|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 24 ruj, 2026 11:13 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
STAR TREK SERIJA: Potreban prijevoz
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
 STAR TREK SERIJA: Potreban prijevoz
Dakle, da ne duljim: sutra bih trebao neku "žrtvicu" sa autom koja bi bila volja doći na Špansko, te i pomoći u prijevozu neke stare opreme [par monitora, par old-style projektora i sl.] do mene na Prisavlju.
Navedena oprema će proći kroz salvaging, gdje ću od i iz dotičnih izvaditi/prilagoditi/whatever korisne komponente koje bi nam mogle pomoći u (re)kreiranju setova, konstrukciji propova, te drugim behind-the-scene procesima.
Pošto bi to trebalo za sutra ili eventualno za prekosutra [aka HITNO], prilažem svoj broj mob'a pa nazovite ili pošaljite poruku u bilo koje doba.
Navedena akcija će vam oduzeti između 1 i 2 sata [putovanje do i od lokacije uračunato]. Prtljažnik možete isprazniti kod sebe ili kod mene, jer toga ima... ja ću ponijet pokrivalo za sjedište.
Dakle:
VRIJEME: 07.11.2007. ili 08.11.2007. [srijeda ili četvrtak] POLAZAK: [REDACTED] ili po dogovoru [pretpostavka: ne znate lokaciju] TRAJANJE: do 2 h KONTAKT: [REDACTED]
Još jednom, kontaktirajte me u BILO koje doba.
P.S. Postovi i threadovi ovog tipa će se uskoro preseliti u budući podforum u mom kutku.
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| sri 07 stu, 2007 3:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: STAR TREK SERIJA: Potreban prijevoz
Mi smo ti na kavi danas kod faksa pa se javi, mozda cu ja biti sa autom...
| sri 07 stu, 2007 12:23 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|