|
Sada je: uto 15 ruj, 2026 1:45 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Program za 8. mjesec
Eh Cvicek ne pratiš moje postove El Zvonko je napisao/la: Izgleda da sutra ne bude kviz...pa čemo imati okrugli stol...
i ne odaji ime epizode 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 13 kol, 2009 5:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Aha  Ali svejedno, ako bi se uz te filmiće gledao i TNG - vjerojatnost je da bi to mogla biti jedna od te 2 pizode Ups.. zamjenio sam 2 epizode TNGa  zamjenio sam "Night terrors" sa onom dok ekipu svako malo otimaju neki alieni iz druge dimenzije i eksperimentiraju na njima... pa misle da imaju noćne more i sl... Ak bi bio TOS - onda "Catspaw", VOY - "Haunting od deck 12" I ništa ne odajem, samo nagađam edit:Eto malo za promjenu vračamo se u četvrtak i prije 12 doma  Došao ja oko 8  i bili još Zvonko, Sovereign, Hrčak i Maher... pred kraj navratili Shadowmaster i Teddea... Filmići su mi bili totalni zijev... ona kvazidokumentaristička prikazanja duhova kakvih je pun youtube... donekle sam se trudio ne popljuvati ih previše  Teddea i Hrčka su otišle doma (valjda smo im bili dosadni  ) a ostatak nas je još svratio na okretište na pivo/sok ... Polažem velike nade za idući sastanak jer tada je gledanje TNGa + kviz, i još se vraćaju Ant, Zmajček i još poneko 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 13 kol, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Cviček: Kaj si zaboravio da je i Suiko bio?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 14 kol, 2009 12:19 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sh*t! Sh*t! Sh*t! Sh*t! Sh*t! Na brzaka sam pisao post pa sam ga izostavio s popisa Da, bio je i Suiki, i drago mi je da je navratio 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 14 kol, 2009 12:38 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Filmići su mi bili totalni zijev... ona kvazidokumentaristička prikazanja duhova kakvih je pun youtube... donekle sam se trudio ne popljuvati ih previše  Teddea i Hrčka su otišle doma (valjda smo im bili dosadni  ) a ostatak nas je još svratio na okretište na pivo/sok ... Polažem velike nade za idući sastanak jer tada je gledanje TNGa + kviz, i još se vraćaju Ant, Zmajček i još poneko  1. Nije svima sve zanimljivo 2. Ti si došao na kraj predzadnjeg filmića, i sam si nekaj mrmljao, trebao si vidjeti i prve  ... tak i tak smo komentirali poslije (što nas baca na točku 4.) 3. One su otišle nekam kad smo mi krenuli prema bircu, valjda nisu htjele s nama 4. Bilo je baš dobro kaj nas nije bilo previše: -vidim da ljudi uskaču ostalima u riječ i dok se na tome na poradi ne može biti neke smislene diskusije...kada svi trkeljaju u isti glas  - dolazi do buke  5. Ne mora biti na programu uvijek neki trek sadržaj 
|
| pet 14 kol, 2009 8:21 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
El Zvonko je napisao/la: 4. Bilo je baš dobro kaj nas nije bilo previše: -vidim da ljudi uskaču ostalima u riječ i dok se na tome na poradi ne može biti neke smislene diskusije...kada svi trkeljaju u isti glas ...to da vas nije bilo previše i nije neki plus... ...a uskakanje u riječ... to je u udruzi gotovo pa normalno...
...trebali bi uteti neki predmet, pa tko ima taj predmet priča dok ne završi, i svi ostali šute... ...kad završi preda predmet nekom drugom...
...mislim, pa valjda se ima toliko inteligencije da se poštuje to osnovno pravilo...
| pet 14 kol, 2009 9:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Na kraju sam ja dodio seriju ali random odabir nam se bas nije posrecio...
| pet 14 kol, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@Zvonko, došao sam na početku prvog filmića u svakom filmiću koji sam gledao bilo je više različitih snimki tak da sam pogledao bar 6-7 Naravno da se ne mora svakome svidjeti  ali i svatko ima pravo reći što mu se sviđa a šta ne Ti filmići mi nisu ni smješni, ni spooky a i loše su kvalitete tak da se ne može raspravljati ni koliko su autentični... tipa ono pomicanje stolica Bolje bi bilo da smo gledali Sub Rosu  BTW, kasnije brbljanje o raznim pričama koje smo doživjeli ili čuli, čudnim snovima i sl. je bilo okej  @Shadowmaster - brbljali smo dok smo gledali onu tvoju seriju, pa se ponavlja stara priča - ako nosiš seriju/film OBAVEZNO nabavi i titlove inače ju nitko neće moći normalno pratiti 
|
| pet 14 kol, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pošto nam je potpredsjednik još na G.O., a on vodi Q continuum...ovaj četvrtak če u klubu biti na programu kviz...detalji slijede.... 
|
| uto 18 kol, 2009 1:31 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zašto je kviz uvijek kad mene nema 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 18 kol, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hrčak je napisao/la: Zašto je kviz uvijek kad mene nema  namjestimo mi tak šalim se 
|
| uto 18 kol, 2009 2:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nek ti ne bude bad... Gledanje pizode + kviz zna biti zabavno, plus ako ima i kakva nagrada (ja sam podjelio par Trek majici koje sam nabavio na ST Experiencu) Ali Q continum je meni zabavniji... to je koliko mi se čini onda tjedan iza... pretpostavljam da dogovori za Domikon neće oduzeti toliko vremena? Uglavnom, Q continuum i "objašnjavanje" svih nelogičnosti u treku,... bude ludih pitanja koja su sama po sebi smješna, pa onda čuješ teorije na koje se ekipa dobro nasmije... ako si kreativan možeš o svojoj teoriji pričati minutu-dvije .... dosta zabavno 
|
| uto 18 kol, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Opet izmjene planova/programa za sutra: ipak će biti samo board game-anje ili nekaj u tom stilu... možemo također započeti dogovor za Domikon 
|
| sri 19 kol, 2009 4:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ajd nek netko updatea prvi post u ovoj temi, i na webu/faceu... da se slučajno netko ne zabuni 
|
| sri 19 kol, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Samo da vodstvu skrenem malo paznju, nek malo pogledaju ankete na glavnom site-u... koliko vidim ljudi neznaju sto su konvencije... mislim da bi bilo pametno malo podignuti ljudima svijest što su konvencije? Također gospon Ant mogli bi malo vise napisat od idemo na Domnikon i nema nas...
| pon 24 kol, 2009 12:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|