|
Sada je: sri 30 ruj, 2026 11:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Novi bedževi
a cuj... ja sam medju prvima koji se zalaze za sto nize clanrine... meni je ovih 50 kn bilo previse prije godinu dvije (tada smo imali "sponzora" za printanje fanzina, nismo imali pretplatu na ST casopis itd.) ... ukratko nismo imali gdje potrositi clanarinu... svejedno poprilian broj clanova se zalagao za povecanje clanarine na 100 kn (na zadnjem glasanju je bilo oko 55-45 za ostajanje pri 50 kn)... sad... nema vise tog "sponzora" i sami placamo printanje... sto nije bad jer 50 kn vrlo lijepo pokrije trosak printanja 4 fanzina i izradu iskaznice. No cak i za clanove izvan zagreba je bilo ok poslati fanzine i sikaznicu postom... bilo je jos tu negdje oko 50 kn godisnjih troskova za sve to... no onda su dosli bedževi... njih smo isfinancirali jednokratno iz ustedjevine... no kad je doslo do slanja bedža postom doslo je do problema... svog svoje gradje bedjevi su zahtjevali poseban nacin slanja i troskovi su narasli iznad 50 kn... tako da ce nova vlast morati odluciti... ili pokriti troskove sa povecanjem clanarine onima kojima ce se fanzini, iskaznica i bedž slati postom ili pokriti nekako drugacije taj trosak
a kao sto sam bio spomenuo gore u ovom postu postoji mogucnost da se svima poveca clanarina... vjerojatno ce i o tome biti price na skupstini
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 14 stu, 2007 2:52 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: ili pokriti troskove sa povecanjem clanarine onima kojima ce se fanzini, iskaznica i bedž slati postom ok, ovo mi se jako nesviđa! neka bude jedna clanarina i gotovo! ja cu rado platiti kojih 5 kuna vise sto bi (nekako mi se cini) bilo dosta da se pokrije onih par clanova koji zive izvan ZGa. a ne da sad oni placaju vise.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 14 stu, 2007 9:47 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Antova ideja ni losa !! A mozete i za bedzeve ne ZG clanstvu .. rec tko oce bedz postarinu ce platit sam , samo za bedz naravno kad je tako specifican ....
Da san blize ZG mogli bi sami napravit bedjeve i to plasticne .i to od kompozitnog matrijala tehnikom "visebojnog ljeva."...ali...
Pozdrav
Bezidejna 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 14 stu, 2007 1:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ant je napisao/la: ja cu rado platiti kojih 5 kuna vise sto bi (nekako mi se cini) bilo dosta da se pokrije onih par clanova koji zive izvan ZGa. a ne da sad oni placaju vise. To sam i ja rekao, ali smo mi u manjini s tim misljenjem, kolega @buco nije problem kakav je bedž nego da za tu lovu sigurno i cijeli stigne clanu. Btw nekim clanovima nisu ni došle clanske isk. obicnom postom, pa smo morali preporuceno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 14 stu, 2007 1:35 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Zanci tako to HPom ide , ..hmmmm ma i ja iman slican problem [ probleme] posla san prije 15 dana 4 MCUa [ programirana ] u MMC studio [ Njemacka ] i jos nisu stigli ...cudan taj na HP !? Pozdrav Brzoglasova 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 14 stu, 2007 1:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: Chaky je napisao/la: ili pokriti troskove sa povecanjem clanarine onima kojima ce se fanzini, iskaznica i bedž slati postom ok, ovo mi se jako nesviđa! neka bude jedna clanarina i gotovo! ja cu rado platiti kojih 5 kuna vise sto bi (nekako mi se cini) bilo dosta da se pokrije onih par clanova koji zive izvan ZGa. a ne da sad oni placaju vise. predlozi to na skupstini u nedjelju predsjednik je napisao/la: To sam i ja rekao, ali smo mi u manjini s tim misljenjem, kolega a ne... ti si rekao 100 kn svima ... a ne 55 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 14 stu, 2007 1:58 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Chaky je napisao/la: Ant je napisao/la: Chaky je napisao/la: ili pokriti troskove sa povecanjem clanarine onima kojima ce se fanzini, iskaznica i bedž slati postom ok, ovo mi se jako nesviđa! neka bude jedna clanarina i gotovo! ja cu rado platiti kojih 5 kuna vise sto bi (nekako mi se cini) bilo dosta da se pokrije onih par clanova koji zive izvan ZGa. a ne da sad oni placaju vise. predlozi to na skupstini u nedjelju predsjednik je napisao/la: To sam i ja rekao, ali smo mi u manjini s tim misljenjem, kolega a ne... ti si rekao 100 kn svima ... a ne 55  100kn...ajme...jel to za novu vituru ..drug predsidnik ..? Pozdrav Tajkunska 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 14 stu, 2007 2:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Chaky je napisao/la: a ne... ti si rekao 100 kn svima ... a ne 55  e sad koliko bi nam godisnje pomoglo 5 kn, mjesecno da znaci sad moram onda predloziti clanarina za samo 99,90 kn 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 14 stu, 2007 2:08 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa, cuj, sa od po 5 kuna vise od svakog clana mogli bi se pokriti oni troskovi postarine za par izvanzagrebackih clanova, to je sve na sto sam ja mislio. (a ne da jedni placaju 100 a drugi 50)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 14 stu, 2007 8:30 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ajmo svi onda po 75 kuna ili 10 eura i riješen slučaj. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 15 stu, 2007 1:06 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|