| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Premijera Star Trek filma
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: U ovaj čet. ću najvjerojatnije doći u klub pa ću dofurat i lovu. kak misliš najvjerojatnije...pa imaš predavanje zar ne? Pa nikad se ne može nešto 100 % tvrditi, jel tako?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 14 tra, 2009 9:25 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Here's an idea: zašto nitko ta predavanja ne snima?
Poslije se može uploadati na site [aka YouTube] kao dodatni sadržaj.
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| uto 14 tra, 2009 11:39 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da definitivno bi se moglo...
| uto 14 tra, 2009 11:46 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
hehe vidimo se onda sutra
@ dašo,ocekuje se uzvik na remizi u 20:00
| sri 15 tra, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: Here's an idea: zašto nitko ta predavanja ne snima?
Poslije se može uploadati na site [aka YouTube] kao dodatni sadržaj. Evo ja te imenujem glavnim Youtube producentom, te na sebe preuzimam upload finalnog produkta i objavu na web stranicama. Dakle sve sto trebas je snimit i "udjelit" mi namontirani film.. jel moze? 
| sri 15 tra, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
MAHER je napisao/la: hehe vidimo se onda sutra
@ dašo,ocekuje se uzvik na remizi u 20:00 definitivno dakle da sumiramo elegantno popunjen gospodin , možda u uniformi sa fornetima u rukama dere se khaaaannnnnn na remizi u 20.00 h.priđite mu bez straha....neće vas ugrist.... jako....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 16 tra, 2009 12:23 am |
|
 |
|
Admiral
|
pazi da sa strahom nebi ispalo obrnuto kada mene vidis  a ako budes u st uniformi nema potrebe za deranjem  osim ako ti je gust 
| čet 16 tra, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
MAHER je napisao/la: st uniformi nema potrebe za deranjem  osim ako ti je gust  Ah šteta... a ja sam baš razmišljao da odem na Remizu vidjeti kako se daso nasred ceste kraj prolaznika dere Khaaaaaa! ... i reakcije nakon 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 16 tra, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
a nesto se derao dašo ( fala na pokušaju ),ali nije preuvjerljiv bio 
| pet 17 tra, 2009 1:32 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sva sreća pa tad nisam bio tamo da to vidim. 
| pet 17 tra, 2009 2:17 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ljudi pridružite nam se danas u 20:00 sati na pivi u pivnici Medvedgrad u Adžijinoj 16, usput donesite lovu za karte ako niste djelit ćemo potvrde pa tko prvi njegova... 
| pet 17 tra, 2009 11:33 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Evo i ja se vratio, nadam se da još nije kasno da dam tih 29kn i dobijem svoju ulaznicu. A što se tiće dolaska u uniformama, ja sam za i neka svi koji imaju uniformu neka dođu u njoj.
| pet 17 tra, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kad smo vec kod unifoma imam ja jednu Fist Contact viska. moj "kalibar" znate, pa ako netko hoce uniformu, a neka slobodno vicite.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 21 tra, 2009 10:25 am |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ant je napisao/la: kad smo vec kod unifoma imam ja jednu Fist Contact viska. moj "kalibar" znate, pa ako netko hoce uniformu, a neka slobodno vicite. hmm ne znam s obzirom da ću ja najvjerojatnije zvisit u vezi Ent uniforme... možda...
| uto 21 tra, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Suikotreki je napisao/la: Ant je napisao/la: kad smo vec kod unifoma imam ja jednu Fist Contact viska. moj "kalibar" znate, pa ako netko hoce uniformu, a neka slobodno vicite. hmm ne znam s obzirom da ću ja najvjerojatnije zvisit u vezi Ent uniforme... možda... Kak možeš izvisit? Odi u bilo koji "Tokić" dućan autodijelovima i kupi si mehaničarski kombinezon. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 22 tra, 2009 6:24 pm |
|
 |
|