| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Pogodi epizodu
Lore je napisao/la: Mislim da je to Strange New World. Ako sam točno odgovorio, postavi još težu.  ...ajd ja sam imao dvojbu... oko 2 epizode... ...no nije bilo preteško... ...a ova zadnja... ...nemam pojima...
...pošto je teška slika... dopustit ću si dva pokušaja...
Demos? Home?
| pon 14 srp, 2008 1:59 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Home je. Ne mogu vjerovati. Fakat ne znam stavljat teske slike 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 14 srp, 2008 2:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pon 14 srp, 2008 2:37 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Antaranac koj ne želi da ga lijeći doktor jer su nekad prije 300 godina njihovi narodi ratovali . Ima u toj epizodi i paralelna radnja , "spašavanje" doktorovih sunarodnjaka iz neke špilje ...itd .. Imane epki slabo ili nikako ne pamtim !
Pozdrav Zlopamtilova 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 14 srp, 2008 10:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
buco je napisao/la: Antaranac koj ne želi da ga lijeći doktor jer su nekad prije 300 godina njihovi narodi ratovali . Ima u toj epizodi i paralelna radnja , "spašavanje" doktorovih sunarodnjaka iz neke špilje ...itd .. Imane epki slabo ili nikako ne pamtim !
...prihvačam odgovor... sad zadaj neki novi... 
| sri 16 srp, 2008 10:21 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Kako ono ide s postavljanjem slika . Iman jeddnu zanimmljivu za pogodi epizodu !? Zaboravio već ! Pozdrav Imageshake bb

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 21 srp, 2008 7:19 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Uploadaš sliku na imageshack, tinypic..... nebitno U postu napišeš [i m g]url slike[/ i m g] bez ovih razmaka u uglatim zagradama.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 21 srp, 2008 7:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
 Koja je ovo epizoda !? hvala @Lore ! Pozdrav eci peci pec .....77

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 21 srp, 2008 9:53 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Mr.B Jel pretezak ? Nebi smio bit ya nas ENTljubce !  Pozdrav Pokusaj 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 22 srp, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
''Divergence'' možda?
...ako nije ... dali sam barem sezonu pogodio (4) ?
| pet 25 srp, 2008 12:30 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ne ! Nije ta . A sezone hmmm..ja ti nikad tako nisam gledao ST. Lijeppo dobia sijeli paket (200tinjak) DVDa (dobro ste pročitali , nisu divixi) i ljepo sjeo i gledao neopterećen kanonima , sezonama , obovaranjima oko istih , koji je glumac ča reka , jer me ionako ne zanima ...itd....itd...! Ali da ti pomognem oni naboji ispaljeni iz šatla su zaista specifični , samo za tu epizodu ! I da još nešto da pomognem , to je zapravo trebala kao bit glavna radnja epizode no vrlo brzo se pretvorila u sporednu ! Pozdrav Airbusova 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 25 srp, 2008 11:02 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Jel možda ova epizoda. Tu su nešto eksperimentirali sa šatlom.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 05 kol, 2008 12:20 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
frenky je napisao/la: first flight.... dark mater nebula... 
lagaaaaanoooo.... kako si tako siguran? 
|
| uto 05 kol, 2008 3:45 pm |
|
 |
|