| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Prijave za Sferakon (jeftinije ulaznice!!!!)
 cvicek i ja smo kliknuli u isto vrijeme 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 19 tra, 2010 12:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kopiraš me? Nego, @SM, jesi li provjerio da li se mora biti član udruge ili ne?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 tra, 2010 12:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
aj ok, ja ne znam 5  Iris, Damir, Alan, Aleksandra, Tin i jos za neke mislim da znam, al nisam bas 100% sigurna Tipa... Marko Š. je Asimov, jel?  Cvicek je napisao/la: Nego, @SM, jesi li provjerio da li se mora biti član udruge ili ne?
Ne mora... Mislim, vidjela sam da je Bočko pisao i po tolkien boardu da ako se skupi 10 zainteresiranih, mogu dobit popust a tolkien udruga bas i ne funkcionira, tak da, mislim da ne mora 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 19 tra, 2010 12:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
je  p.s. za ovakav impresivan popis mogli bi dobiti i više popusta 
|
| pon 19 tra, 2010 12:35 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
El Zvonko je napisao/la: p.s. za ovakav impresivan popis mogli bi dobiti i više popusta  E da, slažem se
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 19 tra, 2010 12:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign X je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: p.s. za ovakav impresivan popis mogli bi dobiti i više popusta  E da, slažem se mah nema veze, ali to ipak dokazuje tko je najjača udruga na Sferkaonu  i to nam ne mogu osporiti 
|
| pon 19 tra, 2010 12:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: aj ok, ja ne znam 5  Iris, Damir, Alan, Aleksandra, Tin i jos za neke mislim da znam, al nisam bas 100% sigurna Tipa... Marko Š. je Asimov, jel? Iris je nova članica (i javila se je u temi  ), Tin je dugogodišnji član, ali ne dolazi često (recimo, bio je na skupštini na kojoj si i ti bila, moguće je da ste se upoznali, ali nisi zapamtila ime) Dejanira [Bot] je napisao/la: Ne mora... Mislim, vidjela sam da je Bočko pisao i po tolkien boardu da ako se skupi 10 zainteresiranih, mogu dobit popust a tolkien udruga bas i ne funkcionira, tak da, mislim da ne mora  Onda okej  A i ima smisla, grupni popust i tak to, jer ovako je moguće da će neki ljudi doći samo jer ih je SM zvao, inače možda ne bi ni čuli za Sferakon, ili im je taman u predomišljanju popust bio kap da dođu... I drago mi je da je bobo na popisu, jer nadam se da to znači da će doći na sva 3 dana (jer su popusti za ulaznicu od 3 dana) 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 tra, 2010 12:42 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Aj stavite i mene na popis, ako nije kasno.
272

|
| pon 19 tra, 2010 1:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Da može jedna mala digresija... ja neznam niti kako se zove Pahuljica ni ti Trapavi... nisam policajac da vam zurim u osobne svako malo... 
| pon 19 tra, 2010 1:36 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Toni Samja. Šalim se naravno... Jakov Novina. A što se pahuljice tiče, njoj se niti ne isplati uzimat to kada će dolaziti samo u subotu, pa joj je jeftinije uzeti samo za subotu. Ali neka i ona sama potvrdi.
271

|
| pon 19 tra, 2010 1:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Dodan si... ak ste u kontaktu sa jos kojim bivsim clanom udruge slobodno mu javite da ga stavimo na popis... najkasnije do danas navecer....
| pon 19 tra, 2010 1:43 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ček ja sam predavac to znaci da ima besplatnu ulazinicui ili ? :S
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 13 svi, 2011 12:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Mislim da imaš, ali samo na dan predavanja...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 13 svi, 2011 12:37 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
The Boz je napisao/la: Mislim da imaš, ali samo na dan predavanja... Nije tako. Ima besplatno sva tri dana. Barem je tako prije bilo. Ja sam bio predavač svake godine od 2006.-e i uvijek sam imao besplatnu ulaznicu za cijeli kon.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 13 svi, 2011 11:55 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Svi članovi udruge kojima vrijedi članstvo nalaze se na popisu za jeftinije ulaznice. Voditelj kviza besplatan ulaz Odgovorni za štand besplatan ulaz
|
| pet 13 svi, 2011 12:01 pm |
|
 |
|