|
Sada je: čet 27 kol, 2026 10:29 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Premijera Star Trek filma
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Premijera Star Trek filma
ok, lagano nam se priblizava i taj dan. (dakle, premijera Star Treka XI) kao sto neki vec znaju, udruga organizira zajednicki odlazak na premijeru. ideja je za nas zakupiti jednu dvoranu u cinestaru, pa da svi skupa prvi puta pogledamo film. ono sto bi trebalo je da svi zainteresirani donesu 29 kuna u udrugu do sljedeceg sastanka, dakle, cetvrtka 16. 4. karte treba platiti ranije jer mi moramo unaprijed dati novac Cinestaru. shodno tome bi vas samo molio da donesete tih 29 kuna na vrijeme  svi mogu, dakako, pozvati bilo koga za koga smatraju da bi mogao biti zainteresiran za gledanje filma, ali i oni bi trebali dati novce do 16. za sve dodatne informacije mozete, kao i uvijek, nazvati mob udruge 091 913 1595
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 10 tra, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Premijera Star Trek filma
organizirate li prijevoz do zagreba 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 10 tra, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja idem sto posto U četvrtak sam u udruzi.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 10 tra, 2009 4:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ja ako ću moći dođem u udrugu... ako ne platim unaprijed!
| pet 10 tra, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
eee i ja sam zainteresiran...vec sam se nekaj s bobom razgovaro o tome prije par mjeseca....ali kak sam okupiran faksom nekako sam zaboravio...kad je uopce premjera filma kod nas... no imam nekaj s sekom i nekim frendovima pa javim još.... nego ako je vec dosta ekipe uplatio dajte stavite neki popis...ili da se napravi popis zainteresiranih...da ne bi na kraju bilo petero ljudi... ja javim još... 
| pet 10 tra, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ant je napisao/la: ono sto bi trebalo je da svi zainteresirani donesu 29 kuna u udrugu do sljedeceg sastanka, dakle, cetvrtka 16. 4. karte treba platiti ranije jer mi moramo unaprijed dati novac Cinestaru. shodno tome bi vas samo molio da donesete tih 29 kuna na vrijeme  ukoliko niste u mogučnosti doči u udrugu 16.4. slobodno se javite PM-om pa se možemo dogovoriti da se nadjemo negdje u gradu-ALI DO TOG DATUMA. prilkom uplaćenog iznosa dobivate potvrdu te s njom možete podignuti kartu prije ili na dan premijere 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 11 tra, 2009 11:00 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ja ipak mogu sad u četvrtak doći... Ali tek poslije 10h.... tako da tad platim... A možda i dovedem neke ljude sa sobom, ali samo možda...
| sub 11 tra, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Suikotreki je napisao/la: A možda i dovedem neke ljude sa sobom, ali samo možda... pa ne trebaju doci s tobom ako ne zele/ ne mogu-da ne nastane gužva...dobit ces potvrdu za onoliko karti koliko si platio bilo to 3 ili 10 a ti sakupi lovu od svoje strane vrijedi i za ostale 
|
| sub 11 tra, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
El Zvonko je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A možda i dovedem neke ljude sa sobom, ali samo možda... pa ne trebaju doci s tobom ako ne zele/ ne mogu-da ne nastane gužva...dobit ces potvrdu za onoliko karti koliko si platio bilo to 3 ili 10 a ti sakupi lovu od svoje strane vrijedi i za ostale  Ma nee... nisam mislio s sobom u udrugu već s sobom na premijeru... Ja donesem lovu... i to je to...
| sub 11 tra, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Svakako idem i dam pare u četvrtak, ako ne i prije  A ono što me zanima oko premijere je da li ćemo još nešto raditi na premijeri osim svi doći u uniformama (dolazimo u uniformama, jel da?  ) Hoćemo li usput iskoristiti premijeru za promociju, reklamiranje udruge ili tako nešto? Neki intervju za TV/novine povodom dolaska na premijeru? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 11 tra, 2009 5:27 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Svakako idem i dam pare u četvrtak, ako ne i prije  A ono što me zanima oko premijere je da li ćemo još nešto raditi na premijeri osim svi doći u uniformama (dolazimo u uniformama, jel da?  ) Hoćemo li usput iskoristiti premijeru za promociju, reklamiranje udruge ili tako nešto? Neki intervju za TV/novine povodom dolaska na premijeru?  Pa ja mislim da bi se trebali reklamirat što je više moguće
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 11 tra, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I ja to mislim, ali me zanima je li i predsjedništvo to misli, tj. ima li već neke planove/ideje.... vjerojatno bude više o tome na onom sastanku o premijeri filma (30.4.)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 11 tra, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo da vam odgovorim na neka pitanja 1. Vi koji ste "dostupni" tj. clanovi nije problem za lovu, sam se pojavite u cetv.  mislio sam one koji nisu nek me pm-aju pa bumo nekaj skemijali 2. Koliko sam ja upoznat, a jesam makar po ovoj temi  dolazi se u uniformama na premijeru 3. Kaj se tice reklamiranja Udruge takodjer je odgovor pozitivan. No o tome kako ce se to provoditi jos moramo dogovoriti na sastancima
|
| sub 11 tra, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Stavio obavijest na STC, a stavit ću ju i na nekoliko foruma koje posjećujem. Zajedno na premijeru ST XI s USS CroatiomBudući se približava datum premijere novog Star Trek filma (7. svibnja), hrvatska udruga ljubitelja Zvjezdanih Staza - USS Croatia - organizirat će zajedničku kinoprojekciju filma pa poziva sve zainteresirane da im se jave. U nastavku vam prenosimo njihovu poruku. USS Croatia organizira zajednički odlazak na premijeru novoga stra trek filma za sve zainteresirane. Broj ljudi nije ograničen i u principu mi ćemo iznajmiti dvoranu za onoliko ljudi koliko se javi, tako da svi mogu pozvati koga god znaju a da bi volio pogledati novi film (a jako je teško zamisliti nekoga tko to ne bi volio).
Iz tog razloga nam je dosta bitno da se svi zainteresirani jave što ranije (kako bi znali koliko nam velika dvorana u biti treba). Cijena karte za jednu osobu je 29 kuna, a javiti se mogu na službeni mobitel udruge 091/913-1595, mail udruga@usscroatia.hr ili nas mogu posjetiti četvrtkom od 20 na Opatijskom Trgu 10.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 12 tra, 2009 1:18 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|