| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: sastanka 1.11. NEMA
Ja svoje potvrđujem 
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 31 lis, 2007 5:16 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Ezri je napisao/la: Ajojjj... Taman kada imam vremena sastanka nema... A dajte neka bude, molim vas! Bit će!Chaky je napisao/la: mislim da je fora u tome da za vrijeme praznika ne smijemo biti u zgradi mjesne zajednice ali ponavljam ... ako netko ima ideju za alternativno druzenje... slusamo.. Ja imam ideju! Provjeri novi Thread!Chaky je napisao/la: kaj znaci... za sad imamo nogomet i odlazak u katedralu...  Nogomet? Ok... MOGAO bi proći... ali
KATEDRALA?!
Ant je napisao/la: idemo se nac u maksimiru i snimiti amaterski stargate film koji se cijeli odvija na nepoznatom planetu jer nemamo setove koji bi glumili CGC!  He, he, he... a eto, možemo i to! Kod mene kod stana u blizi već imamo namontiran StarGate!  Tko ima kameru?
[kradeš ideje, je li... cccc]Mr.bobo je napisao/la: ...da sam u zg-u... ...kod mene u stan bi stali svi... ...no sutra odlazim doma doma...  Bobo, dovlači i ti svoje dupe, kući uvijek možeš ići!Chaky je napisao/la: i ja sam za... ali samo ako ce nas biti malo vise od nas troje (el presidnete i ezri) Bolje vam je! Skupite se, javite ostalima i - pravac do mene!  predsjednik je napisao/la: Ok! Mislim da cu na kraju i ja tako ako se ljudi nece doc. Pa stoga idemo prijave tko sutra dolazi na sastanak na trg. rekli su za sad:
-Ezri -Chaky -ja
anybody else??? Ok... postajem dosadan... you get the point.
Come! 
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| sri 31 lis, 2007 10:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ok ja sam za, ali se moramo onda naci na trgu u 1800
Tko je jos za? ajmo ljudi?
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 31 lis, 2007 11:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Mislim da vam je praktičnije da se nađete na Tram. stanici kod Studentskog centra: tu se sjeku linije onih koji dolaze sa Trešnjevke, onih koji dolaze iz pravca Trga i onih koji dolaze preko Glavnog kolodvora.
Ako baš hoćete maximum compatibility sa svima, nađete se ispred Movie Puba. [Tramvajska stanica "Prisavlje", poslije Vjesnika kada se ide Savskom prema Savi (jug)]. Time još dodatno pokrijete one koji dolaze trammyjem preko Vukovarske.
|
| sri 31 lis, 2007 11:47 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
I svi koji žele su pozvani??
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 31 lis, 2007 11:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: Ako baš hoćete maximum compatibility sa svima, nađete se ispred Movie Puba. [Tramvajska stanica "Prisavlje", poslije Vjesnika kada se ide Savskom prema Savi (jug)] Moze i tak, znaci tam u 6.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 31 lis, 2007 11:52 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Ezri je napisao/la: I svi koji žele su pozvani?? Yup. Y tu "mamá" también. 
... a pošto nitko ne čita novi Thread što sam otvorio:
ljudi, ponesite/kupite što za piti i grickalica ako imate. Ja nisam baš extra pri novcu, ali sma osigurao a few things, ali od manja glava boli - od viška ne. Za piti nemam doslovno ništa, so be kind and read the other thread.
Zapravo, preselite diskusiju u novootvoreni thread:
viewtopic.php?f=2&t=2197
|
| sri 31 lis, 2007 11:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 06 stu, 2007 4:16 pm |
|
 |
|