| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Najbolja Picardova faca
RAI'TARA je napisao/la: Ona ima izraze lica. Ali Picard mi izgleda nekako jednolično u svakoj situaciji.  ...pa iz priloženog topica možeš vidjeti da to baš i nije tako...
| čet 09 tra, 2009 12:10 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
RAI'TARA je napisao/la: Smartybarty je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ima li on uopće različite izraze lica. Pa on je uvijek isti kakva god bila situacija....... Pih, eo zadatak za tebe. Napravi anketu sa Katicinim izrazima lica, pa da vidimo i to cudo  Ona ima izraze lica. Ali Picard mi izgleda nekako jednolično u svakoj situaciji.  Takvi i trebaju biti kapetani. Hladan i smiren u svakoj situaciji.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 09 tra, 2009 1:54 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Lore je napisao/la: [/b][/color] Takvi i trebaju biti kapetani. Hladan i smiren u svakoj situaciji. Captain... we are sorounded by the armada of Romulan ships! Picard: No problem, we'll handle them easly. Captain, we have encounter one Borg ship. What are your orders? Picard: Wipe them out... all of them! ili Picard: All, hands abandon ship, all hands abandon ship!! 
| čet 09 tra, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Suikotreki je napisao/la: Lore je napisao/la: [/b][/color] Takvi i trebaju biti kapetani. Hladan i smiren u svakoj situaciji. Captain... we are sorounded by the armada of Romulan ships! Picard: No problem, we'll handle them easly. Captain, we have encounter one Borg ship. What are your orders? Picard: Wipe them out... all of them! ili Picard: All, hands abandon ship, all hands abandon ship!!  Biti hladan ne znači podcijeniti protivnika. Biti hladan znači jednako izgledati i kad gubiš i kad pobjeđuješ. Sjeti se mota od Hirogenaca. "Nikad ne podcjenjuj plijen. Jer kad podcijeniš plijen, tad ćeš ti postati lovina."
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 09 tra, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Ajme kakvih faca.  Svaka cast bobo sta si sve ovo izvuka. Teska odluka, ali dat cu glas za Engage! Bas sam pisao kako mi je to odlicno kod njega. I neka bude zadovoljan.  Cini mi se da neke slike ne rade.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 13 ruj, 2009 1:05 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Zbunjujuć sviđa mi se podignuta obrva a nasmiješen jer se često ne smije pa zato 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 26 ruj, 2009 3:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Grijeh je nemati facepalm u prvom postu...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 26 ruj, 2009 3:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
The Boz je napisao/la: Grijeh je nemati facepalm u prvom postu... Slazen se, ta je ipak najpoznatija. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 26 ruj, 2009 5:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
e da još pogotovo dok stara Troi dođe !!!  pa Picard počne šiziti .
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 26 ruj, 2009 10:05 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mr.Good je napisao/la: The Boz je napisao/la: Grijeh je nemati facepalm u prvom postu... Slazen se, ta je ipak najpoznatija.  Da taj facepalm je legendaran
Hehe...tak ja izgledam kad vidim postove od nekih forumaša
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 26 ruj, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Al meni je definitivno ova najbolja... Kao neko nafureno dijete koje nije dobilo čokoladu. 
| sub 26 ruj, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Picard ima najbolju facu kad kaže " Da" na našem vjenčanju...Ovaj da... 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 26 ruj, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Hrčak je napisao/la: Picard ima najbolju facu kad kaže " Da" na našem vjenčanju...Ovaj da...  Imaš sliku 
| ned 27 ruj, 2009 5:03 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Hrčak je napisao/la: Picard ima najbolju facu kad kaže " Da" na našem vjenčanju...Ovaj da...  Kaj više nije Riker? 
| ned 27 ruj, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Riker je Mir'Nin. Piki je uvijek bio moj. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 27 ruj, 2009 10:25 pm |
|
 |
|