| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Najpotresniji događaj u Ent-u
Krešo je napisao/la: Cudno kako fali Tripovo ubijanje, mozda ima veze sa time da bobo ignorira tu epizodu?  ...ne, neobjašnjiva pogreška mi se potkrala... ...razmišljam da resetiram anketu pa da uvrstim Sima koji je "dao ponovni život" Tripu...
...a i onaj Cogenitor je prilično loše završio... ...a i smrt Hayes-a...
| pon 03 ruj, 2007 3:14 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: pet 13 lis, 2006 7:55 pm Postovi: 5 Lokacija: Jajce, BIH
|
Definitivno napotresniji događaj je izgibija Tripa da bi spasio kapetana, bez premca!
|
| uto 23 ruj, 2008 8:50 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa sve četiri scene su dosta emotivne... no zašto sliku iz nastavka Twilight... kad Zemlja baš bude uništena, ili scena kad Archer na onom planetu "sazna" da je Zemlja uništena pa kad je onako izletio van iz kuće. Te dvije scene su mi najudarnije. Puno više od prvog Xindi napada na Zemlju. A kaj se tiče ostalih... definitivno ona kad su Trip i T'Pol izgubili dijete.
| ned 01 ožu, 2009 11:37 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa najpotresniji je ksindski napad na zemlju.
|
| ned 01 ožu, 2009 11:46 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
"Archer suočen s gubitkom Portosa"
naravno napad Xindija 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 01 ožu, 2009 12:08 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cmd Data je napisao/la: "Archer suočen s gubitkom Portosa"
Pa to je bilo simpatično za gledat... ali naravno da nikad nije mogla biti scena koja je potresna. 
| ned 01 ožu, 2009 12:21 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: Pa sve četiri scene su dosta emotivne... no zašto sliku iz nastavka Twilight... kad Zemlja baš bude uništena, ili scena kad Archer na onom planetu "sazna" da je Zemlja uništena pa kad je onako izletio van iz kuće. Meni to nije bilo uopće potresno, jer je ionako bilo jasno da će bit neki reset-button na kraju, pa da sve to zajedno neće bit bitno. Jedna od meni najpotresnijih scena u ENT-u je bila kad T'Pol kaže Travisu ("Terra Prime") "She's dying". Al uvjerljivo najpotresnija je bila u finalu, kad trip junački... čekaj malo... ajoj ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| ned 01 ožu, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
_Oz je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Pa sve četiri scene su dosta emotivne... no zašto sliku iz nastavka Twilight... kad Zemlja baš bude uništena, ili scena kad Archer na onom planetu "sazna" da je Zemlja uništena pa kad je onako izletio van iz kuće. Meni to nije bilo uopće potresno, jer je ionako bilo jasno da će bit neki reset-button na kraju, pa da sve to zajedno neće bit bitno. Jedna od meni najpotresnijih scena u ENT-u je bila kad T'Pol kaže Travisu ("Terra Prime") "She's dying". Ma znam da se znalo da će se sve jednostavno "resetirat"... ali svejedno vidjeti te scene i Archera kako reagira na događaje... to je po meni bio jedan od najemotivnijih trenutaka u cijelom Star Treku.
| ned 01 ožu, 2009 1:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Naravno da bi to bio Xindi napad i skoro uništenje Zemlje.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 01 ožu, 2009 5:40 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Smrt male Elizabeth 
| ned 01 ožu, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
T'Pol-ina i Tripova masaža! Skoz me omelo!! Pozdrav Napaljene Vulkanke 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 01 ožu, 2009 6:58 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
buco je napisao/la: T'Pol-ina i Tripova masaža! Skoz me omelo!! Pozdrav Napaljene Vulkanke 1 Koja... moraš navesti... jer ih je bilo više. 
| ned 01 ožu, 2009 6:59 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Archer suočen s gubitkom Portosa definitivno... Kako to netko može strpat u koš sa recimo... Xindi napad i skoro uništenje Zemlje?

|
| pon 02 ožu, 2009 1:55 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Čim sam vidjela topic,znala sam da će mi odgovor biti "umirući Porthos",ali nisam očekivala da će to stvarno biti jedno od ponuđenih. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 02 ožu, 2009 6:36 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
J*bo vas Porthos. Šta je (eventualna) smrt nekog bigla naspram smrti bebe?
|
| pon 02 ožu, 2009 8:26 pm |
|
 |
|