|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 11:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Forumasi imate priliku! Iskoristite je! Nov@TV!
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Forumasi imate priliku! Iskoristite je! Nov@TV!
Dakle trebamo dva trekera koji bi predstavili Zvjezdane staze u InMagazinu na Novoj tv ovaj ili sljedeci tjedan. Dakle posto stalno pilite da su na tv-u isti ljudi evo vam je zgodna prilika da to promjenite i kao sto ste rekli pokazete nam onu "drugu stranu" o kojoj stalno pticate. Dakle tema je: " Značaje i doprinos serijala Zvijezdane staze u tehnologiji, popularnoj kulturi i društvu." Evo ako ste zainteresirani slobodno mi se javite ovdje na forum ili na moj mail predsjednik@usscroatia.hr
| pon 28 stu, 2011 1:50 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Forumasi imate priliku!!!! Iskoristite je!!! Nov@ TV!!!!
Ovaj put bez Sayock, ako je ikako moguće... 
|
| pon 28 stu, 2011 1:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Dakle trazim samo nove ljude... jel to znaci da se javljas?
| pon 28 stu, 2011 2:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam previše radikalan tako da ne bih preporučio da mene pošaljete u ime udruge I BTW, j**** ti uskličnike i nedorečenost naslova da ti j****, zar ni jedan naslov ne znaš napisati kako spada 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 stu, 2011 2:04 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Shadowmaster je napisao/la: Dakle trazim samo nove ljude... jel to znaci da se javljas? Ne jer bi se vjerojatno usro pred kamerama  , ali podržavam "projekt" 100%. Koji bi to bili "novi" ljudi? Koliko ja znam, u tim trekkerskim krugovima se stalno vrte iste face. Međutim, Teddein nastup na 8. katu je bio čisti WIN, pa mislim da bi bilo okej da ona bude jedan od ta dva trekkera, ukoliko je voljna. Samo tko bi bio dugi?  Netko dovoljno elokventan i skuliran... Tko bi to mogao biti?
|
| pon 28 stu, 2011 2:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
@ostali: Samo naprijed ja cu vec kontaktirati Teddeu, ali dajem priliku i drugima @Cvicek: Zato moj mladi uss croatia predsjednik aprentice moderiraj naslov bez usklicnika... 
| pon 28 stu, 2011 2:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
BTW, @Oz, zašto ne Sayock? Zato jer stalno bude u sličnim emisijama (jedinoj joj se da), pa da se drugima prepusti prilika? Ili zato jer je "prestara"? Ili zato što ne prizna ENT i Voy pod pravi Trek? Ili nešto četvrto? @Shadowmaster... u biti ... ne... ne da mi se po 47. put ponavljati isto. Ja nominiram Oza za emisiju!  s time da pretpostavljam da će mu SM subvencionirati put do ZG i natrag 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 stu, 2011 2:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Forumasi imate priliku! Iskoristite je! Nov@TV!
@Cvicek: Ako mu nastup bude dobar razmisliti cu o tome... 
| pon 28 stu, 2011 2:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mislim da bi bolji od njegovog bio samo T'Grelov nastup 
|
| pon 28 stu, 2011 2:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
| pon 28 stu, 2011 2:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
U tih 5 sekundi baš i nije uspio doći do punog izražaja BTW, s obzirom da nema puno kandidata, hoćeš li zvati i ex udrugaše koje se prikazuje u filmiću?
|
| pon 28 stu, 2011 3:10 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: BTW, @Oz, zašto ne Sayock? Zato jer stalno bude u sličnim emisijama (jedinoj joj se da), pa da se drugima prepusti prilika? Ili zato jer je "prestara"? Ili zato što ne prizna ENT i Voy pod pravi Trek? Ili nešto četvrto?
Jel bi ona analogija s paštetom bila previše neprimjerena? 
|
| pon 28 stu, 2011 3:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Mislim da bi bolji od njegovog bio samo T'Grelov nastup  Shadowmaster je napisao/la: I jako je normalna ta ista Nova tv kad je zamijenila moje i Zvonko ime... pa to moraš bit specijalac i neprofesionalac da nešto takvo napraviš. Očito im nije bila namjera nas prikazat kak se spada tj. nisu našu udrugu uzeli za ozbiljno. Pa se zbog toga to i dogodilo. Kao prvo ne bi išao na nikakva snimanja, a kao drugo onda bi rekao kakvo je stanje u udruzi i kakvo stanje vlada među članovima i forumašima, a to baš i nije svrha emisije. Kao treće, niti bi mi "šefovi" dali da idem na snimanje zbog takvog mog stava. Mislim, šta meni ko može zabranit da idem na snimanje, ali nisam lud... s takvim ponašanjem određenih članova i forumaša, nisam lud. I, da... Cviček je kao i obično - poprilično bezobrazan. Sayock i TDA su dobra ideja. Šteta je što Sayock više nije u našoj udruzi, ali očito je, uz svoje obaveze uz obitelj i sl., "progledala" kako je u udruzi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 28 stu, 2011 3:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
I T'grel jel pomazes kaj Danijelu na poboljsavanja stanja u udruzi? Jel planiras preuzeti koju funkciju?
| pon 28 stu, 2011 4:08 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Pomažem mu samo ako treba napraviti kakav program, kakvo predavanje i sl. A preuzeti funkciju ne kanim jer su neki članovi (koji su ujedno i forumaši ovog foruma) bili, u najmanju ruku, bezobrazni i nekoretni prema meni. I ja se ja za takve tj. za takvu udrugu brinem? Ne hvala. Nije da sam zlopamtilo ali teško zaboravljam neke stvari. One negativne. Udrugu čine članovi. Čast iznimkama, kojih je jako malo. Danijel je uvijek bio ok čovjek i radio svoj posao kako zna i to je jako dobro radio. I nadam se da će dalje biti uspješan tajnik udruge. Ako je potrebno, uz povremeno Zvonkovo mentorstvo. Svi bi bili potpredsjednici, ali nitko ne želi biti predsjednik. Prevelika im je odgovornost, a nije plaćena. A što bi se onda mučili? Kad sam se htio kandidirat za potpredsjednika onda me nisu izabrali. Onda su neki članovi me zvali da budem tajnik. Pa da sam htio bit tajnik onda se ne bi kandidirao za potpredsjednika?!??
Stanje u udruzi nam je takvo kakvo je, jer ste birali svakakve i svakojake ljude tj. članove udruge na određene funkcije. Svaka čast tebi, Shadow i određenim ljudima, ali bilo je svakakvih članova udruge na funkcijama za koju nisu sposobni. Neću ih imenovat jer mi nije cilj nikoga tu sad prozivat ali mislim da se zna na koga mislim. Eto toliko.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 28 stu, 2011 4:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|