| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
 Re: Premijera Star Trek filma
isao bi i ja,i tako sam se planirao uclanit u udrugu  uglavnom vidimo se u cetvrtak 
| ned 12 tra, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
idem i ja 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 12 tra, 2009 7:25 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Za sve Vas nove koji namjeravate doći u udrugu u čet, da platite, a ne znate di je udruga možemo se nać na ljubljanici u 20.00 (kašnjenje se dozvoljavama, pet minuta hhhhh) prepoznat ćete me što ću vjerovatno biti za štandov za fornete ili ih jest....hhhhh.... prepoznt ćete me kad u 20.00h viknem Khaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!! nemojte da nitko ne dođe pa budem ko budala tamo.....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 12 tra, 2009 11:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
...ili ak ne namjeravate docu do Udruge a zainteresirani ste za film pojavite se ne gore navedenoj lokaciji 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 12 tra, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Šteta što su dali deadline do ovog četvrtka da se skupe pare... vjerojatno bi bilo puno više učinka da ima još tjedan dana duže  Kolika je procjena koliko će nas preko udruge doći na premijeru? Možda ćemo čudno izgledati jer ćemo svi imati uniforme kakve se u filmu vjerojatno neće prikazati.... I mislim da će meni ovo biti prvi puta da se pojavljujem u uniformi u javnosti, tj.izvan prostora neke konvencije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 9:52 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: I mislim da će meni ovo biti prvi puta da se pojavljujem u uniformi u javnosti, tj.izvan prostora neke konvencije  ...hmm... pa zar nisi imao uniformu kad smo kolektivno išli gledati StarWars i - Povratak Sitha...?
| pon 13 tra, 2009 10:16 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...hmm... pa zar nisi imao uniformu kad smo kolektivno išli gledati StarWars i - Povratak Sitha...? Nope, nisam išao s vama kolektivno gledati Sitha... uniformu sam ionako nabavio tek prije nekoliko tjedana... prvi i posljednji put sam ju za sada obukao na prošlom Istrakonu. Je li će vama ostalima biti neugodno ići okolo u uniformama? a @frenky - OK!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 11:27 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ne, a ne bi trebalo biti ni tebi.... i ako si mogao nositi onu odjeću sa slika koju sam vidio na tebi... onda ti ovo stvarno ne bi trebao biti problem.... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 13 tra, 2009 12:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pa drugo je onih mojih 6-7 trek majica (s njima idem i van i na tulume ponekad), a drugo je baš uniforma... svakako ću se na premijeri pojaviti u uniformi , neće biti bad 
|
| pon 13 tra, 2009 12:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Je li će vama ostalima biti neugodno ići okolo u uniformama?
...zašto bi nam bilo neugodno? ...ja sam na fax došao u uniformi... bio u kantinu u njoj... ...i radio u računalnoj od 9-15h u njoj... 
| pon 13 tra, 2009 12:48 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
U ovaj čet. ću najvjerojatnije doći u klub pa ću dofurat i lovu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 13 tra, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: U ovaj čet. ću najvjerojatnije doći u klub pa ću dofurat i lovu. kak misliš najvjerojatnije...pa imaš predavanje zar ne?
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 tra, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
hahahhahaha 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 13 tra, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja i dalje vjerujem da će predavanje o klingoncima biti spektakularno a da ćemo se na premijeru filma svi složno pojaviti u velikom broju 
|
| pon 13 tra, 2009 10:29 pm |
|
 |
|