| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
 Re: Novi Web Site
Nema problema, riješit ćemo. Slažem se da su kritike pozitivne i unaprijedit ćemo site prema tim i svim ostalim kritikama koje dobijemo na forumu/PM-u/mailom.
Provjerio sam font, iste je veličine, no radi se o Arial-u. Stoga - riješit ćemo.
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| čet 10 tra, 2008 1:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Dva mala pitanjca:
Zasto ako idem na forum preko linka na stranicama od udruge automatski udjem u pdf ? Zakaj se ne ide na pocetnu stranicu foruma?
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| čet 10 tra, 2008 1:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
PDF? Predsjednik mi je rekao da moram staviti link na forum/ USS CROatia forum i to sam stavio. ALi ne znam za nikakav PDF.
|
| čet 10 tra, 2008 1:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
General Chang je napisao/la: Dva mala pitanjca:
Zasto ako idem na forum preko linka na stranicama od udruge automatski udjem u pdf ? Zakaj se ne ide na pocetnu stranicu foruma? Upravo sam i ja isprobao. Umjesto na index, klikom na gumb "forum" na siteu, odmah se ulazi u podforum "Udruga ljubitelja Zvjezdanih staza "USS CROATIA"".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 10 tra, 2008 1:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Kao što sam rekao, zahtjev od strane predsjednika. Ako želite mogu predložiti da se vrati natrag na stari link (tj. na index).
|
| čet 10 tra, 2008 1:43 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Simba je napisao/la: Kao što sam rekao, zahtjev od strane predsjednika. Ako želite mogu predložiti da se vrati natrag na stari link (tj. na index). Meni se čini logičnije da se linka na index pa da svatko može odmah vidjeti što forum u kompletu nudi.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 10 tra, 2008 1:56 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Cool je, good job, ko da sam vas ja učio Ma šalim se, bravo 
| čet 10 tra, 2008 2:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Treba ici na index, sada vise nema one stranice aktualnosti koja je vukla to sa forma...
| čet 10 tra, 2008 3:58 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Č i ć se ne vide zbog pogrešnog encodinga...
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 10 tra, 2008 4:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ezri je napisao/la: Č i ć se ne vide zbog pogrešnog encodinga... Reako je Simba da ce popraviti.
| čet 10 tra, 2008 5:26 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
E ne želim biti bezobrazna ili bahata, ali dizajn jednostavno nije prihvatljiv u svijetu web dizajnera pa bih voljela da mi se makne ( Design by.... ). Prepiši sve sebi...
Bez uvrede, ali ako želim pokrenuti neki poslić ovo mi neće pomoći...
|
| čet 10 tra, 2008 6:34 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ezri je napisao/la: E ne želim biti bezobrazna ili bahata, ali dizajn jednostavno nije prihvatljiv u svijetu web dizajnera pa bih voljela da mi se makne ( Design by.... ). Prepiši sve sebi...
Bez uvrede, ali ako želim pokrenuti neki poslić ovo mi neće pomoći... Zašto ne bi pomoglo? Kad za koju godinu budeš nekome prezentirala svoj portfolio, pokažeš mu ovo i kažeš: "gle kak su mi nekad izgledali siteovi, k'o da su se djeca igrala" (ak već misliš da je ovo tako loše), a nakon toga pokažeš friški state of the art i bum, eto posla. 
|
| čet 10 tra, 2008 7:27 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
TerNek je napisao/la: Ezri je napisao/la: E ne želim biti bezobrazna ili bahata, ali dizajn jednostavno nije prihvatljiv u svijetu web dizajnera pa bih voljela da mi se makne ( Design by.... ). Prepiši sve sebi...
Bez uvrede, ali ako želim pokrenuti neki poslić ovo mi neće pomoći... Zašto ne bi pomoglo? Kad za koju godinu budeš nekome prezentirala svoj portfolio, pokažeš mu ovo i kažeš: "gle kak su mi nekad izgledali siteovi, k'o da su se djeca igrala" (ak već misliš da je ovo tako loše), a nakon toga pokažeš friški state of the art i bum, eto posla.  Ne ovo stvarno ne bih pokazala... Btw. moj dizajn mi i nije bio tako loš ali sada prepravljen je... Kad već moj dizajn nije uzet onda bih radije da me se ne spominje
|
| čet 10 tra, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
E sad sam smrtno ozbiljna, molim da mi se pseudonim makne sa stranice!
|
| čet 10 tra, 2008 10:06 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
OKE, OKE.... It will be done.
|
| čet 10 tra, 2008 11:19 pm |
|
 |
|