Sada je: uto 01 ruj, 2026 11:41 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
 Program za 11 mjesec!!!! 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
 Program za 11 mjesec!!!!
Nakon kratke pauze udruga "USS CROATIA" ponovno počinje sa radom uz zanimljiv program koji su pripremili naši članovi. Svaki tjedan smo vam pripremili neke od aktivnosti koje bi vas mogle zainteresirati, pa dovedite svoje prijatelje trekere koji još nikada nisu bili u našoj udruzi i upoznajte ih sa nama. Ako imate bilo kakvu ideju za igru, radionicu ili kviz slobodno je pošaljite na udruga@usscroatia.hr i dodijeliti ćemo vam termin u programu za 12. mjesec. Udruga USS Croatia također traži mlade Star Trek pisce koji bi svoje radove htjeli objaviti u našem novom broju Fanzina. Ako imate zanimljivu priču ili izvještaj sa neke konvencije slobodno nam ih pošaljite.

10.11. (20:30) MAKETARSKA RADIONICA by ROBY (Opatijski Trg 10) - Uvodno predavanje i izrada nove makete Voyagera i aviona iz 20 stoljeća. (Ako imate svoju maketu kuju bi željeli složiti slobodno je donesite)

17.11. (20:30) STAR TREK KVIZ by Denis and Danijel (Opatijski Trg 10) - Gledati ćemo jednu epizodu zvjezdanih staza nakon koje sljedi kviz. Pobjednik osvaja vrijednu nagradu!!!

(22:00) WORD OF WARCRAFT BOARD GAME by ROBY (Opatijski Trg 10) - Board game koji je Denis osvojio na Istrakonu a nismo ga nikada izvadili iz kutije, prisustvujte prvom otvaranju kutije te zaigrajte sa nama ovu popularnu igru.

24.11. (20:30) SKRIVENA SF PROJEKCIJA by Danijel (Opatijski Trg 10) - uz ugodnu party atmosferu i grickalice by UDRUGA "USS CROATIA", Danijel, Mirta, Denis, Zvonko & Ronald

Live long and prosper!
USS CROAITA

(u slućaju bolesti predavača ili promjeni programa biti ćete na vrijeme obvješteni)

sub 05 stu, 2011 4:31 pm
Profil ICQ Web stranica
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
Post Re: Program za 11 mjesec!!!!
Mogu ja pitati zašto kruže glasine da udruga praktički ne postoji? :-k Vidim da imate tjedna okupljanja, i da članovi uplaćuju članarinu... :?

čet 10 stu, 2011 5:35 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Spet je napisao/la:
Mogu ja pitati zašto kruže glasine da udruga praktički ne postoji? :-k Vidim da imate tjedna okupljanja, i da članovi uplaćuju članarinu... :?

Ne vjeruj svemu što čuješ (politički odgovor) :zubo: . U zadnje vrijeme dosta udruga, skupova, foruma ima manju posječenost.... i sad bla bla bla :lolsmjeh:

čet 10 stu, 2011 9:07 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
Valjda misliš posjećenost... jer bi posječenost značilo da ih manje sijeku ovih dana... 8-[

Mene zanima zašto se to događa. Čisto kao autsajder gledam, i ne vidim što se to toliko promjenilo... :neznam:

pet 11 stu, 2011 3:05 pm
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Draga Spet udruga još postoji i ima redovito sastanke Četvrtkom kao i programo, članova nema kao prijašnjih godina ali i dalje smo tu :)

sub 12 stu, 2011 3:37 pm
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
Shadowmaster je napisao/la:
Pobjednik osvaja vrijednu nagradu!!!

Šta je nagrada? :mrgreen:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

uto 15 stu, 2011 12:20 am
Über Trekkie
Über Trekkie

E da si došla znala bi... :mrgreen:

pet 18 stu, 2011 12:17 am
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Dejanira je napisao/la:
Pobjednik osvaja vrijednu nagradu!!!
Šta je nagrada? :mrgreen:
Ne znam jesi li primjetila, ali Shadowmaster često sipa pridjeve poput "vrijedna nagrada", "bogato ćemo vas nagraditi" i sl, što ponekad dosta čudno izgleda pogotovo kad se zna neće biti baš tako, nekad ni nema ni smisla, plus relativnost i takoto 8-[

Nisam bio u udruzi (već oko mjesec dana?) pa ne znam što se djelilo, ali s obzirom na tradiciju pretpostavljam da je u pitanju neka čokolada, a s obzirom da se spominje "vrijedna nagrada" onda se vjerojatno radi o malo većoj čokoladi? :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 18 stu, 2011 1:11 am
Ensign
Ensign

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Koje si vrste?: human
E krivo, nije ni čokolada ni bonboni. :D Ali stvarno šteta što nije više ljudi došlo na kviz. Sigurno je magla kriva. Suiki se baš potrudio i fora je bio koncept. Ja sam došla kad je već bilo gotovo ali šteta. A na projekciji idući četvrtak bi stvarno bilo super da nas se više pojavi. NI ja nisam dolazila već dugo, neću se pravdati ali je ispit kriv! :D

- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")

pet 18 stu, 2011 1:35 am
Profil Web stranica
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Nagradu je osvojio novi član Igor koji je odgovorio na 5 točnih pitanja od mogučih 10 :D a nagrada nije čokolada i nešto slično kao što su neki mislili več je osvojio manju maketu Romulanske bojne ptice =D>

pet 18 stu, 2011 4:25 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Cvicek zar ti moja ljubav prema udruzi i moji pokusaji da je ponovno pokrenem nisu dovoljna nagrada nego moras kurit... tsk tsk.. [-X

Sljedeci puta se opet malo ukljuci u program i sudjelovanje i nagradi našu udrugu jednom dobrom aktivnošću koju još nikad nismo vidjeli, da mi poslje opet Denis ne dođe i kaze zjev, zjev, opet jedno te isto, opet se ponovljamo... bla bla... vidis i kad Denis sudjeluje i njemu je zabavno i svima koji su došli, a vjerujem da bi bilo i tebi da si tamo bio.

Teddea, Maša, Trap i ostala ekipa koja se olucila oblokati, nema problema, mi cemo i dalje u udruzi piti sokove i sintahol dok god budemo za to financijski sposobni, kad ne budemo uvest cemo neki Zeitgeist sistem za izradu sokića i grickalica. Ako treba grickati cemo kštice od bundeve sa noci vještica.. :baeh:

Svima koji zele doci na projekciju sljedeci puta dodjite slobodno mjesta ima, nece vam biti hladno jer udruga ima generator grijanja, a koliko cujem Danijel vam je pripremo jedan film koji stvarno vrijedi pogledati. (Ovaj put nisam ja birao, pa ce te se stvarno iznenaditi).

pet 18 stu, 2011 5:19 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Cvicek zar ti moja ljubav prema udruzi i moji pokusaji da je ponovno pokrenem nisu dovoljna nagrada nego moras kurit... tsk tsk.. [-X
Nemam ništa protiv da ju pokušavaš aktivirati, pa makar i ovako virtualno :thumbs2:
Ja samo komentiram tvoju "bogato ovovono" spiku koja zna ispast čudna. Ako treba raspisat ću se da objasnim zašto :njami:

Sljedeci puta se opet malo ukljuci u program i sudjelovanje i nagradi našu udrugu jednom dobrom aktivnošću koju još nikad nismo vidjeli,
Već sam se izjasnio oko toga. Vjerojatno budem koji put navratio, ili pomogao kad je stvarno frka (ko ono za konzole prije neki dan), za adminovanje sam se isto izjasnio da sam tu da pripazim s tehničke strane dok se ne nađe netko tko bi htio preuzeti, no općenito gledajući moji aktivni dani u udruzi su stvar prošlosti...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sub 19 stu, 2011 1:39 am
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Cvicek je napisao/la:
no općenito gledajući moji aktivni dani u udruzi su stvar prošlosti...

Pojašnjenje? :pop:

sub 19 stu, 2011 1:49 am
anarho trekkie

Raspisao sam se u temama u ovom pdfu detaljnije o tome, tako da ne trebam ponovo objašnjavati. Druge stvari me zaokupljaju. Možda si primjetio da zadnjih mjeseci s više žara raspravljam o globalnoj krizi, društvenim promjenama tome sličnom, a manje o treku i sl... daljnje komentare (ako je baš potrebno...) molim u neku drugu temu, ovdje smo offtopic.

slika

sub 19 stu, 2011 2:46 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Svi pričate pomalo bedastoće :roll:
Jesam li za da se svaki četvrtak čubi u udruzi bezveze....i onda dođe max. 5 ljudi....NE :roll:
Ali mogli bismo se barem s vremena na vrijeme skupiti da se vidimo...neznam kaj vi mislite :-k 8-[
Ne treba svaki četvrtak ali onako jednom mjesečno ili dvomjesečno da se malo sakupimo, popričamo, kaj ima kod koga...zar je to tak glupa ideja =;
Shvačam da neki nemaju više vremena kao nekad, ali u ime starih dana...pa evo ne treba biti ni četvrtak, može biti subota :-k
Ili je problem odvojiti koju subotu :vrazicak1:

sub 26 stu, 2011 3:21 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: