| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Datina brada
Suikotreki je napisao/la: Ne znam... meni ne paše da Data ima bradu... S njom izgleda kao albino verzija Rikera. Drito hahah Ma Data.... najjaci je. I sad ce neko rec da mu TNG nevalja. Ako vec zbog niceg drugog, pa samo zbog Date i njegovih pizdarija ga moras volit. 
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| sri 08 tra, 2009 8:59 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tako je 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 09 tra, 2009 2:39 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
mogli su bar par epizoda snimiti s bradom... legendarna je... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 09 tra, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Definitivno bez. Ne stoji mu.
| sri 29 tra, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja želim znati tko je to drugi glasovao za Datu s bradom da mu mogu stisnut ruku. Jedan glas je moj. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 26 svi, 2009 5:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma ono sto su mu nakalemili na facu nevalja. ali mozda bi mogao izgledati ok s necim sto mu ne bi pokrivalo 55% lica.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 27 lip, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Bez brade svakako, cudno izgleda sa bradom. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 13 ruj, 2009 12:54 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ja želim znati tko je to drugi glasovao za Datu s bradom da mu mogu stisnut ruku. Jedan glas je moj.  Ja... pružam ruku... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 13 ruj, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Treći glas za Datu s bradom, zaboravih glasovati ovdje. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 13 ruj, 2009 5:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
naravno bez brade 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 26 ruj, 2009 3:30 pm |
|
 |
|