|
Sada je: pet 14 kol, 2026 8:00 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Jean luc picard u gammi
Cvicek je napisao/la: U Quark's baru odo priča s Mornom, no taman kad Morn treba progovoriti, u bar ulazi Odo... Quark dolazi do Oda i pita ga da li će mu Sisko dopustiti reklamiranje po stanici, Odo mu odgovara da ne,.. i baš u taj trenutak u Quark's bar ulazi nekoliko Fedsa. Odo priča sa Mornom u baru, u bar ulazi Odo... Mala greškica. 

|
| ned 25 sij, 2009 3:56 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: Cvicek je napisao/la: U Quark's baru odo priča s Mornom, no taman kad Morn treba progovoriti, u bar ulazi Odo... Odo priča sa Mornom u baru, u bar ulazi Odo... Mala greškica.  Joj... Quark je pričao sa Mornom, u orginal epizodi mu govori da je on njegov barmen, da mu se smije povjeriti što ga mući, i onda u taj trebutak kad Morn treba progovoriti ulazi Odo...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 25 sij, 2009 12:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Priča ti je prilično zanimljiva Cviček. Svaka čast Jedino što bih ja promjenio je onaj zadnji dio. Koliko sam gledao Picarda u TNG-u i filmovima, mislim da on definitivno ne bi zamrznuo pregovore s Bajorom i da ne bi dozvolio da mu jedan Dominij zabrani ulazak u gamma kvadrant, jer bi to bilo protiv njegovih uvjerenja (pogledajte si samo primjere s Borgom koji je daleko moćnija rasa u TNG-u kod Wolfa 359, i u First Contact-u). On bi pokušao i pregovarat s Dominijem, ali ako ne bi uspio (a najvjerojatnije ne bi, kako je i u DS9-u slučaj sa Siskom) onda bi isto pozvao Klingonce i Romulance u pomoć, i razbio Dominij. To je samo moje mišljenje 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 28 sij, 2009 2:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sovereign je napisao/la: Priča ti je prilično zanimljiva Cviček. Svaka čast Hvala Iako to ne smatram baš pričom, više kao hrpu natuknica iz koje bi dala napisati malo duža priča ili scenarij. Sovereign je napisao/la: Jedino što bih ja promjenio je onaj zadnji dio. Koliko sam gledao Picarda u TNG-u i filmovima, mislim da on definitivno ne bi zamrznuo pregovore s Bajorom i da ne bi dozvolio da mu jedan Dominij zabrani ulazak u gamma kvadrant, jer bi to bilo protiv njegovih uvjerenja Pravi Picard to ne bi napravio, ali u ovom slučaju se je radilo o changelingu kojeg su vratili umjesto Picarda kad su ga odveli na ispitivanje. Zato i je onaj zadnji red o Picardovom komentaru i ulasku u bucket.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 28 sij, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A sto pravi picard za to vrijeme radi ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 28 sij, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Da! Jbg, to mora da sam previdio Cviček, a i captain je postavio dobro pitanje. Ali ja svejedno stojim kod toga da PRAVI  bi postupio baš onako kako sam rekao isto kao i protiv Borga (što sam već naveo), ali i Q-a koji je najmoćniji od svih u svemiru (ipak je on bog  ).
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 28 sij, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
captain je napisao/la: A sto pravi picard za to vrijeme radi ?  Za njega će se saznati tek više epizoda kasnije, kad bude epizoda o Picardu, Martoku i ostalima koji bježe iz Dominionskog zatvora i usput naprave raznorazne pi**arije, ukradnu šeme novog Dominion battlecruisera i tak...  Ehm... iskreno, ne da mi se niti od ovih gore natuknica slagati pravu priču, a kamoli da pišem nastavke 
|
| sri 28 sij, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
captain je napisao/la: A sto pravi picard za to vrijeme radi ?  Sa Ent'E te inima oslobađa Betazed, ak me špijuni u Memory Beta nisu krivo obavistili..

Soap Trek Deep Place Nine
|
| sri 28 sij, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|