| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 10.04.2008. - Report
Kratki report na sinošnje dogo ostajanje u klubu. Za početak, Luce nam je dovela novu članicu (opet sam zaboravio ime), a Mario nam je priredio TOS epizodu The Balance Of Terror, bilo je tu smijeha, ozbiljnih zapažanja, opet smijeha na žbuku Romulanskog broda  i shalabaktera koji su nekima pomogli u rješavanju kratkog BLICA nakon epizode. Sa 9 točnih odgovora, pobjednik je bio Ternek, dok mu Cvicek puše u vrat sa 8,5 bodova. Zaslužena nagrada je bila Jaffa keks koji je nestao kao i večina slatkiša velikom brzinom. Nakon epke, jedan dio ekipe je otišao, a preostali su započeli dobre stare društvene igre. Na glavnom stolu igralo se ST Munchkin, (Prvi put sam igrao, čini se zanimljivo, ali ful teško za skužit.)Igra je počela oko 22:30, a završila u 02:20, pobjednik Ternek. Iako je veći dio igre dominirao Cvicek, a ja se šlepao i pokušavao nešto napravit, ostatak ekipe je zanemario Ternekovu lukavost i dopustio da on odnese slavnu pobjedu. Za drugim stolom su CURE + ANT igrali Puerto Rico , a nakon njega neku čudnu igro koja je se također razvukla do 2 i nešto ujutro. (nisam siguran jesu li je priveli kraju)Za kraj Chaky nam je priredio kratku lekciju iz matematike, tema je bila neki čudan i kompliciran Niz koji teži 0. Nakon spremanja prostorije, na ulici smo se još kratko zezali i oko 02:40 se razišli. (ako je se ikada duže ostalo, neka netko napiše)P.S. Rezultati ST Munchkina:Ternek 10 Cvicek 9 Brick Top 9 Lovro 8 Chaky 8 Matija 7
| pet 11 tra, 2008 11:38 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: 10.04.2008. - Report
BrickTop je napisao/la: Za drugim stolom su CURE + ANT igrali Puerto Rico , a nakon njega neku čudnu igro koja je se također razvukla do 2 i nešto ujutro. (nisam siguran jesu li je priveli kraju) puerto rico: saša, tihana, teddea, ant i ja. pobjedila sam khm ja... nakon toga smo ant, chaky, max i ja igrali ninja burger - igru koja je meni dosadnaaa, a max je voli (a mislim da sad i ant) jer zna bit jako "munckin" enivej, tu smo ant i ja bili izjednaceni, pa me pobijedio u razigravanju pohvala multifunkcionalnom chakyju koji je istovremeno igrao munchkin i ninja burger (je malo zavlacio igru na obe strane, al dobro)... 
| pet 11 tra, 2008 11:47 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Hvala za Raport. Ja sam namjeravao doci, ali prije nego sam krenuo, dosla mi je netjakinja koja zivi vrata do Pa smo igrali njezinu igru kartice s razlomcima, ali po mojim pravilima igre labirinta, gdje se kreces po poljima pomocu razlomaka koje izvuces iz 'spila' a ako zelis 'trcati' tj ici vise polja u istom potezu moras rjesavati zadatke s razlomcima. Uglavnom bilo je zabavno i nekak sam ja pobijedio, a ona je do sredine labirinta dosla odmah iza mene. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 11 tra, 2008 12:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
BrickTop je napisao/la: ...Igra je počela oko 22:30, a završila u 02:20... svaka čast nočnim pticama 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 11 tra, 2008 1:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...konačno je netko napisao report... hvala... ...
| ned 13 tra, 2008 12:00 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja bi samo htjela napomenut kolko je cura bilo taj put u udruzi  teddea luce frances još 1 lucina frendica zmajček dr. jones annie moja malenkost 8 nas je, kaj kažete, a? 
_________________ njanjanja
|
| ned 13 tra, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Lil'Mee je napisao/la: ja bi samo htjela napomenut kolko je cura bilo taj put u udruzi  teddea luce frances još 1 lucina frendica zmajček dr. jones annie moja malenkost 8 nas je, kaj kažete, a?  A kaj misliš? Oduševljeni smo. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 13 tra, 2008 2:18 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jeeeee... ponovno se pisu reportovi @Brick - dobar report... svaka cast... samo tako nastavi Gledanje TOS-a (tu sam valjda propustio scenu u kojoj je bio odgovor za tih pol boda  )  Munchkin polako pocinjem shvacati - tu skoro nikad ne pobjedi onaj tko povede na pocetku.... svi sve kartice tipa "Fa Q" potrose na tog koji pobjedi.. i onda iz pozadine uleti lukavac i pobjedi   Lucrezia BORGia je napisao/la: puerto rico: saša, tihana, teddea, ant i ja. pobjedila sam khm ja... Cestitam! Pa ti postajes ekspert za tu igru, svako pobjedjujes... koja je tajna tvog uspjeha? (morat cu opet donjeti Pillarse u Udrugu, u njima obicno ja pobjedim )Evo cura (+Ant) dok su igrali Puerto Rico:  Lucrezia BORGia je napisao/la: nakon toga smo ant, chaky, max i ja igrali ninja burger - igru koja je meni dosadnaaa I meni...  Teddeina prica na saci:  Chaky objasnjava neki matematicki niz u 2 ujutro (  )  Lil'Mee je napisao/la: ja bi samo htjela napomenut kolko je cura bilo taj put u udruzi  8 nas je, kaj kažete, a?  Mozda ipak dolaze neka bolja vremena za Udrugu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 tra, 2008 4:37 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Lil'Mee je napisao/la: još 1 lucina frendica Nikolina
| ned 13 tra, 2008 10:24 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lil'Mee je napisao/la: ja bi samo htjela napomenut kolko je cura bilo taj put u udruzi  ... 8 nas je, kaj kažete, a?   the horror 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 13 tra, 2008 11:35 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Lil'Mee je napisao/la: ja bi samo htjela napomenut kolko je cura bilo taj put u udruzi  ... 8 nas je, kaj kažete, a?   the horror  ...aha, baš... a tak si se ljepo uklopio... ...na slici sam jedva skužio da si ti među njima...
| pon 14 tra, 2008 10:56 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ali...to je ant među nama na slici a ne chaky 
_________________ njanjanja
|
| pon 14 tra, 2008 11:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
JOJ!!!!!!!!!!!!!!!
...a ja sam zabrijao da je Ant post napisao... .... neznam zakaj...
...uglavnom... sad se cure i trebaju izboriti za neke više položaje u udruzi... ...ne dopustite tostesteroncima da vas tlače... !!!
| pon 14 tra, 2008 11:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jos jedan boboizam Prijedlog zbilja ima smisla 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 14 tra, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a mene će onda izabrati za gurua udruge...
| pon 14 tra, 2008 3:43 pm |
|
 |
|