Evo 10 slika sa zadnjeg sastanka...
Na pocetku smo imali parlaonicu na temu Makija.
Podjelili smo se u dvije grupe (za/protiv), suci su bili Ternek i Chaky a moderatorica Luce. Ja sam bio u ekipi ZA Makije.
Bilo je zanimljivo, dobro smo se raspricali o svemu tome, makar je bilo naznaka da smo mogli jos o kojecemu pricati (npr. Ternekovo da je kontra ekipa zaboravila spomenuti Edingtona i biokemijsko oruzje)
Na kraju je kontra ekipa 'pobjedila' (2:1) ali to ionako nije bitno (suci koji su Trekeri ne mogu biti totalno neutralni), glavno je da je bilo zanimljivo. Ovaj puta je ekipa bila pristojnija, pa se rasprava nije pretvorila u totalnu galamu i nadglasavanje, makar tu treba jos pomaka...
Nasa ekipa je bila poprilicno pristojna, skoro i nam i nije trebao "stick".

Ostatak ekipe je za to vrijeme igrao poker:

Nakon parlaonice, ekipa se razdjelila u igranje Robbo Rallyja i Puerto Rica (me so proud

)

Robbo Rally:

Za Puerto rico smo ovaj puta (2.) vec znali pravila, pa je igra bila dinamicnija... cak sam pred kraj smisljavao taktike za iduci puta kada budemo igrali

Ovaj put sam krenuo igrati ko da igram strategiju na kompu - razvijanje pa tek onda utrka za bodove... no puno nas je imalo ekstra izvor "crnaca" pa je igra brzo zavrsila...
Pobjedio je ako se ne varam, Ternek primarno radi svojih plantaza duhana

Evo jos 2 slike da popunim kvotu od 10 slika