| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
 Re: Vrline ENT-a
Nightshoot je napisao/la: kralj svemira je napisao/la: Jadzia?
pozdrav Ona i dalje zivi u daxu..nije ni slicno.... Ali priznajem zaboravio sam na nju, ipak je i ona umrla... ali ponavljam, zbog daxa, to se jedva i osjeti. Jadziu dax su činili dv simbiotski spojena bica, a jedno je ostalo na ds9, i to ono vaznije LOL. Koga briga za svijest ili sto vec, poanta je da glumice vise nema. Ne znam kako ti, ali ja sam osjetio da vise nema Terry  . pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 15 srp, 2007 1:43 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
da, a ja sam u svom postu naveo da rijetko umiru glavni likovi, a ne glavni glumci...
ponovo procitaj moj post...
| ned 15 srp, 2007 1:51 am |
|
 |
|
Admiral
|
Ali kazem, lik je umro, vise ga nikad nitko nece vidjeti u seriji. To sto neki novi lik ima sjecanja starog lika ne vrijedi pisljivog boba.
pozdrav
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
I like your flowers...
|
| ned 15 srp, 2007 2:51 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
ne, covijece...Dax je lik, i on nije umro...
| ned 15 srp, 2007 12:15 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ne da mi se, pobijedio si, ocito ne razmisljamo na isti nacin sto se toga tice.
pozdrav
I like your flowers...
|
| ned 15 srp, 2007 12:18 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
nije tu pitanje tko je pobjedio... ja ti samo kazem da JAdzia skoro pa i da nije umrla...sto nas dovodi do toga da je Tuckerova smrt jedna od vrlina enta, jer se smrti glavnih likova jako rijetko dogadzaju...
jos jedna vrlina enta: na zemlčji ne vlada utopijski mir i sloga
| ned 15 srp, 2007 12:32 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ta vrlina se nikome nije pretjerano svidjela  . I naravno da nema utopije, pa to su tek poceci, i mora biti tako  . pozdrav
I like your flowers...
|
| ned 15 srp, 2007 12:40 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
da, ugodna promjena
| ned 15 srp, 2007 12:42 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
U jednu ruku je @kralj u pravu nema vise onak zgodne zenske Jadzije ...no dosla je ka druga Ezri , simpaticna no ne ista .. S druge starne @Nights isto ima pravo jer poanta lika je u simbiontu i cijelo vrijeme se to poteze kroz osobine "fizickog" lika u DS9 svi odnosi s ostalin likovima bazirani su na starim "postojanjima" tj simbiontu ...tako da Jadzija bez "crva" sta bi reka Quark nebi bila nista i niko poseban [ jedino jedan jako dobar komad] to je odmah bilo jasno iako je ka finta Sisko [ prorok] "tulija" drugacije al sve je svoje veze gradija na bivsem fizickom liku simbionta... Na isit nacin je u zamku bivseg lika upao i Worf naprosto nije moga izdrzat...a i novi nositelj [ nisiteljica Ezri Dax ] nije bas za "bacit" pa mu se poklopilo .. Mos mislit u kakvon bi soku bia Worf da je simbiont Dax bia prebacen u muskarca ... Mislin da se na kraju ipak more rec i pored price o osobnosti da je lik Dax ==simbiont bar sto se DS9 serije tice .. fizicki likovi ga dodju vise ka sporedni , uglavnom , jedino sto su zgodne zenske !! Pozdrav Moruzgve 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 15 srp, 2007 12:43 pm |
|
 |
|