|
Sada je: uto 15 ruj, 2026 12:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Renoviranje web stranice Udruge
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: Novi Web Site
ok.. da ja cisto kazem dve tri.. moja osnovna ideja je bila: -postavit novu stranicu on line MAKAR nije gotova jer ce to ubrzat rad na njoj -NIKOME ne rec da je nova stranica on line! (nikako to objavit na forumu) -pratit dal ce itko od clanova uopce skuzit tu zamjenu i nakon kolko vremena -doradivat stranicu kako se stigne -kad bude gotova -objavit da je nova stranica on line (sto je moglo bit i mjesec dana nakon stavljanja) ...no -shit happens- je promijenio moj plan i bilo je ocito da se nesto desilo... so... ...stranica nije gotova -niti dizajnerski, niti iza toga -niti je trebala biti (sto ukljucuje fanzine, vijesti, font, margine, itd...) -htio sam mrdnuti stvar... i mrdnula se ...sad ce se kroz iducih tjedan dva doraditi stvari koje se trebaju i onda cu si ja moc konacno rec ...nova stranica je gore. ...sto se tice bacanja na podforum udruge, a ne na index -to je moja naredba koju obrazlazem sljedecim: -nitko on nas forumasa ne ide na forum preko nase stranice -tko god od novinara ili padobranaca sleti na forum preko stranice -to je dio foruma koji zelim da prvi vidi -jer je to vezano o udruzi -(posebno program i tema o udruzi) ...no dobro, nakon ovih komentara jos cu malo razmisliti, a za sad to ostaje tako -----------  Mnogi su pali od oštrice mača, ali još više ih je palo od oštrice jezika.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 11 tra, 2008 3:38 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ma mogu ti reci max da ovo za link na dio foruma je dobra ideja... meni se sad to jako svidja kad si objasnio zasto je to tako...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 11 tra, 2008 3:41 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ovako... Ja sam napravila cijeli dizajn no Simba je očito mislio da nije dobar ( tko je tu web dizajner, on ili ja... ) i modificirao ga na svoju ruku. Ovo NIJE MOJ WEB DIZAJN! Ne zahvaljujte mi i nemojte davati komplimente jer to nije moj rad a i zaista ne valja ( pogledate malo današnje standarde ).
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 11 tra, 2008 10:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ezri je napisao/la: Ovako...
Ja sam napravila cijeli dizajn no Simba je očito mislio da nije dobar ( tko je tu web dizajner, on ili ja... ) i modificirao ga na svoju ruku. Ovo NIJE MOJ WEB DIZAJN!. A mi svi mislili da je to "joint ops" uz tvoj approval 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 11 tra, 2008 1:34 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
super je stranica sada... 
| pet 11 tra, 2008 1:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
glete ljudi -da jos jednom kazem stranica nije gotova -namjerno sam naredio da se stavi prije nego je gotova i NE izgleda kako ce izgledat NE sadrzi sve sto treba sadrzavat i NE radi "within noraml parametars" kao prvo -nije se ni trebalo znat da je on-line kao drugo -nema puno smisla prigovarat dok ne kazem da je gotova jer i ja (i simba) sam vidim sve sto je lose ne kazem da se strpite -nego zaboravite na stranicu dok ne kazem da je sredena --------------------  Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali nitko nema pravo baratiati krivim podacima. (Bernard M. Baruch)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 11 tra, 2008 2:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Necu dizati flame, no stranica je vec bila testirana na posebnom serveru zar ne?  Ezri nema potrebe da se opet dize flame kao u q-kutku radi istih problema koji su oblilježili ovaj projekt od samog pocetka. Problem je ocitio bio u komunikaciji i mislim da bi se ovaj flame nepotrebno dizati ponovno i da se ne ponove stvari od prije savjetujem predsjednistvu da odrzi posebni sastanak svih glavnih odgovornih za web i da se svi nesporazumi koji su nastali sada i prije konacno rijese, jer ovakav nacin rada je i na kraju doveo do raspada cjelog sistema i ne zelim da se ta prica ponovi kao u mom slucaju. Ja moram priznati da te jos uvijek nisam imao prilike upoznati, a svejedno te cesto vidim u klubu, no nikada ja i ti nismo pricali sluzbeno vezano za web jer nam to administracija nikada sluzbeno nije trazila. Koliko znam ti si na webu radila sa Simbom duze vremena i najbolje mozes ocjeniti njegov radi i po meni je najbolje da se nađeš sa njim fino na tom sastanku i objasniš što te smeta i što bi promjenila u cjeloj toj prici jer si ti isto glavna u tom projektu koliko i on. I mislim da se razgovorom sve može rijesiti, te da ce ti ovaj puta administracija pomoci da ostvaris svoje ciljeve koje si definirala na pocetku projekta a to je kvalitetan web udruge. I vjeruj mi covjek te mora slusati, jer je i njemu to duznost. Nemoj se odricati svog dizajna tako latko. Moras se izjasniti u promjenama nije nista skroz do kraja definirano i da se jos puno toga popraviti. Meni je jako zao sto se nismo mogli upoznati prije nego sto si zapocela sa ovim projektom mozda bi i projekt sasvim drugacije izgledao, no sada je bitno da rijesis sve probleme koje imas vezano za web unutar udruge a ne u javnom djelu foruma.
| pet 11 tra, 2008 2:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
slažem se sa svim sto je napisao Shadowmaster
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 11 tra, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: Necu dizati flame, ajde dobro Shadowmaster je napisao/la: no stranica je vec bila testirana na posebnom serveru zar ne?  a neces ali ipak hoces  Shadowmaster je napisao/la: jer ovakav nacin rada je i na kraju doveo do raspada cjelog sistema raspad cijelog sistema? wtf? El Zvonko je napisao/la: slažem se sa svim sto je napisao Shadowmaster nisam ni sumnjao 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 11 tra, 2008 2:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
postoji samo jedan problem: a taj je da vi svi shvacate ko da je stranica gotovanaravno tome je kriv naslov ove teme... koji cemo promijeniti i ponovit cu jos jednom za sve koji nisu citali (obicno je to samo bobo) to sto vidite - nije novi web site!!! kad sve preinake i dopune budu gore... cu vam reci -------------  Vrijeme je najbolji učitelj, šteta što ubija svoje učenike.
|
| pet 11 tra, 2008 3:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
2 late 4 that man...  Mislim da udruga pod htino treba sastanak koji sam predlozio...
| pet 11 tra, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Shadowmaster je napisao/la: 2 late 4 that man...  Mislim da udruga pod htino treba sastanak koji sam predlozio... i sto bi na tom sastanku radili? rekli... "popravite stvar"... ali... to se vec radi... ja sam uvijek protiv formalnih sastanaka kad nisu potrebni... aovdje to stvarno nije potrebno... svima je ocito da jos ima posla oko weba

|
| pet 11 tra, 2008 4:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sastanak je prijeko potreban, poprije radi Ezri i ostalim problemima vezanim za web, tema za pricati ima puno. Na sastank bi trebao doci kompletni tim koji je zaduzen za web, ukljucujuci i forum tim koji je isto zadužen za uss croatia dio web-a, a to su admin i moderatori, te ostali clanovi udruge koji bi se aktivno ukljucili u ovaj projekt, a imaju znanja koje mogu ponuditi udruzi. Mozda netko ima jos dobrih ideja koje niste saslušali. Zasto im ne dati priliku? A sada o losem tonu tvog posta, da li se administracija boji sastanka, pa ga uportno zeli ukunuti? Sto je tako lose u odrzavanju sastanka da se cuje sta tko ima za reci a ne da se ovako javno pise po forumu? I da je sastanak vec bio organiziran nebi sada citao ovakve postove koje vidim... zar ne?  Zar nije istina da je dovoljno 5 aktivnih clanova koji apeliraju na sastanak da im se taj sastanak omogući?
| pet 11 tra, 2008 4:35 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
El Zvonko je napisao/la: Ezri je napisao/la: Ovako...
Ja sam napravila cijeli dizajn no Simba je očito mislio da nije dobar ( tko je tu web dizajner, on ili ja... ) i modificirao ga na svoju ruku. Ovo NIJE MOJ WEB DIZAJN!. A mi svi mislili da je to "joint ops" uz tvoj approval  Očito NE
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 11 tra, 2008 4:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo ponovit cu sto je Ternek tekao u padu foruma: TerNek je napisao/la: Cvicek je napisao/la:  Arguing on the forum is like running in the Special Olympics.... Even if you win, you're still retarded! E, vidiš, to je razlog zbog kojeg sam ja lockao topic jer su i forum i web ozbiljne stvari zbog kojih treba sjesti, temeljito porazgovarati i puno stvari razjasniti, a na ovaj način se sve razvodnjava i opterećuje se glupostima veliki broj ljudi koji s tim nema i ne treba imati veze. Samo jos jedan razlog vise da se odrzi taj sastnak. Ezri nedaj se ja sam na tvojoj strani! 
| pet 11 tra, 2008 4:53 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|