| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Udruga u emisiji 8 kat!!!
Cvicek je napisao/la: The Boz je napisao/la: Poznavajući Trbovićku, nebih se iznenadio da dođe obučena kao Amidala. Baš i ne vjerujem da bi se Danijela išla furati na Sanju  Ja baš i ne vjerujem da ju Boz poznaje, ali ajde... Lijepo je biti iznenađen s vremena na vrijeme. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 29 svi, 2011 6:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: The Boz je napisao/la: Poznavajući Trbovićku, nebih se iznenadio da dođe obučena kao Amidala. Baš i ne vjerujem da bi se Danijela išla furati na Sanju  Ja baš i ne vjerujem da ju Boz poznaje, ali ajde... Lijepo je biti iznenađen s vremena na vrijeme.  Ma ono, mislim, po prethodnim ispadima i nastupima... ne?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 29 svi, 2011 7:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Kuzim ja, samo se glupiram. 
|
| ned 29 svi, 2011 7:41 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
gledala sam na stranici HRT-a i nijedan naslov emisije mi ne upućuje na temu SF-a. I to do 16.6. 
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| ned 05 lip, 2011 11:24 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ima jedna emisija koja se sove Život je igra... ne znam koji je to datum, ali najviše mi sliči na nešto što bi bilo slično...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 06 lip, 2011 8:41 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
i ja sam to vidjela ali nešto mi ne vuče na emisijo o star treku star warsu i inim udrugama
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| pon 06 lip, 2011 10:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Taman baš za tu emisiju nema još opisa.... znati ćemo kroz koji dan, valjda bi nam rekli da je završilo u jesenskoj šemi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 06 lip, 2011 11:58 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
s obzirom na to da su u emisiji bili larperi naslov mi izgleda i vise nego obecavajuce.
|
| uto 07 lip, 2011 12:04 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Baš je to i meni palo na pamet. A u i mi u udruzi stalno igramo raznorazne igre pa bi se to u širem smislu dalo i na nas primjeniti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 07 lip, 2011 12:32 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 07 lip, 2011 9:03 pm Postovi: 21 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Borg
|
Kad sam počela čitati temu mislila sam da sam propustila emisiju pa sam bila razočarana, ali sad vidim da još nije emitirana  (na moju sreću). Jedva čekam da bude, nadam se da će biti super!!!
| uto 07 lip, 2011 9:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
I snimite!!!!
| sri 08 lip, 2011 11:41 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja ću snimiti, daj samo recite kada je da ne propustim.
| sri 08 lip, 2011 1:01 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 07 lip, 2011 9:03 pm Postovi: 21 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Borg
|
Pa pretpostavljam da tko god da je bio kontaktiran ima kontakt od ljudi iz Danijeline emisije, pa nazovite ih i pitajte.
| sri 08 lip, 2011 4:33 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Seven of Nine je napisao/la: Pa pretpostavljam da tko god da je bio kontaktiran ima kontakt od ljudi iz Danijeline emisije, pa nazovite ih i pitajte. hm... Cvicek bi mozda mogao? 
|
| čet 09 lip, 2011 7:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja nemam kontakata Jedino što sam ja napravio je da kad je ženska zbog nedostatka zainteresiranih već mislila odustati da Trekeri sudjeluju u emisiji, questastično obišao Sferakon i dovukao nekoliko ljudi koji su onda nastupili u emisiji. Frodo ili Teddea bi mogli imati kontakte No meni i nije nešto bitno, kad bude - bude 
|
| čet 09 lip, 2011 7:10 pm |
|
 |
|