Sada je: pet 04 ruj, 2026 9:28 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
 Program za 9 i 10 mjesec (draft) 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: Program za 9 i 10 mjesec (draft)
Seraphina je napisao/la:
Zanima me što je s programom za ovaj mjesec? Je li krenula jučer maketarska sekcija? Nisam mogla sinoć doći i žao mi je ako je krenula s radom a propustila sam prvi sastanak. :(
U četvrtak na kraju i nije bilo ničega. Robi (koji bi vodio) se radi zdravstvenih razloga nije mogao pojaviti, a nisu se pojavili ni drugi potencijalno zainteresirani...
Zadnjih tjedana je jako slabo pojavljivanje ljudi u udruzi, uz poneki izuzetak pojavi se tek nekoliko ljudi. Tako da i dalje predlažem da ako imate ideja šta bi radili, da se unaprijed dogovaramo da li dolazimo i tko dolazi, jer ovako više nema smisla...

Ja osobno se nemam volje angažirati oko aktiviranja, obnavljanja udruge. Onaj sastanak koji sam organizirao da svi skupa porazgovaramo kako dalje je bilo zadnje što sam smatrao da imam dužnost napraviti.

Eto.. samo sam ti htio napisati kakvo je stanje. Dakle, vi koji ste zainteresirani da se dalje bavite udrugom, na vama je da se angažirate...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 17 lis, 2011 2:32 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Najlakse je reci ja ne zelim drugi radite i oprati ruke... ja kolko god sam daleko od udruge i dalje se trudim pomagati Danijelu oko vođenja. Dobili ste prostor cetvrtkom navecer i ja stvarno ne vidim razloga zasto ga ne bi koristili za bilo sto. Cisto da netko donese neku seriju ili dvd koji je downloadao sa interneta pa da zajedno pogledate kao su neki pojedinci znali kod mene cak i izvan termina udruge. Dovoljno je meni javiti dan prije da posaljem ljudima vijest. Evo jedan facebookaš nas je cak pozvao da jedan sastanak odrzimo kod njega u pizzeriji sto je po meni csto dobra ideja. Ako ste za javite pa cemo vam dogovoriti jedan cetvrtak tamo. Do tada meni stvarno nije jasno zasto vam je toliko tesko iskoristiti prostor koji vam je na raspolaganju. Dođite barem jednom i dovedite prijatelje... iskoristite priliku!!!!

Mislim svaka cast Robiju sto usprkos svoje teske bolesti zeli raditi nesto u udruzi i svaka cast Danijelu sto je svaki puta dosao i otkljucao prostorije, te je sat vremena cekao nove potencijalne clanove koji su se mogli doci raspitati o udruzi. Da sam ja tamo i ja bi vjerojatno sjedio zajedno sa njim makar sam bez ikoga, no evo prepustio sam vam kompletno vođenje programa dok me nema i koliko vidim cak ni program "radimo što hocemo" nitko ne doživljava sto lose utjece i na nove clanove kojima je prvi dojam najbitniji da bi ostali tamo. Ako vam je lakše dolaziti na udružne biljare i to nazivati druženjima radite to tako pa ce Danijel u prostorije dolaziti samo informativno radi upisivanja novih clanova u udrugu dok ne naucite koja je vrijendost prostora koji imamo i ponovno ga počente koristiti, vjerujte mi Danijel nece nikada odustati, jer mu je udruga pre draga da se pristor raspadne radi trivijalnih bedastoca. Ako u prostor dolazi samo nekoliko ljudi i to je dosta, jer smo tako i u pocetku poceli. Bez ikakvog vodstva programa ili komplikacija. I zato tvoji natpisi po forumu da nema nikoga, totalno demantiram i ocjenjujem cisto kontra produktivno. Tvoj post je trebao biti tipa:

"Bili smo spriječeni odrzati maketarsku sekciju radi bolesti predavaca, te istu prebacujemo za sljedeci tjedan."

Mislim Cvicek da tebe netko stavi za spoksmena udruge ispalo bi ko da imas onaj natpis na sebi gdje pise "Kraj je blizu" i zvonis ono skolsko zvonce. Mislim pristupas problemu totalno na krivi nacin sto nikako ne pomaze situaciji. Nije doslo puno ljudi, big deal, sljedeci put cemo pokusati ponovno. A pesimizam ostavi daleko daleko iza sebe... vjerujem da ce Robi do tada ozdraviti i krenuti cemo dalje. A mozda se i ja malo vratim cim dobijem koji godisnji u firmi.

čet 20 lis, 2011 10:47 am
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Don't shoot the messenger :roll:

Da je Robi javio da ne može doći (ne želim ulaziti u to da li je bio u mogućnosti ili ne), ako već ovdje ne bi napisao netko drugi, ja bi stavio obavijest da se maketarska odgađa, pa u slučaju da je netko i došao, ne bi bio iznenađen.

Meni je glupo dolaziti ako mogu razumno pretpostavljati da ću dolje naći samo Danijela i možda još ponekog, da ništa nećemo raditi, i otići doma. Ne vidim šta je loše da se ljudima predloži se unaprijed dogovore da li će doći i što bi radili.

Nema te u HR i pa možda i ne znaš da je stanje takvo da kad nema nikakvih planova, da se skoro nitko ne pojavi. Nisu više ona vremena kad bi 10ak ljudi dolazilo bez obzira da li ima nešto na programu ili ne...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 20 lis, 2011 4:26 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Koje si vrste?: Vulcan
@Leonarde, slažem se da je Cviček pesimističan i da bi bio dobar kandidat za IO ali isto tako smatram da bi ti trebao, svojim poznanstvima, utjecati na to da dobijemo nove članove. Ok, ne samo ti nego i drugi ali mislim da znaš na što mislim.

čet 20 lis, 2011 4:45 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Ljudi da slazem se da imamo krizu no morati cete svi zajedno raditi na tome da se umanji. Jer ako ne preuzmete one najmanje korake koji su kranje potrebni sve ce brzo krenuti nizbrdo. Ne pravite tragediju oko 2-3 ljudi kojih nema ili koji ne dolaze jel im nemo sto za ponuditi. Svako dolazi svojom voljom. Zato je bitno da vi svi zajedno imate neku zajednicku komunikaciju i tim putem rijesite problem. Ja doznajem informacije usput i ne mogu reagirati toliko brzo koliko mozete vi. Ako vidite da je doslo do problema u izvedbi programa imajte spremno nesto drugo i odlucite na licu mjesta o toj stvari. Ako ce te svi ponasati kao neki otoci, ovaj nije doso pa sad i ja necu, ovom se neda pa se ni meni neda necete daleko dogurati. Zato lijepo ako se vec susretnete pod istim krovom i program propadne radi x razloga sami dogovorite. Mozete koristiti ovaj forum kao komunikacijsko mjesto. Dakle kreirate datum i direktno dogovorite. Ako ne ide forum umate facebook gdje covjek ne treba ni malo mudrosti da napise tipa poruku sto radimo danas ili otvori anketu. Morate shvatiti da ja vama ne mogu dikrati sto zelite raditi, mislim nisam ni tamo da vam diktiram. Ja sam tu da vas predstavljam vani a na vama je da se zabavljate, da zabavljate. Upravo to. Vi od toga svega pravite neku hijerarhiju ili kaj. Zabite tu hijerarhiju u kos za smece i have fun. Pustite pesimizam i nemocnost za neka druga vremena. Iskoristite prostor kako god umijete da ga ne izgubite!!!!

čet 20 lis, 2011 5:40 pm
Profil ICQ Web stranica
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Kao čisti outsider, samo na temelju čitanja ovog foruma, čini mi se da su problem vaše udruge loši međuljudski odnosi. Članovi su dosta podijeljeni, s puno licemjera i sl. Ne znam kako to uživo izgleda, ali ovako na forumu dojam je da ste podijeljeni u interesne grupice. Ako uzmete u obzir nedostatak zabavnih aktivnosti, nije ni čudo što ste u dubokoj krizi.

čet 20 lis, 2011 5:58 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Ja kao autsajder ne mogu pojmiti koja je svrha udruge in the first place? :-k

Dajete pare za rasprave koje možete voditi komotno na forumu iz udobnosti vlastite kuće, i pritom sve ostaje zapisano.
A ovako vam ponestane ideja pa se morate prisiliti da igrate neki boardgame.

Ne provociram. Samo kažem kakav imam dojam o tome svemu.

Možda postoji neki popust na konvenciji, ili na premijeri novog filma, al to su rijetki petki.

čet 20 lis, 2011 6:02 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: VOY
Ne moraju biti nužno loši međuljudski odnosi. Gledajući forum u zadnjih par godina tu je skoro jedna te ista ekipa, što oni iz udruge što mi obični forumaši. Ako forum, koji je dostupan svima nema novih članova, naraštaja koji će komentirati star trek onda nam ne treba biti čudno zašto ljudi nema u udruzi koja je pristupačna samo ljudima koji su Iz zagreba ili u blizini. Mislim da nema mjesta za neku veću paniku, može zvučati čudno no logički slijed događaja, svak ide dalje, zaposli se, završi faks, obitelj i sl. i nema se toliko vremena. Eh jedino kada bi se našli novi članovi, koji bi bili voljni nastavit, zato ne trebate se prepucavat tko je kriv , krivlji od nekog. A sad udruga može uvijek se održavat vidim ima vas par koji uvijek dolaze , brinu se pa i ako vas ima samo 5 recimo započetak opet dobro. Doće vrijeme kada će bit bolje :)

čet 20 lis, 2011 6:22 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Upravo je problem u tim lošim međuljudskim odnosima. Ovaj ne želi s ovim radi, onaj s onim itd. Istina je da se stvaraju neke interesne grupice. Najbolje mogu sebe uzeti za primjer: istina da ne preferiram sve članove udruge jednako ali nastojim sa svima biti u dobrim odnosima i, ako je potrebno, surađivati. Istina da nekad nekoga nazivam provokatorom ali najčešće je to u šali. U udruzi imamo ozbiljan problem koji svi trebamo, a ne moramo riješavati. Jer udruga je skup dobrovoljno učlanjenih ljudi. Treba isto tako poraditi i na programu, na predstavljanju javnosti. Ali imam dojam da se, kad se god pojavimo na tv-u, prikažemo kao čudaci, koji nemaju "pametnijeg posla nego igrati se Zvjezdanih staza".

čet 20 lis, 2011 8:12 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Udruga je udruga a telvizija je televizija. Meni bi stvarno bilo zao da se izgubio kontinuitet koiji smo stekli u ovih 11 godina. No ako je doslo do toga da svi trebaju mali odmor neka uzmu pa cemo vas zvati samo na vece evente.

Danijel ce i dalje otvarati prostor za nove potencionalne clanove. Prezivjeti cemo.

čet 20 lis, 2011 10:03 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

A gdje su ti novi potencijalni članovi? Ja ih ne viđam već.... pa ima godina i duže. Problem je u tome što nemamo tih novih članova. Skupi nas se na sastanku max. 8. I onda onih 4-5 igra board igre, a šta mi ostali koji to ne želimo?? Da se dvoje, troje priča?? Pa to smisla nema. Trebao bi program bit podijeljen u dva segmenta: npr. boardgameovi i nešto drugo. Ali to baš i ne funkcionira jer nas nema na sastancima.

čet 20 lis, 2011 10:12 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Tgrel napusti forum i prebaci se na fejs. Pa ces vidjeti o cemu pricam.

čet 20 lis, 2011 10:22 pm
Profil ICQ Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Spol: Ženski
Naj Serija: TOS
Koje si vrste?: Human
Doci cu u cetvrtak XD Evo to je jedini komentar :zubo: :mrgreen:

ned 23 lis, 2011 9:32 pm
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Jel se može moje predavanje prebacit za sljedeći tjedan, jer ga nisam stigao pripremit, a neda mi se sad sve nabrzinu radit i zabrljat nešto?

slika

ST battles audio/video tribute!

čet 27 lis, 2011 3:28 pm
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Jel ima sastanka večeras???

čet 27 lis, 2011 3:32 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: