|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 9:01 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Program za srpanj i kolovoz 2010
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Program za srpanj i kolovoz 2010
Ja također dolazim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 26 kol, 2010 4:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ok pivnica 19 h
| čet 26 kol, 2010 4:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Stigao ja i na udružnu pivu i na tekmu nakon  Popričali smo o udruzi, programu, fanzinu, planovima i sl. BTW, Leo ili netko drugi će od sada izrađivati i postavljati mjesečni program, s obzirom da sam mu ja dosadan i ponavljam se, iako nisam ni jednom uspio reći što sam htio  I ako se ne varam, od idućeg tjedna će ponovo biti standardni sastanci na Opatijskom četvrtkom. I s obzirom da KŠ ne radi, na eventualni biljar sutra (u stvari danas  ) možemo negdje drugdje, recimo biljar klub u Domu sportova ( biljar topic)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 27 kol, 2010 12:23 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Cvicek je napisao/la: BTW, Leo ili netko drugi će od sada izrađivati i postavljati mjesečni program, s obzirom da sam mu ja dosadan i ponavljam se, iako nisam ni jednom uspio reći što sam htio  Dakle ako netko hoce slagati program udruge za sljedeci mjesec ovo je zgodna prilika... ... a sto se tice ovoga drugoga, mislim da se nebi trebao bojati zavrsti recenicu makar ja nesto kazem ili ne kazem. Ja cesto puno toga kazem i puno toga ne kazem ali zavrsim recenicu makar ekipa pricala oko mene pa cula ona mene ili ne ja sam svoje rekao. Neki bi sad pomislili da ja ne slusam ljude, slusam, ali istovremeno i komentiram, ako vam to ne pase upozorite me prije no meni je bas spontano komentirati nesto u real timeu jel poslje zaboravim sto sam htio reci, pa nemam valjda blokic i olovku svaki put sa sobom da zapisujem kaj hocu reci. Zato koji put uletim nekom u sred recenice, no ak to krivo shvacate sto cu vam ja, takav sam. Ak netko misli da ga nisam dobro saslusao i zeli uci u dublju raspravu o bilo cemu, nazalost nemam uređbeno radno vrijeme kao neki predsjednik, no imam skype, mail, forum pa se mozemo dogovoriti za sastanak o temi koju zelite raspraviti, pa ak zelite da vas 100% kvalitetno saslusam pokusajte mi docarat bilo koji problem u max 2-3 recenice, na pocetku razgovora a tek poslje krenite u detalje, nemojte me odmah preplavit sa sto informacija odjednom, podjelite vase izlaganje u keypointove ili bullitene ako vec morate pa mi lijepo polagano objasnite. Ak skuzite kako ja funkconiram nikada samnom necete imati problema u komunikaciji, pa ako primjetite da sam odlelujao u mislima ili skrenuo sa teme... samo upotrijebite keypointove i to je to.. i paf imate predsjednika koji vas slusa...  Btw. ako neko ima bilo kakvih ideja, prigovora... slobodno neka pise u "pitaj predsjednika"...
| pet 27 kol, 2010 1:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Poanta je da si ti i prije nego sam uspio reći prijedloge što bi sve u četvrtak mogli raditi, rekao da se ponavljam i prekinuo me već na početku. Gledanjem i slušanjem i se može skužiti emotivno stanje neke osobe, ali nisam znao da se može i pročitati misli  No da, očekujem ogromnu navalu kandidata koji će se grabiti da slažu program za rujan 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 27 kol, 2010 2:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dobro znas da navale nece biti, ako ti se neda to raditi ja sam rekao da budem ja radio ako mi se nebude dalo nece biti, no pretpostavljam da mi se bude dalo posto ionako nemam kaj drugo raditi trenutacno osim slagati taj novi fanzin i pisati dopise na grad sto upravo sredjujem...
| pet 27 kol, 2010 5:15 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|