Sada je: uto 01 ruj, 2026 11:41 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
 22.9. 20h - Sastanak o udruzi i planovima za dalje... 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
 22.9. 20h - Sastanak o udruzi i planovima za dalje...
Četvrtak 22.9. u 20h - Opatijski Trg - Sastanak o Udruzi. Dogovori o aktivnostima udruge tokom jeseni kao i pripreme za buduću skupštinu.

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 16 ruj, 2011 5:52 pm
Overlord
Overlord

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Post Re: 23.9. 20h - Sastanak o udruzi i planovima za dalje...
I'll be there :thumbs2:

slika

ST battles audio/video tribute!

pet 16 ruj, 2011 5:53 pm
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

Da se ne izgubi u Smovom draftu, otvaram novu temu odvojeno od teme o aktivnostima za 9/10. mj.

S obzirom da počinje nova jesenska "sezona", i s obzirom da nam se članstvo prorijedilo (ekipa se ispreselila i po Hrvatskoj i po Svijetu) treba organizirati stvari za dalje.

Predsjednik se odselio u inozemstvo i predsjednik je samo na papiru do skupštine, Suikotreki se već dugo vremena ne želi baviti udrugom. Treba se dogovoriti oko toga tko će ih zamijeniti kao i program aktivnosti za jesen, da ne budu samo "projekcije".

Tko dolazi?
Tko želi sudjelovati u radu udruge?

Ideje? Prijedlozi?

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 16 ruj, 2011 5:55 pm
Ensign
Ensign

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Koje si vrste?: human
samo pitanje - 23. je petak tako da pretpostavljam da je sastanak 22. ili se spaja sa 23. i druženjem?

- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")

pet 16 ruj, 2011 10:13 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Seraphina je napisao/la:
samo pitanje - 23. je petak tako da pretpostavljam da je sastanak 22. ili se spaja sa 23. i druženjem?
Malo sam pomiješao datume :oops:

Sad sam ispravio, i četvrtak 22. je sastanak u Udruzi, a 23. u petak biljar.

Biljar je obično druženje, sjedenje za stolom i brbljanje i pijuckanje, ili igranje biljara i sl.. do sada petkom to nisam ni najavljivao, ali nekako se prorjedila ekipa, pa nije zgorega spojiti i druženje s forumašima i biljar :)

A na sastanku u četvrtak je baš "službenije" o udruzi.
Nemamo predsjednika (odselio u inozemstvo) ni potpredsjednika (suiki odustao), pa treba vidjeti kome se da angažirati oko toga.
Ali i neovisno o tome (te funkcije mogu biti i donekle tehničke prirode, da se zadovoljni poglavarstvo), trebamo vidjeti čime bi se ljudi u udruzi bavili - igre, predavanja, projekcije ili nešto treće. Dakle nekolicina ljudi koji djele zanimanje za trek da se dogovore što žele da se radi na sastanku, kako bi nam i bilo svima zanimljivije ali i da se poveća posjećenost koja je u zadnje vrijeme pala...
Što se mene tiče, kad ima ideja i volje - napravimo trek eventove, a kad nema - možemo i boardgameati, igrati munchkin, raditi RPG i sl... ili jednostavno i preskočiti koji sastanak....

Uglavnom, poanta je da dogovorimo kako dalje...

slika

pet 16 ruj, 2011 11:06 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Naj Serija: TNG
Koje si vrste?: Vulcan
Cvicek je napisao/la:
- napravimo trek eventove

trek svatove...

pet 16 ruj, 2011 11:28 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Post Re: 22.9. 20h - Sastanak o udruzi i planovima za dalje...
Ovaj tekst je bio predvidjen za novi broj fanzina no najbolje je da vam ga ovdje postam:

Pozdrav svim članovima udruge! Moram vam prije svog odlaska u Izrael napisati par rečenica. Naime neću još dugo ostati u predsjedničkoj fotelji već ću je morati prepustiti nekom drugom. Pitate se zašto???? Pa kako da kažem vaš predsjednik odlazi tamo gdje još nitko nije išao, a uostalom netko mora predstavljati hrvatske trekere i sf u hrvata i na drugim planetima. Samo se nadam da dok se vratim nazad da će sve biti u najboljem redu. Tako da svima dodjeljujem primarnu direktivu no 1. „Čuvajte nam udrugu!!!“ Održavajte ju živom! Okupljajte se, nastavite sa projekcijama i igrama. Radite zanimljiva predavanja, raspravljajte o torpednim cijevima uz hladno ili toplo osvježenje (ovisno o godišnjem dobu) i kad ćete najmanje očekivati, moj brod će se spustiti i ja ću ponovno biti sa vama.

Da li će u udruzi biti ista ekipa, da li će u udruzi biti neka nova? Da li će se vratiti neke stare face ili će sve biti nove, vrijeme će pokazati, no bitno je da udruga postoji i koliko ona mala bila ona će uvijek biti naša. Uostalom netko mora doći na premijeru novog STAR TREK filma 2012-te, zatim tu nam je i EUROKON 2012 na kojem sigurno nećemo ostati nezamijećeni ili u „cloaking mode-u“, jer štand će nam sigurno biti tamo a i posjetiti će nas neke zanimljive face poput Harry Kima (Garret Wang) koji nam se već neslužbeno najavio kako doznajemo iz uredništva. Uostalom netko mora biti tamo kada će naše mlade trekerice padati u nesvijest kada vide svoje najomiljenije glumce, te se nadam da ih muška populacije neće ostaviti same dok budu u „pon-far“ transu.

Uostalom želite li sudjelovati u organizaciji Eurokona 2012 i imate ideja slobodno nam se javite. Možemo vas spojiti direktno sa organizatorima a možete zaslužiti i besplatne ulaznice. Udruga ima puno materijala koje možete iskoristiti naime ako niste znali udruga od sada ima na raspolaganju 4 konzole sa komandnog mosta, te prijenosno računalo i zvučnike za predavanja i igre. Jedino što nemamo je hrabre red-shirtove koji će pokazati svoje mišiće ili svoje antigravitacijske potisnike te nam pomoći da ih sve prenesemo na konvenciju i da ih sve u jednom komadu vratimo nazad. Na putu pomoću fazora ukradite barbarima ili jedi vitezovima koju plavokosu djevu te ju ukrcajte na brod i odmah ubacite u warp, bez brige oni i onako nemaju štitove pa će te ih lako srediti. Zato postani dio našeg „elitkon“ tima već danas!!! (ako čitaš ovo na konvenciji i želiš zadiviti svoje prijateljice pridruži nam se odmah!!!!!)

Dragi članovi mislim da je sada vrijeme da vas pozdravim. Još jednom moram zahavaliti svima koji su mi pomogli u vođenju udruge. Pogotovo Danijelu, Cviceku, Zvonku, Ronaldu, Denisu, Terneku, Mirti, T'grelu, Antu, Robiju, Iris, Asimovu ... i SVIMA (znate da vas sve jako volim i cijenim!!!!) Ako se što promjeni biti ćete odmah obavješteni. Svemir je velik zato... Vidimo se TAMO!

Leo Drempetić (Shadowmaster)
predsjednik udruge USS CROATIA

Dodatak:
Na skypeu i e-mailu cu uvijek svima biti dostupan i dalje cu vam slati obavijeti i uredjivati facebook grupu, mailing listu i dogovarati konvencije. Sve sto mogu raditi cu na daljinu tako da ne mislite da cu vas potpuno napustiti. Ja cu biti ovdje no samo u virtualnom obliku.

sub 17 ruj, 2011 12:27 am
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Bumpam da još jednom naglasim da je danas sastanak, bitan, pa dođite svi koji na bilo koji način želite sudjelovati u radu udruge!

slika

čet 22 ruj, 2011 3:45 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Ne znam samo čemu taj sastanak ovaj četvrtak? Čemu baš 22-og?? Ni vrt ni mimo. Niti na početku, niti na kraju mjeseca nego neka bezvezna sredina. Nažalost, ne mogu prisustvovati sastanku jer sam ovih dana zazuzet što privatno što poslovno. Ali reći ću ja što mislim o toj situaciji u udruzi. Mislio sam napisati post na ovoj temi ali neću jer ne želim da baš svi to čitaju tj. da čitaju i članovi foruma kojih se to ne tiče.

čet 22 ruj, 2011 7:51 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Zvali smo te na Skype pa nisi doso.

pet 23 ruj, 2011 11:45 am
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Ma sve ok. Ak je tak važan sastanak bio i to o budućnosti udruge onda će se to još provlačiti. Smatram da nije dovoljno samo na jednom sastanku o tome raspravljati (dobro možda ne službeno u okviru programa ali može se).

P.S.: Dobro, zašto nitko ne napiše, u osnovnim crtama, što se pričalo na tom sastanku??

ned 25 ruj, 2011 3:30 am
Profil Web stranica
anarho trekkie

T'Grel je napisao/la:
P.S.: Dobro, zašto nitko ne napiše, u osnovnim crtama, što se pričalo na tom sastanku??
Za par dogovora oko programa, sad ću to napisati u temi o programu.

A općenito, sakupilo nas se je oko 10. Ja sam manje više vodio sastanak (uz Lea koji se je, isto kao i Bobo, Sheldonovski javio preko skajpa :)

Svatko je iznio svoje mišljenenje šta se da napraviti i kako naprijed, većina je bila optimistična i izrazila želju da se ide dalje s programom i planovima, a ponetko (možeš i sam pretpostaviti tko :) ) je bio defetistički raspoložen. Sve u svemu, sastanak nije bio superuspješan ali nije ni bio fail, pomaknulo se naprijed od točke do koje se došlo (sad preko ljeta se svega po par ljudi nalazilo)

Neki bi da se sastanci održavaju samo kad ima direktne želje i planova šta bi se radilo, dok recimo frodo kaže da će biti u udruzi svaki puta pa tko dođe - dođe.

Konkretnih kandidata za predsjednička mjesta i dalje nema. Robi se javio da bi on no zdravstveno stanje i neimanje priključka za internet to ne čini najboljom solucijom.

Ja sam uglavnom govorio ovo što sam napisao u temi, možda malo više u detalje, i kasnije sam od ponekog dobio čestitke što sam se potrudio organizirati sastanak, okupiti ekipu i potaknuti da se nešto pokrene :D

slika

ned 25 ruj, 2011 8:08 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
BOBO TI SE JAVIO??? :zgrožen: :zgrožen: :zgrožen:

ned 25 ruj, 2011 9:13 pm
anarho trekkie

Yep, bio je na skajpu zajedno s Leom. Pitao sam ga da gdje je nestao, što ga nema ni na IMu, ni na forumu ni nigdje i rekao je da ima druge prioritete u životu i da je na nekom drugom forumu (mislim da onom od one igrice za utrke) i da je tamo natukao već 3000 postova, s čime nikoga nije iznenadio :mrgreen:

slika

ned 25 ruj, 2011 9:24 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Jes mu reko da nam fali, pogotovo TGrelu? :smrc:

Šta je IM?

ned 25 ruj, 2011 9:28 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: