|
Sada je: ned 13 ruj, 2026 11:55 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Program za 1. mjesec
Picard je napisao/la: Ali da nije bilo neumjesnih upadica svi bi pozaspali....hehehehehehehehe Ma nee.... baš je cool bilo. bilo je edukativno iako je autor rekao da nije
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 01 vel, 2008 2:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i meni je predavanje bilo zanimljivo... i filmici su bili zanimljivi buduci predavaci.... jeste primjetili da na simbinim slideovima skoro da nije bilo teksta... e tak to treba izgledat... vi puno pricate a slideovi su vise za slike i filmice... a slusatelji predavanja slusaju i razmisljaju (umjesto da citaju  ) naravno... ovo je samo MHO 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 01 vel, 2008 3:43 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
potpuno se slazem. malo bih mozda skratio vremenski predavanje, ali je sadrzajno bilo zanimljivo. 
| pet 01 vel, 2008 3:50 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Pola sata, ali da se sve kaže... Ionako nas ne zanimaju najmanji detalji...
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 01 vel, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, da se i ja slozim. predavanje je bilo fenomenalno. i jedino mi je zao sto nisam dosa na pocetak.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 01 vel, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Hoće ki se ta prezentacija pojavit za Download 
| pet 01 vel, 2008 4:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Predavanje je bilo dobro, Simba se pripremio sa dosta materijala, ali isto mislim da je predavanje trebao skratiti na ispod sat vremena. A trajalo je od prije nego sam dosao, a dosao sam oko 20:30, pa do oko 22h (ok priznajem, mrvicu me i zasmetalo sto sam slavio rodj pa nisam mogao reci sretan mi rodjendan i stavit cugu i slatkise/grickalice na stol, nego tiho grickati cokoladu u kutu sa Zmajcekom, Modesty i ostalima E da, i guzva je bila najgora do sada - jedva smo se svi nagurali u prostoriju.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 03 vel, 2008 4:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a jadan nisi bio u središtu pažnje... neko vrijeme... ...ma nismo nmi na tebe zaboravili...
...no Chaky je to ispravio... spomenuvši , znaš već što...
| sri 06 vel, 2008 11:43 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
Vjerujem da je mozda bilo malo predugo, notema je bila malo zahtjevnija (da ne spominjem da neke stvari nisam ni spomenuo). Ubuduce cu probati malo skratiti.
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| čet 07 vel, 2008 7:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|