| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Božićni tulum!
U ime predsjedništva Udruge USS Croatia javno pozivam sve forumaše i članove udruge na Božični tulum koji će se održati u prostorijama udruge na Opatijskom trgu 10 (blizu okretišta tramvaja Ljubljanica), s početkom danas 23.12. 2010. u 20h. Obećavamo vam ugodno društvo i atmosferu, muziku, hranu i piće za svačiji ukus, te tulumarenje do ranih jutarnjih sati. Ako ste u mogućnosti, donesite i sami ponešto kako bi nam tulum bio što bogatiji! Živite dugo i beričetno i vidimo se! Suikotreki, podpredsjednik udruge USS Croatia.
| čet 23 pro, 2010 11:23 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Božićni tulum!
Berićetno, ne beričetno. 
| čet 23 pro, 2010 12:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 23 pro, 2010 1:29 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Spet je napisao/la: Berićetno, ne beričetno.  Moje najiskrenije isprike za takvu neprocjenjivu pogrešku. Obećavam da se takvo što više neće dogodit. 
| čet 23 pro, 2010 2:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Navratit ću svakako... ako ne zaspim (mrvicu manje spavam ovih dana i maloprije sam sa starim popio koju čašu vina i sad me uspavalo  ) Suikotreki je napisao/la: Ako ste u mogućnosti, donesite i sami ponešto kako bi nam tulum bio što bogatiji! Može konkretan prijedlog čega će faliti kako bi se što pametnije iskoristio ograničen budžet (s obzirom da će party trajad do jutarnjih sati  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 23 pro, 2010 3:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Donesi što će tebi usfaliti pa neće ni drugima... 
| čet 23 pro, 2010 4:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Usfalit će mi kvalitetnog materijala za podj**avanje, osim ak se Ternek ne pojavi pa preuzme prvenstvo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 23 pro, 2010 4:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Cvicek jednog dana ces i ti vodit udrugu...  -> vrazja kletva
| čet 23 pro, 2010 4:12 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Suikotreki je napisao/la: Spet je napisao/la: Berićetno, ne beričetno.  Moje najiskrenije isprike za takvu neprocjenjivu pogrešku. Obećavam da se takvo što više neće dogodit.  Drago mi je to čut. 
| čet 23 pro, 2010 8:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Tulum bio, tulum proso, ko bio dobrodošo... 
| pet 24 pro, 2010 3:00 am |
|
 |
|
Number One
|
I kako je bilo?? Izvještaj! 
| pet 24 pro, 2010 2:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja čujem da je bilo super sve uređeno u blagdanskom stilu...
| sub 25 pro, 2010 5:39 pm |
|
 |
|
Number One
|
Cviček, što se jelo? Što se pilo? 
| sub 25 pro, 2010 8:32 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
evo. samo sam htio čestitat i novoizabranom Suikiju i čestitat svima Božić i novu uspješniju godinu... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 26 pro, 2010 5:20 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
dašo je napisao/la: evo. samo sam htio čestitat i novoizabranom Suikiju i čestitat svima Božić i novu uspješniju godinu...  E hvala Dašo. Ništa šta da kažem osim da se nadam da se neću dovest u situaciju da me se morate sramit kao podpredsjednika udruge. Još jednom hvala, i šteta kaj nisi mogao biti na ovom Božićnom tulumu.
| ned 26 pro, 2010 11:56 pm |
|
 |
|