Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Re: Where My Heart Will Take Me - Theme From Enterprise
Sovereign je napisao/la:
Pa može i to, ali bi bio i više nego dobar vokal, pogotovo za metal verziju
Ma nee metal original dugu verziju pjesme... Al ako mislimo to ozbiljno sad je stvarno vrijeme da se za to ozbiljno dogovorimo svi zajedno...
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
Kolko ja znam ta pjesma se zove Faith of the Heart
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
2008?
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
_Oz je napisao/la:
Cmd Data je napisao/la:
Kolko ja znam ta pjesma se zove Faith of the Heart
U originalu da, ali na ENT soundtracku je naslovljena "Where My Heart Will Take Me."
Ma da... to "Where my heart will take me" se zove pjesma u ENT intru... al sama pjesma se zove "Faith of the Heart"... i originalno ju pijeva Rod Stewart.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Suikotreki je napisao/la:
Ma da... to "Where my heart will take me" se zove pjesma u ENT intru... al sama pjesma se zove "Faith of the Heart"... i originalno ju pijeva Rod Stewart.
Yep, i svira na odjavnoj špici filma "Patch Addams." Međutim Watsonova verzija zbilja jest preimenovana.
Ova verzija (u laganom country stilu) mi se jako sviđa:
_Oz je napisao/la:
Suikotreki je napisao/la:
Yep, i svira na odjavnoj špici filma "Patch Addams." Međutim Watsonova verzija zbilja jest preimenovana.
Ova verzija (u laganom country stilu) mi se jako sviđa:
Nije loša ova verzija... zgodno... dosta zgodno... Iako mi je Watsonova verzija nekako bolja...
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
Mimi Sky je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
...ček, ček, jesi li i ti Entovka...?
Ja podjednako volim sve ST-ove... a ako baš moram poredati.... TNG, VOY, ENT, DS9, TOS...
dakle... ja sam tngovka... voyagerka... entovka... dsnineka... i tosanka...
Svaka čast!
Takav sam i ja bio dok nisam došao na forum.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
Mimi Sky je napisao/la:
Lore je napisao/la:
Mimi Sky je napisao/la:
Ja podjednako volim sve ST-ove... a ako baš moram poredati.... TNG, VOY, ENT, DS9, TOS...
dakle... ja sam tngovka... voyagerka... entovka... dsnineka... i tosanka...
Svaka čast!
Takav sam i ja bio dok nisam došao na forum.
Što se dogodilo
Forum ga je preobratio u zadrtog TNG-ovca... kojem je jedino TNg dobar... i ništa više...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.