| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 3rd year
|
 Re: Q ili Human
Human. Ne znam kako to objasniti...tako osjećam.
|
| ned 19 lis, 2008 1:43 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Human 
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 20 lis, 2008 8:23 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... sto je ovo? nekakva najezda hunama u zadnje vrijeme?  a ja mislio da nemaju sanse pored Qa.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 20 lis, 2008 1:40 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ant je napisao/la: hm... sto je ovo? nekakva najezda hunama u zadnje vrijeme?  a ja mislio da nemaju sanse pored Qa. Sad će Q doći, pucnuti prstima i sve ih lagano za kaznu poslati u Nedođiju. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 20 lis, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...poštenost... povjerenje... nesebičnost... To bas i nisu osobine koje opisuju sve ljude... Isto tako, i neki Q-ovi imaju te osobine, kao, primjerice, Amanda.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 29 pro, 2008 9:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma mislim da biti Q ne preddefinira tvoj karakter. isto kao sto to ne cini ni cinjenica da je netko covijek. mogu ja biti obicni human koliko god hocu, a i dalje se ponasam ko Q 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 30 pro, 2008 1:14 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Bilo bi fora imat Q moći, ali moguće da bi i to dosadilo nakon jednog tisućljeća...  Al ne bi htio biti Q kakav je bio ovaj naš Q, bez prijatelja i tako.

|
| sub 10 sij, 2009 6:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Rapavi je napisao/la: Bilo bi fora imat Q moći, ali moguće da bi i to dosadilo nakon jednog tisućljeća...  Al ne bi htio biti Q kakav je bio ovaj naš Q, bez prijatelja i tako. ...pa ne bih rekao da nema prijatelja... ...nego ovi u Q continuumu mu nisu previše zanimljivi jer igraju po pravilima... ...''naš'' Q voli izazove...
| sub 10 sij, 2009 11:39 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Bilo bi fora imat Q moći, ali moguće da bi i to dosadilo nakon jednog tisućljeća...  Al ne bi htio biti Q kakav je bio ovaj naš Q, bez prijatelja i tako. ...pa ne bih rekao da nema prijatelja... Pa i nema. Sva "prijateljstva" su uvjetovana njegovim šepurenjem i nad-moćima. Nitko ga živ ne podnosi. Fedsi rješavaju gluposti koje im zadaje i relativno su tolerantni i suzdržavaju se od namecallinga, dok ga na nekim planetima zovu bogom laži itd. Zato i luta od nemila do nedraga.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 11 sij, 2009 2:50 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma svejedno je nas Q najbolji , tj najsmijesniji 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 11 sij, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| ned 11 sij, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A zbilja je strašan prijatelj koji te toliko puta dovede u smrtnu opasnost, sudi tebi i tvojoj vrsti. Ma prekrasan prijatelj kakvog bi svaki čovjek mogao poželjeti. Ma krivo kažu oni da je pas najbolji čovjekov prijatelj... Q je najbolji čovjekov prijatelj. 

|
| ned 11 sij, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Rapavi je napisao/la: A zbilja je strašan prijatelj koji te toliko puta dovede u smrtnu opasnost, sudi tebi i tvojoj vrsti. Ma prekrasan prijatelj kakvog bi svaki čovjek mogao poželjeti. Ma krivo kažu oni da je pas najbolji čovjekov prijatelj... Q je najbolji čovjekov prijatelj. 
LOL ... ali Q continuum mu se bi dopustio da svoje zamisli sprovede u djela... 
| ned 11 sij, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Glasala sam za Q-a jos davno, ali sam se u međuvremenu predomislila Za 2 dana bi mi dosadilo bit Q Al htjela bih imat frenda koji je Q, da mi tu i tamo ispuni koju željicu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 26 sij, 2009 3:04 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Ja bi htio imat frendicu Amandu... 

|
| pon 26 sij, 2009 3:08 am |
|
 |
|