| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Slikanje za novine!
Sutra -ne znam jos tocno kada i gdje, ali najvjerojatnije izmedu 11 i 3 popodne u centru grada- cemo se slikati za novine.. pa tko god moze doci u uniformi ili nes bi molio da provjeri jos popodne ovu temu da vidi di treba doc i kad i da se slikamo zajedno (za casopis mens health -procito sam text i super je  )
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 17 ožu, 2008 12:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Slikanje za novine!
...a jaši ga!!
...ja sam danas u zg-u i u srijedu!!
| pon 17 ožu, 2008 12:58 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Ej, predsjedniče Jel može 12.30 Tako sam uglavio sa fotićem, ali za točan dogovor ću se još čuti s njim popodne
|
| pon 17 ožu, 2008 1:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
maX je napisao/la: Sutra -ne znam jos tocno kada i gdje, ali najvjerojatnije izmedu 11 i 3 popodne u centru grada- cemo se slikati za novine.. pa tko god moze doci u uniformi ili nes bi molio da provjeri jos popodne ovu temu da vidi di treba doc i kad i da se slikamo zajedno (za casopis mens health -procito sam text i super je  ) Pošto si post napisao sinoć u 1. Dali je onda to "sutra" danas ili sutra tj u Utorak?
| pon 17 ožu, 2008 1:08 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja kao alien na forumu koji nema veze s udrugom moran pitat , dal ste vi ikada bili na tv-u ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 17 ožu, 2008 1:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: Ja kao alien na forumu koji nema veze s udrugom moran pitat , dal ste vi ikada bili na tv-u ?  Bili smo... mozda i vise od 10 puta.... cesto su kratki prilozi o nama, intervjui na konovima, pa Sanja talk show, Na rubu znanosti itd... Steta sta te snimke nemamo negdje na jednom mjestu za download...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 17 ožu, 2008 1:31 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Cvicek je napisao/la: Steta sta te snimke nemamo negdje na jednom mjestu za download... A postoje li kao pojedinačne snimke kod nekoga iz udruge?
| pon 17 ožu, 2008 1:33 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa sta ih nema na jubitu ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 17 ožu, 2008 1:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ima ponesto i kod ljudi iz udruge i na youtube, ali nemamo sve na jednom mjestu za laganije pretrazivanje i gledanje...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 17 ožu, 2008 1:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Utorak (dakle sutra) u 12:30 kod cibone! -slikanje, ak mozete ..u uniformama (mogu ja dofurat majice sa komunikatorima ak ocete)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 17 ožu, 2008 9:22 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i'lll be there
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 17 ožu, 2008 10:34 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Chaky je napisao/la: i'lll be there Me to!
| pon 17 ožu, 2008 11:33 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nadam se da će vas se i više skupiti 
_________________ njanjanja
|
| uto 18 ožu, 2008 12:41 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Pošto je kišovit dan, pitam da nije slikanje odgođeno za neku drugu priliku?
| uto 18 ožu, 2008 12:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
kolko ja znam nije -znaci dodite ak mozete je da je lose... al kad smo se vec dogovorili... idemo to nekak odradit ------  kad sve ostalo zataji, procitajte upute
|
| uto 18 ožu, 2008 12:44 pm |
|
 |
|