|
Sada je: čet 27 kol, 2026 8:58 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Udruga u emisiji 8 kat!!!
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Udruga u emisiji 8 kat!!!
4 od 1 je napisao/la: Ja snimio neki taj 8 kat pod naslovu -strastveni hobisti mislio to ta gdje ste vi sad vidim da tek za dva tjedna ide ! hehe, i ja sam pomislila na to isto...no ispalo krivo kada će vas se moći gledati?
| ned 22 svi, 2011 11:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Nisu nam javili gledajte emisiju pa kad bude bude...
| pet 27 svi, 2011 6:28 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Shadowmaster je napisao/la: Nisu nam javili gledajte emisiju pa kad bude bude... eh eh, izgleda da ću gledati prije snimku na youtube 
| pet 27 svi, 2011 10:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja se nadam da ce netko snimiti posto se u Izraelu bas ne emitira HRT :p
| sub 28 svi, 2011 12:49 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja se nadam da ce netko snimiti posto se u Izraelu bas ne emitira HRT :p http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=384
|
| sub 28 svi, 2011 3:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Provjerio sam u rasporedu, neće biti prije 6.6. Do tada postoje nazivi emisija, i nijedna mi se ne čini da ima veze sa SFom...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 28 svi, 2011 6:11 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jel netko bar zna kako je protekao razgovor?... 
| sub 28 svi, 2011 9:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kako sam čuo, protekao je dosta dobro (a navodno je Teddea puno došla do riječi) no nisam htio čuti detalje, da mi ne spoilaju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 28 svi, 2011 10:55 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
A zašto su trekiji uopće bili pozvani u emisiju? Koja je bila tema? 
| ned 29 svi, 2011 11:45 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Trekeri su pozvani u emisiju [MEGASPOILER AHEAD!!!] jer su zagriženi fanovi određene SF serije, slično kao i Warseri i drugi koji će nastupiti u emisiji o ljubiteljima takvih stvari 
|
| ned 29 svi, 2011 1:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dakle, čudaci smo... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 29 svi, 2011 5:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Par puta sam gledao Danijelin show, i ona se sasvim korektno onosi prema svojim gostima, tako da ne vjerujem da će to biti poanta emisije 
|
| ned 29 svi, 2011 6:01 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
A zašto ne bi bila? Nije sramota biti čudak. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 29 svi, 2011 6:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Poznavajući Trbovićku, nebih se iznenadio da dođe obučena kao Amidala.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 29 svi, 2011 6:04 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
The Boz je napisao/la: Poznavajući Trbovićku, nebih se iznenadio da dođe obučena kao Amidala. Baš i ne vjerujem da bi se Danijela išla furati na Sanju 
|
| ned 29 svi, 2011 6:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|