| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: Q ili Human
e pa ja ne bi, uz to što je svemoćan je tako prokleto iritantan da bi radije bila hjuman! 
_________________ njanjanja
|
| sub 05 tra, 2008 11:10 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Lil'Mee je napisao/la: e pa ja ne bi, uz to što je svemoćan je tako prokleto iritantan da bi radije bila hjuman!  He, he. Pa njegovo ponašanje je njegovo, ne mora značiti da bi ti nužno bila takva, to vidiš kasnije. Znaš onu: "Daj čovjeku moć pa ćeš vidjeti kakav je."
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 05 tra, 2008 12:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bobo zastpo nisi dopustio predomisljanje u anketi? Mozda bi se nekima misljenje promjenilo tokom rasprave 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 06 tra, 2008 12:05 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nije fora ... neka odgovaraju za svoje odluke....  ...i ja se nekad hoću premisliti , pa ne mogu...
...ako će biti više od tri predomišljanja stavljam kao opciju 
| ned 06 tra, 2008 12:14 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Definitivno Q.
| sub 03 svi, 2008 9:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
nermin_st je napisao/la: Definitivno Q. Koja osobina Q-a te se najviše dojmila??
| uto 06 svi, 2008 12:28 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: Koja osobina Q-a te se najviše dojmila?? koja osobina ljudi se tebe bobo najvise dojmila?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 06 svi, 2008 8:55 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hmmm, protupitanje...
...pa, besmrtnost mi je prva pala na pamet... ...manipuliranje s različitim stvarima... ...pretvorit se u različit oblik... ...imati sve na oku... 
...eto...
| uto 06 svi, 2008 11:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
bobo... Chaky je napisao/la: koja osobina ljudi se tebe bobo najvise dojmila?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 07 svi, 2008 12:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: bobo... Chaky je napisao/la: koja osobina ljudi se tebe bobo najvise dojmila? sta, pa i ja sam covijek. ako je bobo odlucio navesti neke moje osobine nevidim sta je u tome lose.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 07 svi, 2008 2:32 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Mr.bobo je napisao/la: Koja osobina Q-a te se najviše dojmila?? Hm. Pa čuj, sve osobine su mu odlične. Teško je izdvojiti bilo koju. A još teže reći koja ne valja. Al' opet, besmrtnost mi se najviše sviđa. 
| sri 07 svi, 2008 7:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: bobo... Chaky je napisao/la: koja osobina ljudi se tebe bobo najvise dojmila? ...a ... boboizam ...poštenost... povjerenje... nesebičnost...
...te vrlo cijenim...
| čet 08 svi, 2008 1:51 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...poštenost... povjerenje... nesebičnost... To bas i nisu osobine koje opisuju sve ljude...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 08 svi, 2008 4:54 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...poštenost... povjerenje... nesebičnost... To bas i nisu osobine koje opisuju sve ljude... ...to imaju samo oni dobri... ;;) ...a moj izbor u anketi je bio Q.. 
| sub 10 svi, 2008 1:36 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Hmm težak izbor.. dali biti pripadnik jedne od najjadnijih rasa u ST univerzumu (što se tiče fizičkih i mentalnih sposobnosti) ili biće koje ima svemoguće moći poput nekakvog boga. Hmmm da stvarno težak izbor! 
| uto 15 srp, 2008 1:20 pm |
|
 |
|