| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Udruga nakon novog Star Trek filma
Buducnost je pocela. Ja pogledala Star Trek i jedino sta cu vam rec da pocinje avantura koja ce star trek odvest u novu eru.Jednostavno savrseno. No ova tema nije da bi o tome pricali,ocito je da ce nakon ovog javnost osijetiti vecu potrebu za informiranjem i o udruzi... asimilacija je pocela Evo objavljeno sa svecane pretpremijere,sinoc,trekkiji...lol...sam pogledajte antovu facu http://www.index.hr/xmag/clanak/premije ... 32536.aspx
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 06 svi, 2009 3:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Udruga nakon novog Star Trek filma
Pisalo se vec o ovom clanku, Ant ima smug on his face... ti izgledaš fantastično u svojoj crvenoj tosovskoj uniformi, ja gledam iz sjene kao obicno i da isto kao sto sam jucer rekao nakon ovog filma pocinje nova era udrge, bilo bi zgodno da poslije filma organiziramo neki trek tulum... organizaciju ostavljam glavešinama neka si zbroje i organiziraju.... 
| sri 06 svi, 2009 3:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ne, mislim, mene bi trebalo oderati... takvu facu proizvesti... to moze samo meni poci za rukom. ziva oderati.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 06 svi, 2009 7:24 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ma nemoj se bedirati pa nije tak strasno bar si iskazao svoju radost 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 06 svi, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ah, uvijek sam znao da se neznam slikati, ali ovako nesto... evo, kaze buraz da izgledam ko serijski ubojica 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 06 svi, 2009 8:05 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ant je napisao/la: ah, uvijek sam znao da se neznam slikati, ali ovako nesto... evo, kaze buraz da izgledam ko serijski ubojica  sorry zbog ovog ant al i tvoja ljubavnica Barbara bi se s time slozila..ovim serijski ubojica sorry morala sam,Barbara te pozdravlja i kaze da kad izade iz kazne morate si opet popit koju jel.. da ne idem skroz off topic,ja mislim da je bas ovaj film trebao trekkijima da ozive.... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 06 svi, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Postali ste popularni i na TVu ste 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 06 svi, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Ant, na telki si i slavan  ..a još imaš vjernu publiku....barem ako je Barabara u pitanju  .....
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| sri 06 svi, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
talos je napisao/la: Ant, na telki si i slavan  ..a još imaš vjernu publiku....barem ako je Barabara u pitanju  ..... antova izjava je nenadj""",mi nismo cudaci ...lol no da ant mislim kako ce mlade cure koje te okruzuju podnjet to sta si se tako povezao sa Barbarom Barabara ce biti ponosna sto si tako daleko doguro 
|
| sri 06 svi, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...soliš malo , a?...
...reci barbie da dođe na forum 
...a i izjava je fora... mi nismo čudaci, nas to povezuje... ...možda si se previše trudio biti uvjerljiv...
| čet 07 svi, 2009 10:14 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
"Udruga nakon novog Star Trek filma"? ... hmmm Predviđam raskol udruge u idućih 12-18 mjeseci uslijed nepopravljvog konflikta između onih kojima je novi film super i žele naprijed s ovim Trekom, i onih kojima se film nije svidio jer nema odlike ranijeg treka - filozofiranje i ubermoraliziranje i žele da se rad udruge bazira na tim serijama.... Naposlijetku će "zastarjela" manjina otići iz Udruge dok će mlade snage nastaviti živjeti Novi Trek i udruga će nastaviti u smjeru veličanja novih avantura Kirka i Spocka... Eto 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 svi, 2009 4:01 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
koga svrstavaš u zastarjele? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 10 svi, 2009 4:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: "Udruga nakon novog Star Trek filma"? ... hmmm
Predviđam raskol udruge u idućih 12-18 mjeseci .... znači ipak čemo ići onom mojom teorijom Udrugu zatvaramo.... šalim se naravno  sad za istinu mislim da bi moglo još novih članova doći...  , ovisi o reklami, zainteresiranosti...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 10 svi, 2009 11:27 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
El Zvonko je napisao/la: sad za istinu mislim da bi moglo još novih članova doći...  , ovisi o reklami, zainteresiranosti... Još bolje bi bilo da dođe više novih i naravno zgodnih mladih članica
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 10 svi, 2009 11:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Sovereign je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: sad za istinu mislim da bi moglo još novih članova doći...  , ovisi o reklami, zainteresiranosti... Još bolje bi bilo da dođe više novih i naravno zgodnih mladih članica pa to se podrazumjeva 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 10 svi, 2009 11:35 am |
|
 |
|