|
Sada je: uto 01 ruj, 2026 9:10 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Teddea, Sayock i Sovereign u Studiju 45
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Teddea, Sayock i Sovereign u Studiju 45
Večeras u 23:15 će Teddea, Sayock i Sovereign sudjelovati u emisiji "Studio 45" na RTL2, a ima i repriza sutra u 16H. edit: Link na reprizu emisije: http://www.rtl.hr/televizija/rtl-2/studio-45/Direktni link na fajl: http://www.rtl.hr/repository/media/1/3/ ... 2d335b.mp4
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 13 lis, 2011 11:25 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Teddea, Sayock i Sovereign u Studiju 45
Tako triba sov  ..picard I garak je bolji negativac od dukata Iako meni ove emisije i nisu nesto ..nekako su mi nezanimljive , posebno prije par veceri sa strancima u hrvatskoj ..jadne ljude je bas natlacilo  Ono sa izjasnjavanjen je promotivni epic fail ..sad ce svi mislit da su trekiji cudaci 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 13 lis, 2011 11:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
...meni rtl2 šteka... ...pa svako malo prekida... ...samo pola sam vidio... ...ok možda malo više... ...ovo što sam vidio je bilo okej ...čekam reprizu... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 14 lis, 2011 12:37 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Meni je isto bilo ok, bravo svima  , tj. kraj koji sam vidio ostalo mi na običnom RTL-u do pola emisije no stavio snimat reprizu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 14 lis, 2011 8:01 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
I još jedan doprinos predrasudi da su Trekiji frikovi. Nije stvaru tome što vi pričate (sve je bilo sasvim ok), već kako je cijela emisija zamišljena i u kakvu ste situaciju postavljeni. Tako je bila postavljena svaka emisija dosad gdje ste vi pokušavali pokazati ljudima kako niste frikovi, a pokazali ste upravo suprotno i to ne svojom krivicom. Jednostavno stalno upadate u istu zamku: poredani u uniformama sjedite pred voditeljicom i govorite koja vam je najdraža serija, objašnjavate neukom puku što one točkice po tijelu znače itd. Ono što ljudi koji ne mare/ne znaju dovoljno o Treku vide u tom trenutku nije a) o, vidi pa i oni su normalni ljudi, samo eto vole tu franšizu, već b) o vidi frikova, to sam si i mislio, tu se naredali u uniformama, bojaju se po tijelu ko likovi u serijama, znaju svaki detalj, samo o tome znaju pričati... Znam da vi sve ljubitelje Treka i vašu udrugu želite pokazati u dobrom svijetlu, ali sve što postižete je produbljivanje predrasuda.
|
| pet 14 lis, 2011 9:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
A možda da gostujemo u Nedjeljom u 2 Mislim da u ovakvim manje ozbiljnim emisijama treba nastupiti ozbiljno i ne se navući-znaći odgovarati samo sa "da i ne" Mislim da je pokušavala voditeljica no naši su se dobro držali 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 14 lis, 2011 9:39 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ljudi inače ismijavaju ono što ne razumiju. Premda sam uvjerenja da je drugima više simpatično vidjeti nekog potpuno drukčijeg od prosjeka, i da svi ljudi imaju potrebu (ili bar većina) biti dijelom određene skupine, tako da je većini jasno to grupno ponašanje (nošenje uniformi i govor o stvarima koje su zanimljive i karakteristične za specifičnu grupu). Valjda. 
| pet 14 lis, 2011 10:06 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: I još jedan doprinos predrasudi da su Trekiji frikovi. Nije stvaru tome što vi pričate (sve je bilo sasvim ok), već kako je cijela emisija zamišljena i u kakvu ste situaciju postavljeni. Tako je bila postavljena svaka emisija dosad gdje ste vi pokušavali pokazati ljudima kako niste frikovi, a pokazali ste upravo suprotno i to ne svojom krivicom. Jednostavno stalno upadate u istu zamku: poredani u uniformama sjedite pred voditeljicom i govorite koja vam je najdraža serija, objašnjavate neukom puku što one točkice po tijelu znače itd. Ono što ljudi koji ne mare/ne znaju dovoljno o Treku vide u tom trenutku nije a) o, vidi pa i oni su normalni ljudi, samo eto vole tu franšizu, već b) o vidi frikova, to sam si i mislio, tu se naredali u uniformama, bojaju se po tijelu ko likovi u serijama, znaju svaki detalj, samo o tome znaju pričati... Znam da vi sve ljubitelje Treka i vašu udrugu želite pokazati u dobrom svijetlu, ali sve što postižete je produbljivanje predrasuda. Potpisujem od riječi do riječi. Vi možda mislite da tim nastupima promovirate udrugu, ali za "njih" ste najobičniji freak show. Uvijek se sjetim onog fijaska na "Sanji" koji je dan kasnije prepričavan (čitaj "ismijavan") čak i u mojoj srednjoj... Onu tragediju u "Najboljim godinama" da i ne spominjem. Čast iznimkama poput Danijele Trbović, onaj Teddein nastup na 8. katu je bio ugodno iznenađenje.
|
| pet 14 lis, 2011 10:13 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Čast iznimkama poput Danijele Trbović, onaj Teddein nastup na 8. katu je bio ugodno iznenađenje. To nisam vidjela? 
| pet 14 lis, 2011 10:22 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja san gleda samo kraj i kad su nesto pricali o izjasnjavanjima ko jedi ili kardassianac ..ja san se uvatija za glavu i pomislija "sta in je ovo tribalo" ..no ima shirajzl pravo , vecina ekipe bas nakon tih emisija pomisli da se radi o nekakvim djetinjastim i pomalo cudnim osobama ..iako u vecini slucajeva nije bas skroz tako U tim emisijama djelujete previse uzivljeno ..tu je malo problem mozda 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 14 lis, 2011 10:53 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Svaka čast shirajzl, Oz i captain, potpuno se slažem sa svime što ste naveli.
Kao što reče captain, gosti u emisijama djeluju preuživljeno, a da ne spominjemo kako se ne znaju nametnuti voditeljima koji ih uglavnom žele prikazati kao čudake. A u tom poslu im svakako pomažu uniforme, točkice na licu i sl, kao i ove izjave "kardasijanac-jedi" i sl.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 14 lis, 2011 12:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Forumaši, znam koji su vaši stavovi, no ja cu vam i dalje reci da je emisija bila pun pogodak i da su se nasi clanovi super drzali i odgovarali na pitanja. Trebalo je izvuci tih 45 minuta i ljudi su to stvarno dobro odradili. Svaka cast Teddei, Meliti i Ronaldu bez njih nam to nikako ne bi uspjelo. Stoga svi koji mislite da ste mogli bolje uclanite se u nasu udrugu pa cemo vas sljedeci put poslati na snimanje pa cemo imati dva svijeta, clanove bez uniformi i sa uniformama. Pa svatko moze pricati o treku na svoj nacin. Dogovoreno? Evo tko još nije vidio može pogledati na ovom direktnom linku: http://www.rtl.hr/rtl-sada/magazini/studio-45/17897/Evo slike sa snimanja: 
| pet 14 lis, 2011 2:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Svaka čast ekipi, bili ste simpa.  Drago mi je bilo vidjeti da se udruga predstavlja putem medija i to sve treba iskoristit. 
|
| pet 14 lis, 2011 2:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
shirajzl je napisao/la: Ono što ljudi koji ne mare/ne znaju dovoljno o Treku vide u tom trenutku nije a) o, vidi pa i oni su normalni ljudi, samo eto vole tu franšizu, već b) o vidi frikova, to sam si i mislio, tu se naredali u uniformama, bojaju se po tijelu ko likovi u serijama, znaju svaki detalj, samo o tome znaju pričati...
Znam da vi sve ljubitelje Treka i vašu udrugu želite pokazati u dobrom svijetlu, ali sve što postižete je produbljivanje predrasuda. Ne znam hoće li se trojac koji je bio u emisiji niti vi ostali složiti samnom, ali mene osobno boli k**ac da li će neki primitivac (čitaj prosječan bogirvat) sprdati s njima ili ne. Takvi su ionako pred izumiranjem... Oni su došli pričati o temi koju vole, i u tome su uspjeli (a detaljnije komentare ću dati kad pogledam emisiju) Kakva je razlika kad se na TV pojave npr. ljubitelji reprezentacije? Da li ih se treba ismijavati u stilu "Gle koji su to frikovi, glavna sporedna stvar u životu im je gledanje kako 11 izabranih jednog plemena okolo trče za loptom. O gle te čudne crvenobijeloplave majice koje nose na sebi i kakvi su im to crveno-bijeli kvadratići nacrtani na licu. Raspravljaju je li bolji neki tam Modrić ili Eduardo. Jesu li oni normalni?! Da li oni i inače nose tu čudnu odjeću, raspravljaju o tim "utakmicama", i znaju li svaki rezultat repke kada se je dogodio?!" Nemam niš protiv navijača, da ne shvatite krivo, no u jednoj sredini koja ne zna puno o nogometu i navijači bi primitivnijem djelu puka izgledali "čudno". Tu ne mogu pomoći nikakvi ozbiljni nastupi trekera, tek tada bi ispali čudni. Stvar je šira, treba raditi na općem napretku čovječanstva da se različitost poštuje. I to nije nešto što samo trekeri trebaju raditi. U emisiji su radili upravo ono što i trebaju - razgovarali o treku i o njima kao trekerima. Bilo je smješnih momenata, ali tako je u svakoj emisiji i životu, i to nije ništa što treba ocrnjivati. @ Sov, Teddea i Sayock, svaka vam čast! 
|
| pet 14 lis, 2011 2:20 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
Svaka čast! Izvrsni su bili. Pokazali su koliko vole Star Trek i što kaže Cviček ne treba se uopće zamarati idiotima koji ne vide dalje od svog nosa. Ekipa svaka čast i nadam se da će te imati još puno prilika pokazati koliko volite Trek a i promovirati udrugu 
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| pet 14 lis, 2011 2:27 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|