|
Sada je: sri 26 kol, 2026 1:50 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
POZIV NA REDOVNU SKUPŠTINU UDRUGE 16.12.10.
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 POZIV NA REDOVNU SKUPŠTINU UDRUGE 16.12.10.
P O Z I VNa redovnu skupštinu Udruge ljubitelja Zvjezdanih staza "U.S.S. Croatia" koja će se održati dana 16.12.2010. godine (četvrtak) s početkom u 20:00 sati u prostorijama „Bet Israel, Zagreb", Mažuranićev trg 6, 2 kat. KARTA (u slućaju problema uvijek možete i nazvati na 098 517 416 ili 091/9131-595) http://s307.photobucket.com/albums/nn28 ... =mapa3.jpgDnevni red (podležan promjenama): 1. Uvodna rijecč 2. Usvajanje dnevnog reda 3. Usvajanje zapisnika sa prošle skupštine 4. Financijsko izvješće tajnika Udruge 5. Biranje novog podpredsjednika Udruge 6. Razno U ime vodstva Udruge molim sve učesnike skupštine da unaprijed pripreme pitanja i prijedloge koje prije početka skupstine mogu iznijeti (usmeno ili pismeno) predsjedniku ili tajniku (ili posalju na sluzbeni mail Udruge udruga@usscroatia.hr ). Ovakvo postupanje omogučiti će nam brže i smislenije diskusije. Hvala! p.s. Izvadak iz statuta, članak 23. St. 5: „U slučaju nedostatka quoruma čeka se pola sata i nakon toga, ako je nazočna četvrtina ukupnog broja članova Skupštine, nazočni čine quorum, a donesene odluke i zaključci su pravovaljani. " Svi članovi udruge kojima je istekla članarina mogu podmiriti svoje članarine na skupštini, uprotivnom ako im je članarina istekla nemaju pravo glasa na skupštini. Ako želite provjeriti svoj status ili stanje članarine molim da se obratite tajniku na ( tajnik@usscroatia.hr ) Predsjednik Udruge Leo Drempetic http://www.usscroatia.hr
| sub 04 pro, 2010 4:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: POZIV NA REDOVNU SKUPŠTINU UDRUGE
| sub 04 pro, 2010 9:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jedino podpredsjednicu, Bobo citaj post iznad... 
| ned 05 pro, 2010 3:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa di se sad taj ''pod'' stvorio...
...ma nema veze... !!
TDA ostaje...
| ned 05 pro, 2010 5:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajme što će ovo bit nezanimljiva skupština... nema kandidata, nema predizbornih igri, ništa... BTW, nominiram Terneka i Suikija za potpredsjednike. I Shadowmaster i ostali, ajd me pliz nemojte na samoj skupštini nagovarati da se kandidiram, uštedite gnjavažu i sebi i meni 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 pro, 2010 1:56 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dolazim ipak  @Cvicek, ako nemaš radnih obaveza, zašto ne bi I također nomiriam iste  p.s.i Teddea ne bi bila loša potpr. samo da se pojavljuje češće 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 15 pro, 2010 1:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
@Cvicek: Na skupštini ce bit veci pritisak na tebe, ovako ces razocarat vise ljudi ako odbijes kandidaturu... to ce ti sve ostat na dusi...  Uostalom ako se ne pojavis na skupstini izabrati cemo te u odsustvu, ako mogu Sferaši mozemo i mi... 
| sri 15 pro, 2010 3:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ok, zašto silite čovijeka na nešto na što to on ne želi...??
...pa zar ima samo troje ljudi u udruzi...
...pa Mirta bi mogla biti zanimljiva podpredsjednica... ...dovoljno je u udruzi... poznaje ljude... ...zna kako stvari funkcioniraju... ...pa zašto ne ona... ?
| sri 15 pro, 2010 3:10 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Zašto je glasati za Teddeu logično? 
| sri 15 pro, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Problem je sto Mirti istice clanarina, podpredsjednik udruge mora imati urednu clanarinu i dolaziti cesto u udrugu. Zato mi je bitno da svi koji se planiraju kandidirati provjere svoje clanarine kod tajnika udruge da na skupstini ne bi imali problema. Zato sam ostavio opciju mogucnosti placanja clanarine na samoj skupstini.
| sri 15 pro, 2010 3:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Spet je napisao/la: Zašto je glasati za Teddeu logično?  a ti bi glasala za Teddeu? 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 15 pro, 2010 3:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Spet je napisao/la: Zašto je glasati za Teddeu logično?  Zato kaj ima lepe oči... 

|
| sri 15 pro, 2010 3:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Rapavi je napisao/la: Spet je napisao/la: Zašto je glasati za Teddeu logično?  Zato kaj ima lepe oči...  ...bobo approve...
| sri 15 pro, 2010 3:48 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Spet je napisao/la: Zašto je glasati za Teddeu logično?  Zato kaj ima lepe oči...  ...bobo approve... A kaj se vas dvojica uvlačite? Mislite bit tajnici hm? 
| sri 15 pro, 2010 5:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Shadowmaster je napisao/la: Na skupštini ce bit veci pritisak na tebe, ovako ces razocarat vise ljudi ako odbijes kandidaturu... to ce ti sve ostat na dusi... JA mir u duši ionako imam. Ne bih je imao kada se BI kandidirao na potpr. jer tada bih na neki način razočarao neke druge ljude do kojih mi je stalo... Nije udruga=život, moram se više posvetiti drugim stvarima u životu, i poznajući sebe, znam da bih u ovom trenutku teško održavao taj balans kada bih se prihvatio upravljanja udrugom... Shadowmaster je napisao/la: Uostalom ako se ne pojavis na skupstini izabrati cemo te u odsustvu, ako mogu Sferaši mozemo i mi...  Ne bih rekao  Uostalom baš me zanima tko bi u slučaju moje odusutnosti bio taj koji bi potegao pitanje moje smjene iz nadzornog odbora 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 pro, 2010 5:18 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|