Re: 30. 5. Izlet u Đakovo
Šta da kažem, bilo je super!
Svaka čast Čarobnjaku, i Ivani, Danijeli i ostalima.... tamo nam je sve bilo organizirano za nas - vožnja od kolodvora do hotela i vile, i nazad. Jedino što je trebalo je da se pojavimo u Đakovu.
Obično kad idemo na kovencije vozim, pa moram razmišljati da li ću se uspjeti naspavati i sl... ovaj put nisam imao te brige
Nije nedostajalo ni hrane ni pića, a domaćini su se cijelo vrijeme trudili da se osjećamo dobrodošli, bili smo ugošćeni kao kraljevi
Jedino je šteta što se nije pojavio skoro nitko od slavonskih trekera - recimo nije došao nitko iz Donjeg Miholjca

I žao mi je što Ternek, Dejanira, Suiki i ostali nisu mogli ići

Bilo bi još zabavnije da nas je bilo više gostiju... ali i ovako je bilo suuper... bilo je hrpa dogodovština, puno toga smo vidjeli... ali da previše ne tipkam, evo dolje nešto slika i opisa istih.... (ostale će kasnije biti na fejsu)
Đakovačka katedrala - izgleda zaista impresivno
BTW, sljedeći put je veća vjerojatnost da igram Pillarse prvi

Jutarnja kava u subotu ujutro

Teddea se opušta prije hipnoze i uživa u masažnoj fotelji

Tko je htio mogao je i jahati konje

Teddea u kovčegu

Okolica vile Magic...
Ovo dvoje koji se vide kako vire iz bazena dok Čarobnjak drži mađioničarsku predstavu, su Dašo i Teddea...
Iako vrijeme nije bilo taman toplo za bazen - oni su se odvažili i kupali se i popodne i navečer.

LARP s pravim mačevima.... to bi bilo nešto kao "safety off" u holodecku

Ja sam se za svaki slučaj radije udaljio i sa sigurne udaljenosti fotkao

Jedna umjetnička

U podrumu je bio biljar i stolni, pa smo se u pauzama od drugih aktivnosti zabavljali s time... nažalost zaboravio sam to uslikati...
Uglavnom, rane od poraza u biljaru sam liječio dominirajući u stolnome
Mirna ako ovo čitaš - kad ćemo konačno imati taj okršaj u stolnom nogometu?
Pri otvaranju podružnice skupili su se i novinari, slikali i snimali, napravili su par intervjua i tak to

Ant je rekao za medije par riječi o našoj udruzi, Čarobnjak o otvaranju podružnice....
Ovo će pretpostavljam biti jedna od boljih Antovih izjava za medije

- mislim da se nijednom nije spominjala riječ "čudaci"
Službeni dio smo dosta brzo obavili, pa smo se još vani malo fotkali, davali izjave raznim novinarima, slikali sve skupa.... krenuli na zabavni dio večeri...
Ti si Bobo zanimao za torte? Sada ih možeš vidjeti izbliza, obrati pažnju šta piše na njima

Trampolin boys

Shadowmaster, zeko i golupčići

Još par grupnih fotki...

.....
Zabava se zahuktala u u (pred)večernjim satima...
Nakon nastupa još jednog mađioničara (zaboravih ime), nastupali su i tamburaši...

Mažoretkinje....
Pitam se da li postoje uopće mažoretkinje koje su starije od recimo 17-18 godina?

Plesna skupina

Uz sva ova događanja gore, plesači, mažoretkinje, tamburaši, transporteri i budući da nas sve skupa nije bilo jako puno gostiju navečer, u jednom trenutku sam dobio osječaj kao da sam dio neke ST away misije u posjeti nekom egzotičnom planetu

Bilo je još hrpa toga.... ali ovo je ukratko za sada