj stvarno freaky 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 23 ruj, 2008 10:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Data, bračni partner ?
svi ste se uhvatili za datu, aj da vidimo kakva je situacija ako je neki borg u pitanju. cenim da slicno ako ne i isto moze da se programira znaci pere, pegla, cisti, pusi...
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pon 29 ruj, 2008 8:23 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Borg je, za razliku od Date, nasilan.  Zar se Borg može programirati? Pa nema pozitronski mozak, nego organski. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 29 ruj, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ja volim borgove(pogotove hugha^^ hehehe) 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 29 ruj, 2008 9:24 pm |
|
 |
|
Trekkie
|
mah vjerujem da bi mogu 100% izvršavat svoje dužnosti... 
|
| pon 29 ruj, 2008 11:20 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Tiny little Spot je napisao/la: Borg je, za razliku od Date, nasilan.  Ne bih baš rekao da je Borg nasilan... Ovo me podsjetilo na nekoliko trek citata: Eddington: Federacija je na neki način gora od Borga. Borg vam barem kaže da će vas asimilirati. 7of9: Onda ste isti kao Borg. (tako je odgovorila Janewayici kad joj nije dopustila da se vrati u borg collective) Dukat: Zločinac za jedne, heroj za druge. Q: Mučenje je subjektivan pojam. Za jedne je mučenje, a za druge je užitak. (zatim je uslijedio onaj njegov osmijeh  )
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 30 ruj, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Pa dobro, nasilje je subjektivan pojam, ali ja ipak ne bih muža koji me hoće asimilirati. Za mene je asimilacija nasilje. A problem bi mi bio i da cijeli kolektiv zna pojedinosti naše veze jer mu čita misli. Dakle, Borg kao bračni partner  .
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 30 ruj, 2008 7:24 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 02 lis, 2008 7:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ok ok zene su dale svoj sud ajde sad da cujem koliko bi muskaraca imalo ovakav sud kada bi 7 of 9 bila u pitanju 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pet 03 lis, 2008 6:31 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|