| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Gledanje Star Treka u Udruzi
za pravog trekija nema doma prije jedan.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 31 ožu, 2008 11:14 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: Pitajte MacGyvera, on (ne)odgovara
rekla bih da je baš obrnuto otkad se tng počeo prikazivat 
_________________ njanjanja
|
| pon 31 ožu, 2008 12:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lil'Mee je napisao/la: rekla bih da je baš obrnuto otkad se tng počeo prikazivat  ha? kako molim? (sad bi se netko drugi mozda i nasao uvrijeđen. ali ne i ja... pa pazi sad: ) pravi trekiji bi trebali gledati tng u udruzi! svi zajedno! komentirati, smijati se i plakati (ovisno o tome kolko se vizli pojavljuje u epizodi) to bi pravi trekiji trebali. kao ekipa, kao tim! sta ce ti udruga ako ne zbog ljudi koji tamo dolaze? na kraju krajeva, kako se udruga moze uopce nazivati star trek udrugom, ali njeni clanovi vise ni star trek nezele zajedno pogledati?
|
| pon 31 ožu, 2008 1:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: na kraju krajeva, kako se udruga moze uopce nazivati star trek udrugom, ali njeni clanovi vise ni star trek nezele zajedno pogledati? Nemam pitanja za Gyvera ali ovo moram komentirat (pa nek me mi pobrise post ak treba  ) Zbilja se slazem... do sada smo neki puta pogledali epizodu, ali u velikoj vecini slucajeva nismo... neki ljudi pobjegnu ranije doma gledati (ako nisu gledali popodne) a oni koji cekaju najcesce na kraju ne zele gledati (ukljucujuci el.. ovaj... Predsjednistvo) I Chaky je to komentirao... da smo kao Udruga grozni ko crkva koja stavlja crkvu ispred vjere... ili tako nesto.. Bilo je da smo koji puta cekali da pocne TNG i na kraju se vecini nije dalo gledati ("ajmo radije nastaviti igrati") Ja kad propustim koju epizodu, nabavim je do iduci dan pa pogledam, ali mislim da mnogi od nas izbjegavaju svetu duznost gledanja TNGa  Hocemo pokrenuti inicijativu za povratak Udruge trekerskim vrijednostima? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 31 ožu, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
slažem se s obojicom  al eto, recimo, ja ni ne znam da se u udruzi može gledat tng...zapravo čula sam da se jednom 'gledalo', tj. da većina baš i nije gledala.. meni je sigurnije otić doma i pogledat to nego da se u udruzi na kraju odustane od gledanja...
_________________ njanjanja
|
| pon 31 ožu, 2008 4:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
gledanje treka u udruzi ovisi o tome da li je general chang sa nama u vrijeme kad se pokazuje TNG na tv-u... jer bez njega ne mozemo do TV-a na prvom katu gdje je slika na tv-u ok
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 31 ožu, 2008 8:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
 Re: Gledanje Star Treka u Udruzi
ma u krajnjoj liniji moze se uvijek ubaciti DVD. nije to tolki problem.
|
| uto 01 tra, 2008 12:12 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, to je i meni palo na pamet... ...za uvod, ''današnja'' epizoda se stavi... ...pa poslije malo komentara... itd...
| uto 01 tra, 2008 12:32 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mr.bobo je napisao/la: ...da, to je i meni palo na pamet... ...za uvod, ''današnja'' epizoda se stavi... ...pa poslije malo komentara... itd... kakav uvod? cemu navodnici? ne kuzim te.
|
| uto 01 tra, 2008 12:35 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... mislio sam na epizodu koja je na raspredu za četvrtak... ...za uvod sastanka... npr, u 20:00... ili za kraj sastanka... 23:30... ...primjer...
| uto 01 tra, 2008 12:39 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
ma bolje za kraj. mislim da oko osam ima ipak malo previse ljudi. nebi bas svi htjeli gledati, guzva, galama i tako to. tehnicki neizvedivo. ali za kraj sastanka... to bi bilo ok (a da ne govorim o tome da bi se onda upravo potvrdilo kako na kraju ostaju pravi trekiji  )
|
| uto 01 tra, 2008 12:41 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Ant je napisao/la: a da ne govorim o tome da bi se onda upravo potvrdilo kako na kraju ostaju pravi trekiji jer ako radiš rano ujutro, nisi pravi treki ja cak ne mogu ni na HTVu gledati, jer nit mi odgovara vrijeme prikazivanja nit imam tv ja nisam pravi treki!!! ratz...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 01 tra, 2008 12:48 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da, nije to pravi pokazatelj...
...moraš naći neki bolji razlog...
...ja obično gledam 2x na dan TNG... ...rijetko kad samo jednom... ...doprinosim gledaosti...
...možda Ent i TOS isto puste poslje svega... 
| uto 01 tra, 2008 12:53 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
zmajchek je napisao/la: Ant je napisao/la: a da ne govorim o tome da bi se onda upravo potvrdilo kako na kraju ostaju pravi trekiji jer ako radiš rano ujutro, nisi pravi treki ja cak ne mogu ni na HTVu gledati, jer nit mi odgovara vrijeme prikazivanja nit imam tv ja nisam pravi treki!!! ratz... ma daj... pa kuzis valjda sa se samo zezam... (pogle, i smajlija samo stavio...  )
|
| uto 01 tra, 2008 1:29 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: ma daj... pa kuzis valjda sa se samo zezam... (pogle, i smajlija samo stavio...  ) ...kod tebe se nikad nezna... 
...djeluješ zagonetno...
| uto 01 tra, 2008 1:40 am |
|
 |
|