Sada je: čet 27 kol, 2026 8:20 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 253 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Sljedeća
 Udružna brbljaonica 
Autor/ica Poruka
Ensign
Ensign

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Koje si vrste?: hjuman
Post Re: Udružna brbljaonica
T'Grel je napisao/la:
Forumaši bi morali znati gdje im je mjesto - na forumu.

Tako je! - povikaše seljaci. :mrgreen: Izjava desetljaća, a možda i šire.

T'Grel je napisao/la:
Postoje pravila, ali i važnije - postoje norme kulturnog ponašanja.

Čitajući tvoje tekstove, one ranije pogotovo, iz kojih se vidi tvoj "mitleuropski" odgoj i kultura dijaloga, mislim da bi ti prvi trebao početi primjenjivati to o čem govoriš.

T'Grel je napisao/la:
A članovi udruge, i to redovni, su jedini koji mogu raspravljati o stanju u udruzi i raditi na tome.

Oho! Junački, nema što. S "mislim i trebalo bi" prelaziš na diktat.
Čovječe, ta vaša udruga bi se raspala u dva dana da im osoba kao ti dođe za predjednika. ](*,)

T'Grel je napisao/la:
Jedan forumaš se na sam blagdan Božića ponašao, reći ću najblaže, neadekvatno.

Uveo bi ti delikt mišljenja, vidim ja. Pravila foruma su odavno napisana i to je sve što treba. Ti bi uveo katehezu na forum? :scratch:

Rekao si da si dugogodišnji član udruge i foruma pa mi nije jasno, kako nisi, tako pametan kakvim se predstavljaš, uspio bar toliko dokučiti, kako radi skripta foruma. Svaki se topic, subforum... može zatvoriti za pristup ostalima, što znači da se "trla baba lan" udružne teme mogu smjestiti u jedan takav topic, i eto ti beskrajne sreće i zadovoljstva. 8)

T'Grel je napisao/la:
Forumaši nisu članovi udruge. I to treba bitno razlikovati.

Imamo sad i uberčlanove foruma. Ohoho! Pa ti si pun novih svježih ideja. :mrgreen: Neki forumaši jesu članovi udruge a neki su možda bili ranije.

Ti bi tu, na forumu, neku segregaciju i getoizaciju radio? To je zato da bi mogao bit, bar negdje, veličina, drugi razlog, objektivni, ne postoji. Ego ti je malo prenapuhan, ne malo, poprilično. :-k

T'Grel je napisao/la:
Forum tj. forumaši ne mogu upozoravati na rad udruge i njenih članova jer nisu "ovlašteni" za to. Dok obrnuto svakako vrijedi.

:roll:
Ovo je orginalno! Znači, ti, bi mogao da nas "ispravljaš i kritiziraš" a mi nebi smjeli odgovoriti, ili nedaj bože napisati što mislimo o tebi jer si ti uberčlan foruma, zaštićen zakonom o lovu i ribolovu te udruge USSCCroatia. ](*,)

Kao da te EU postavila za komesra, ili kak već oni to nazivaju. :-k

T'Grel je napisao/la:
Mislim da sam bio sasvim jasan

Jesi. Treba da pod hitno odeš kod doktora. :-k

T'Grel je napisao/la:
i da pametnom čovjeku ovo nešto znači.

Pametnom čovjeku; teško. :roll:

Pozdrav

Antikristova 11

čet 26 sij, 2012 12:58 pm
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Veoma kreativan post, moram priznati 8-[

T'Grel, jesi li ikada razmišljao zašto ekipa (svejedno da li su članovi udruge ili ne) rijetko kada pozitivno prihvaća tvoje komentare i prijedloge? Koji je to problem u njima koji se uvijek ponavlja?

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 26 sij, 2012 4:54 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Naj Serija: TNG
Koje si vrste?: Vulcan
Cvicek je napisao/la:
Veoma kreativan post, moram priznati 8-[

Taj "kreativan" post neću komentirat što je forumaš beta napisao. Jer da je iti malo svjestan ne bi provocirao i vrijeđao. Ne obazirem se na takve koji nisu članovi udruge. I taj forumaš podupire vrijeđanje na forumu... lijepo, baš lijepo. To dovoljno govori o njemu, ili možda njoj, ne znam, nije me briga. Zato ne vrijedi trošiti tipkovnicu na takve likove, sporedne likove.

Cvicek je napisao/la:
T'Grel, jesi li ikada razmišljao zašto ekipa (svejedno da li su članovi udruge ili ne) rijetko kada pozitivno prihvaća tvoje komentare i prijedloge? Koji je to problem u njima koji se uvijek ponavlja?

Ne znam. Očito imaju problema s neshvaćanjem stvarne situacije. Svi bi da im se sve servira na gotovo. Ne bi se pobrinuli, ako ne radom, onda barem zalaganjem i ukazivanjem na probleme u udruzi. Ali naravno to je teško... Možda su moji stavovi radikalni ali ponekad se treba na taj način ukazivati na probleme. Možda su moje metode rada čudne ali, vjerujem, da bi bile uspješne. A to što neki imaju privatnih problema u svezi sa mnom... šta ja tu mogu. Ionako miješaju privatno i poslovno (udružno). Što ne bi trebali.

I neće mi jedan forumaš govorit hoću li se ja kandidirati za predsjednika. To je moja stvar i stvar Skupštine hoće li me podržati.

Previše se ovdje neki forumaši dozvoljavaju. Previše. Šta oni misle, ko su oni da će dijelit lekcije meni - dugogodišnjem članu udruge i glavnom voditelju Povijesne sekcije. Malo neka pripaze jer, ako ćemo tako, lako se pravila izmjene gdje se trebaju izmjenit (čitaj: dodaju se oštrija pravila ponašanja na forumu.) Ali, očito nekima ni ova sadašnja nisu jasna pa se ponašaju kako se ponašaju. Ja sam uvijek bio pristojan ali ne dozvoljavam da se neki ovdje prema meni ponašaju kako se ponašaju. Ako su punoljetni i ako imaju zdravu pamet, onda bi se malo zapitali. I dalje stojim kod svojih izjava da se forumaši nemaju šta petljat u rad udruge. Mogu postavljat pitanja tipa: kako je u udruzi, čime se vi to bavite... kako se mogu učlaniti i sl.

čet 26 sij, 2012 6:39 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Puno si ga se raspisao uz rečenicu da "o takvima" ne treba trošiti tipkovnicu :-k

Dakle dijeliš ljude na članove i one druge, kao i na članove i funkcije poput vođe povijesne sekcije?

Da li bi betini komentari imali veću težinu ako bi se učlanio u udrugu, počeo redovito dolaziti i onda, kad dođe skupština, nezadovoljan stanjem u kojem se nalazi Povijesna sekcija, odluči se kandidirati za njenog voditelja?

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 26 sij, 2012 6:52 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Cvicek je napisao/la:
Dakle dijeliš ljude na članove i one druge, kao i na članove i funkcije poput vođe povijesne sekcije?

Hm, dijelim... to je malo neprikladna riječ. Ne mogu svi sve biti. Svi smo mi jednaki u životu (i pred zakonom) ali neki ljudi ovo rade, neki ono. Neki su po zanimanju ovo, neki ono. Tako i udrugari i forumaši. Mora postojat neka razlika.

Cvicek je napisao/la:
Da li bi betini komentari imali veću težinu ako bi se učlanio u udrugu, počeo redovito dolaziti i onda, kad dođe skupština, nezadovoljan stanjem u kojem se nalazi Povijesna sekcija, odluči se kandidirati za njenog voditelja?

Ovo je već provokacija. A zašto bi se kandidirao za to mjesto? Ne postoji u Statutu propisana procedura da se netko kandidira za takvo mjesto voditelja. To se interno dogovara. Onaj koji želi i ima afiniteta za to, taj se postavlja na to mjesto. Koliko znam, mene nitko ne želi maknut s tog mjesta. A i teže me je maknut s tog mjesta voditelja Sekcije jer sam ja i osnivač te sekcije. Dobro, Skupština tj. Udruga je osnivač ali ja sam dao ideju i prijedlog za osnivanje Sekcije. I ja sam, dobro ne uvijek sam, radio sva predavanja za sekciju. Na mjesto voditelja Povijesne sekcije, poslije mene, može doći netko drugi samo ako ja:
a) dobrovoljno odem s te funkcije,
b) ako me Izvršni smijeni,
c) ako me Skupština smijeni (jer ona uvijek ima zadnju riječ)
d) ako se iščlanim iz udruge - jer time ako nisam član udruge, ne mogu biti ni voditelj određene Sekcije.

I ne znam zašto se uvijek poteže to pitanje oko Povijesne sekcije. Tko je to nezadovoljan njen radom? Nitko od članova udruge mi nije prišao i rekao da je nezadvoljan radom sekcije ili time što nema već dugo vremena predavanja. A nema ih zato što ja ne mogu stići od privatnih problema. Biti voditelj Povijesne sekcije mi nije posao da bih u njega ulagao svo svoje slobodno vrijeme, pa prema tome nije nužno da svaki mjesec radim neko predavanje. Mada je takav bio dogovor s jednim prošlim predsjednikom. Kao voditelj sekcije ima samostalnost u donošenju odluka što se tiče samog programa sekcije.

I nudio sam raznim članovima udruge da mi se jave da naprave koje predavanje ali nitko nije, osim jednog TDinog predavanja o TE-u, napravio ništa. A htjeli su.

I, da, beta bi imao pravo komentirati rad Sekcije i rad udruge samo ako bi bio njen član. Cijenim ja svako mišljenje ali ne na način da se netko miješa u nešto o čemu nema pojma. Smatram se za jednog od boljih teroretičara rada udruge.

čet 26 sij, 2012 7:09 pm
Profil Web stranica
Ensign
Ensign

Koje si vrste?: hjuman
T'Grel je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:

Ne znam. Očito imaju problema s neshvaćanjem stvarne situacije.

T'Grel ova tvoja rečenica me podsjeća na izjavu Oskara W, mislim da je on to rekao: Predstava je bila odlična samo je publika nije razumjela. ;)

Pozdrav

Pustih snova 12

pet 27 sij, 2012 12:57 am
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
Ajme... šta vi napadate jadnog čovjeka... od kako se ove teme protežu sve što radite je provocirate, vrijeđate i klevećete... da sam ja na tgrelovom mjestu podnio bih tužbu protiv vas na sudu... I šta ste se uhvatili povijesne sekcije... po meni tgrel to super radi... pa je li održao ono predavanje jedno prije jedno tri godine...

Uglavnom, ja mislim da ste svi vi pomalo frustrirani što nemate šta raditi u životu i onda idete bobu zafrkavat...

pet 27 sij, 2012 1:30 am
Profil Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Vrlo lako se može provjerit koliko sam predavanja napravio i ispredavao, što u udruzi, što na konovima. Vodim evidenciju i pišem izvješća. Do sad je Sekcija napravila 18 predavanja. I nije tako da sam zadnje predavanje napravio prije 3 godine. Zadnje predavanje je održano prije godinu dana.

Ali eto, nekome očito Povijesna sekcija smeta. Ne znam samo zašto. Mislim da sam korektno odradio svoj posao, a tako kanim i dalje radit.

pet 27 sij, 2012 1:48 am
Profil Web stranica
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
Očito...

Oprosti, nisam neko vrijeme u zg-u pa ne znam što se događalo od tada...

pet 27 sij, 2012 2:05 am
Profil Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Sve ok... ja to govorim zbog onih koji misle sekcija uopće ne radi. Da je samo na papiru. Nije tako. Radi se, samo što se ne može svaki mjesec. A i nemamo sad tako često sastanke.

pet 27 sij, 2012 12:33 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: Asimiliran !
Tko je pojavio sad u ovoj glazbenoj emisijsi na HTV-u ,kad je bilo ovo o TBF-u :lol:

pet 09 ožu, 2012 2:10 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Danijel i Melita

ned 18 ožu, 2012 1:13 pm
Profil ICQ Web stranica
Ensign
Ensign

Spol: Ženski
Koje si vrste?: Borg
Kada ce opet biti neko druzenje ili nesto?

čet 04 lis, 2012 11:10 pm
Častoljupka

T'Grelovo predavanje u udruzi će biti ubrzo.

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

čet 04 lis, 2012 11:11 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Mir'Na Riker je napisao/la:
T'Grelovo predavanje u udruzi će biti ubrzo.

Točnije za tjedan dana: 11.10.

pet 05 lis, 2012 12:25 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 253 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: