| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Star Trek Roštilj 16.07.2011. Sv. Nedjelja
Sovereign X je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Molimo sve koji donose lovu za roštilj ovaj cetvrtak da dođu tocno u 20:00 sati ili malo ranije jeli idemo na snimanje skupne fotogragije u Samobor. Ako nas nema molimo da nas nazovete na 098-517-416
Update: Ternek ce vas pricekati ako zakasnite, pa mozete i njemu platiti. A sve članice mogu se direktno javiti meni da Ternek ne čeka bezveze i da dogovorimo oko plačanja  na 091/1631-302  A one mlađe meni. Broj šaljem na PM Uff nema idealnije antireklame nakon ova dva posta. 
| čet 14 srp, 2011 6:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Suikotreki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: A sve članice mogu se direktno javiti meni da Ternek ne čeka bezveze i da dogovorimo oko plačanja  na 091/1631-302  A one mlađe meni. Broj šaljem na PM Uff nema idealnije antireklame nakon ova dva posta.   to mene Sov kopira, on bu preuzeo članove 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 14 srp, 2011 6:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Oh gle tko mi se javlja Ak je netko od dečkiju zgodan u udruzi onda sam to ja!
NHF
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 14 srp, 2011 6:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Sovereign X je napisao/la: Ak je netko od dečkiju zgodan u udruzi onda sam to ja!
NHF ne bi znao ni u to ulazio meni su svi isti šala Sov 
|
| čet 14 srp, 2011 6:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sudeći po ovom topicu, bit će zanimljivo između Zvonka i Sova na roštilju... Jel uopće dolazi koja cura? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 14 srp, 2011 11:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Sudeći po ovom topicu, bit će zanimljivo između Zvonka i Sova na roštilju... Jel uopće dolazi koja cura?  nakon što pročita topic---kaj ti je ](./images/smilies/eusa_wall.gif) jedino hrabre 
|
| pet 15 srp, 2011 12:01 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Samo one prave će doć, tj. one koje mogu prepoznat pravog j*bača kad ga vide
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 15 srp, 2011 12:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign X je napisao/la: Samo one prave će doć, tj. one koje mogu prepoznat pravog j*bača kad ga vide Pa nejdemo na Zrće idemo u Sv. Nedjelju 
|
| pet 15 srp, 2011 12:05 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Na kraju je roštilj bio sasvim okej  Naknadno ću vjerojatno ići isprobati stavljanje slika na Plus 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 17 srp, 2011 7:42 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Je li došla koja cura? 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 17 srp, 2011 11:31 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Lampyris je napisao/la: Je li došla koja cura?  Samo dvije nažalost. Jedna zauzeta, a druga je morala otić dosta rano
No, aside from that je roštilj bio dobar. Mesa je bilo i previše, a cuga je skoro sva popijena

|
| pon 18 srp, 2011 12:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign X je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Je li došla koja cura?  Samo dvije nažalost. Jedna zauzeta, a druga je morala otić dosta rano
kako ja pogodim kad treba/ne doć evo da je Lampyris rekla da dolazi možda bi i navratio 
|
| pon 18 srp, 2011 12:27 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
El Zvonko je napisao/la: kako ja pogodim kad treba/ne doć Na roštilju su rekli da si javio da ne dolaziš zato jer si emocionalan i da te boli želudac, što je dovelo do špekulacija da si dobio menstruaciju 
|
| pon 18 srp, 2011 12:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: kako ja pogodim kad treba/ne doć Na roštilju su rekli da si javio da ne dolaziš zato jer si emocionalan i da te boli želudac, što je dovelo do špekulacija da si dobio menstruaciju  a čuj ti dani u godini su, godišnji pa sam emocionalan i tako radim ono što ne smijem ostalih dana  ili bolje 
|
| pon 18 srp, 2011 1:03 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
El Zvonko je napisao/la: i tako radim ono što ne smijem ostalih dana  ili bolje  Koliko gigabajta sada imaš u kolekciji? i btw, El Zvonko je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Je li došla koja cura?  Samo dvije nažalost. Jedna zauzeta, a druga je morala otić dosta rano kako ja pogodim kad treba/ne doć Kako da ovo shvatimo u svjetlu činjenice da si došao na onaj roštilj na kojemu nije bilo nijedne cure? Enivej, ja čekam organizatora Shadowmastera da kaže kako je njemu bilo 
|
| pon 18 srp, 2011 2:24 pm |
|
 |
|