Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Program za veljaču (draft)
9.2 - Skrivena projekcija (20:00h) Sve šta se može reči je da je riječ o Sf/fantasy žanru uz dobru atmosferu i kokice dođite i pogledajte zajedno sa nama film.
(22:00) Pošto se bliži dani fašnika i karnevala udruga i ove godine ima namijeru posijetit Samoborski karneval ovo nam je prilika da se dogovorimo za zajednički odlazak.
by Danijel Jagunić
16.2 - Ususret Euroconu Tema je prijedlozi ideje za nadolazeci konvencije Istrakon i Eurocon
23.2 - Predavalje Povijesna sekcija Tema: 7 novih svijetskih čuda
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
Re: Program za veljaču (draft)
Obavijest: Odgađa se predavanje Povijesne sekcije predviđeno za 23. veljače zbog smrtnog slučaja u obitelji predavača. Novi termin najvjerojatnije će biti u ožujku. Bit će te na vrijeme obaviješteni o novom terminu predavanja na ovoj i/ili na temi o predavanjima Povijesne sekcije. Hvala na razumijevanju.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Tgrel primi moje iskreno saučešće nisam znao za situacije tek sam sada pročitao post.
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
Shadowmaster je napisao/la:
Tgrel primi moje iskreno saučešće nisam znao za situacije tek sam sada pročitao post.
Hvala. No nadoknadit ćemo mi to predavanje idući mjesec.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.