|
Sada je: čet 24 ruj, 2026 1:02 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Cetvrtak,7.2.2008****NEMA UDRUGE****
| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Cetvrtak,7.2.2008****NEMA UDRUGE****
bila sam dosad 8 puta na septici i moram reći jedinstven i nezaboravan doživljaj evo još jedan prijedlog: u Tehničkom muzeju su dani Nikole Tesle 5.,6. i 7. su predavanja u 18h. napisala sam o tome u topicu o Nikoli Tesli. Evo link: viewtopic.php?f=19&t=1431&p=67208#p67208
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 05 vel, 2008 11:29 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
modesty blaise je napisao/la: bila sam dosad 8 puta na septici i moram reći jedinstven i nezaboravan doživljaj
up d gache!!1 brijem da bi za moral trekkija nakon ovakvog udarca na sastanke udruge jako dobro utjecale gache na glavi, alkohol u krvi i benganje uz urlike "nisam vratio oruzhje u mup! nisam vratio, nisam glup!" ja sam tamo sa ekipom 100%  ako josh tko ide, nek mi se javi, pa chemo popit piffce skup ^^
| uto 05 vel, 2008 11:37 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Black_Raven je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: bila sam dosad 8 puta na septici i moram reći jedinstven i nezaboravan doživljaj
up d gache!!1 brijem da bi za moral trekkija nakon ovakvog udarca na sastanke udruge jako dobro utjecale gache na glavi, alkohol u krvi i benganje uz urlike "nisam vratio oruzhje u mup! nisam vratio, nisam glup!" ja sam tamo sa ekipom 100%  ako josh tko ide, nek mi se javi, pa chemo popit piffce skup ^^ untisumpora, a gođira?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 05 vel, 2008 11:41 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Nadam se ćemo uskoro čuti i predsjednika...Ja sam na Jarunu, do dođem bilo gdje ako mogu održati kviz.
| sri 06 vel, 2008 12:46 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pet 18 kol, 2006 12:11 am Postovi: 25 Lokacija: ZG-Tresnja
|
nisam niti ja znao dok Brasnovic nije prijavio stetu,u ponedeljak kad smo boravili u prostoru! netko ga je 'krnuo' s nogom,a ipak doticni agregat kosta prek 3 soma kn,pa je stoga i objasnjivo sto je Bruno 'puko' spoznajom narecenog dogadjaja.
_________________ --------------WWII vet----------------
|
| sri 06 vel, 2008 2:25 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
D3R KQM@HdANT je napisao/la: nisam niti ja znao dok Brasnovic nije prijavio stetu,u ponedeljak kad smo boravili u prostoru! netko ga je 'krnuo' s nogom,a ipak doticni agregat kosta prek 3 soma kn,pa je stoga i objasnjivo sto je Bruno 'puko' spoznajom narecenog dogadjaja. ma i ja bi puko da sam na njegovom mjestu... shvacam ja taj dio ali ne shvacam kako je nasa Udruga automatski ispala kriva... mislim da bilo ok da dobijemo ikakvo objasnjenje zasto smo samo mi ispali krivi  ... a ne samo da bude ovako -> "desilo se nesto lose. vi ste krivi. ovo je kazna." jer inace se dobija dojam da smo mi samo neki tamo pedesti, za koje je cist dovoljno da pomocnik sefa kaze sefovu odluku...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 06 vel, 2008 4:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Ja bi molio da ako se netko sjeca da je zapeo za taj uredaj ispod televizora da mi se javi na pm. Nece mu se desit nista, samo bi volio znati, fala.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 06 vel, 2008 11:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Samo da skomentiram mene uopce nije bilo prosli tjedan u udruzi i pretpostavljam da se radi o periodu od srijede do nedjelje. Ako je to netko od nasih napravio stvarno ga necemo tlacit sa nicim, niti ga traziti novac ili sl... ako se desilo slucajno desilo se... no ako nije, a posto vidim i cujem da je sve proslo u miru i da vecina ljudi moze potvrditi, te da je prostor nakon toga temeljito očišćen mislim da bi netko stvarno primjetio štetu, no mene isto kao i Chakyja interesira druga stvar. Zasto na stranicama foruma Ognjenog mača nema sličnog upita? http://www.larp.hr/forum/index.php
| sri 06 vel, 2008 11:30 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
maX je napisao/la: Ja bi molio da ako se netko sjeca da je zapeo za taj uredaj ispod televizora da mi se javi na pm. Nece mu se desit nista, samo bi volio znati, fala. Da pitaš bilo koga od nas, nitko ne zna ni da to čudo postoji, a kamoli da je zapeo ili što već. Pošto smo banani za ovaj tjedan iz prostorija, ne možemo vidjeti ni gdje je taj manometar ni kako izgleda, ni kako je oštećen.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 06 vel, 2008 12:36 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
To ti ja mogu odgovoriti. Zato što sam se ja osobno uvjerio da u subotu nije bilo sastanka (utorak i subota su termini udruge Ognjeni Mač), a i predsjednica udruge je već imala razgovor sa Brunom. Any further questions? 
| sri 06 vel, 2008 1:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Eh da je Bruno bio pravi CSI dustao bi taj uređaj na otiske prstiju pa bi lako ustanovili tko ga je zadnji dirao. Ovako to neznamo... pa mi je glupo da netko upire prste bezveze... 
| sri 06 vel, 2008 1:35 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Chaky je napisao/la: zmajchek je napisao/la: kod mene ste dobrodošli. odlicno... za sad si prva (i jedina  ) opcija ... remember me?Shadowmaster je napisao/la: Eh da je Bruno bio pravi CSI dustao bi taj uređaj na otiske prstiju pa bi lako ustanovili tko ga je zadnji dirao. Ovako to neznamo... pa mi je glupo da netko upire prste bezveze...  To nije kasno za napraviti ni sada... naravno, ako već netko nije temeljito obrisao isti.
No, u nedostatku istoga - čitajte dalje.D3R KQM@HdANT je napisao/la: nisam niti ja znao dok Brasnovic nije prijavio stetu,u ponedeljak kad smo boravili u prostoru! netko ga je 'krnuo' s nogom,a ipak doticni agregat kosta prek 3 soma kn,pa je stoga i objasnjivo sto je Bruno 'puko' spoznajom narecenog dogadjaja. Thursday, 02:10 AM. CS Investigator Homo Cyberneticus reporting.Dakle, ovako:
Ovo ne govorim u svrhu "Jao, nisam ja!" nego da malo skrenem pažnju ta tu "optužbu":
Naime, ni mene nije bilo u udruzi do 21:00 h. Onog momenta kada sam stizao pred udrugu, veći dio ljudi je upravo izlazio i kretao putem Kina [Chacky, Sascha, Simba, Ex-el Presidente; Možda još netko?]. Ulaskom dole sam zatekao 7 ljudi [Max, Mislav, Cvichko, TerokNorNek, TDA, i još dvije osobe s čijim "nikovljem" nisam upoznat]. Od navedenih, nitko nije niti jednom uopće prošao ispred plazme niti je se ikakav incident desio u međuvremenu. 20 minuta do 22:00 - u kino odlaze Max, Cvichko i ja; ostali ostaju gledati Red Dwarf i igrati Munchkin, raspoređeni na dva stola - per se nisu imali nikakav razlog da su uopće zavlače kroz prolaz ispred monitora/TV-a/Viewscreena/whatever. Što je se poslije desilo - ne znam; koliko čujem ovdje, navedenima se naknadno pridružio Bruno, te su oni napustili prostore oko 23:30, ostavivši Brunu iza sebe.
Bruno bi valjda primjetio da je isti [kompresor/manometar] na njemu razbijen. [Uostalom, "proces razbijanja" dotičnog bi trebalo emitirani neki zvuk, zar ne?]
To my knowledge, ispod monitora se nije nalazio nikakav uređaj osim SubWoofera od pripadajućih mu zvučnika, osim ako isti nije stavljen tamo u vremenskom intervalu između ovonedjeljnog sastanka [03.02.2008.] & prošlog [31.02.2008. - Simba, predavanje] ili pretprošlog sastanka [27.01.2008. - nisam bio]. Za sastanak u četvrtak [24.01.2008.] sam 100% siguran da ispod nije bilo ništa osim SubWoofera, za sastanak prije "razbijajućeg" sastanka, barem 80% - sjedio sam s desna od monitora, a poslije se prebacio sa druge strane jer je Monitor bio u uporabi više od sat i po' vremena usljed Simbove [Simbine? ] prezentacije. Očito, tada ništa nije razbijeno [nije se imalo šta razbiti?] jer KMT ili tko već nije ništa primjetio/prijavio, a plenty je vremena proteklo između četvrtka i ponedjeljka [kada je prijavljen "prekršaj"].Timeline- Do 24.01.2008. u 22:15, kompresor se NIJE nalazio na navedenoj poziciji unutar prostorija. Očevidac: Homo Cyberneticus.
- U četvrtak, 31.01.2008., na jednom od najnapučenijih sastanaka do sada nije se desilo NIŠTA... osim Simbinog fantastičnog predavanja, that is. Prostorija je bila puna ljudi... zašto je navedena šteta nastala na generalno slabo posjećenom nedjeljnom sastanku gdje je bilo 10 ljudi maximalno?
- Do nedjelje, 03.02.2008., NIŠTA nije prijavljeno; da je tada razbijeno, već bi netko to primjetio, ne? Naravno, osim ako je uređaj postavljen tamo poslije sastanka u četvrtak.
- Nedjelja, 03.02.2008., 21:00: četvero od ukupno jedanaest odlazi u Kino. Ostatku se pridružuje Homo Cyberneticus. U 21:40 još troje ljudi odlazi u Kino, uključujući Homo Cyberneticusa. U prostoru ostaje 5 ljudi, od čega je - po meni posljednjim informacijama - troje bilo zainteresirano za gledanje Red Dwarfa ili nekog ST filma, preostalo dvoje za igranje munchkina. Koliko doznajem, ipak su gledali Red Dwarf.
- Između 21:40 i 23:30: Dolazi Bruno. Preostale [ili njih još manje od 5, ako su neki otišli] zatiče u gledanju Red Dwarfa. Bruno ne primjećuje nikakvu štetu.
- Oko 23:30: Preostali Trekkeri odlaze. U prostoru ostaje samo Bruno.
- Ponedjeljak: #Netko# prijavljuje Bruni da je razbijen Manometar na kompresoru ILI Bruno primjećuje štetu. [Ovaj dio se može dodatno razriješiti sa više informacija.] Bruno zaključuje* da su krivci "klinci" iz U.S.S. Croatiae.
* = Kako bi shed some light na ovaj issue, potrebno bi nam objašnjenje, logika i objašnjenje logike Bruninog zaključka, naravno - od njega.
Iz svega navedenog mogu se oformiti slijedeće...TEORIJE- A. #Netko# je prvi (ili prije) došao u prostor i načinio štetu [namjerno ili nenamjerno]. Navedeni je mogao biti iz U.S.S. Croatiae ili bilo koje druge udruge koja ima pristup prostoru [pod pretpostavkom da je prostor bio zaključan]. Dotična osoba je mogla biti član U.S.S. Croatiae ali također i bilo tko drugi. Poslije nanošenja štete dotična je osoba je zataškala štetu te: ili napustila prostor ili doček(iv)ala druge. Ovaj issue mi djelomično bio razriješen spoznajom kakav je prostor zatečen ili tko je zatečen u prostoru (ako itko).
- B. #Netko# iz U.S.S. Croatiae je u Nedjelju, 03.02.2008. načinio navedenu štetu. Dotični je nanošenje štete uspio prikriti ispred 4-10 preostalih ljudi [najmanji i najveći broj ljudi u udruzi u određenim momentima tu večer]. Također, štetu tu večer nije primjetio/prijavio ni Bruno.
- C. #Netko# iz U.S.S. Croatiae je u Nedjelju, 03.02.2008. načinio navedenu štetu. Dotični je nanošenje štete podijelio sa prisutnima, te su prisutni u tom trenutnku odlučili prikriti "incident" od budućih pridošlica. Isti su štetu također prikrili od Brune [Kako?], koji istu nije primjetio/prijavio.
- D. #Netko# je štetu počinio NAKON nedjeljnog sastanka, bilo to navečer [je li još tko, osim Brune, dolazio?] ili sutradan. Dotična osoba je napustila prostor sa svrhom izbjegavanja odgovornosti, te je štetu netko drugi primjetio ILI je prijavila štetu "u naše ime" sa planom "tko prijavi ne smatra se krivcem". U svakom slučaju, navedeno je napravljeno sa "postumišljajem".
- E. #Netko# je napravio štetu, te naknadno pomaknuo uređaj na poziciju gdje je, naposljetku, nađen. Čitava operacija se morala desiti nakon završetka sastanka U.S.S. Croatiae: tijekom noći ili sutradan. Dotična osoba je napustila prostor sa svrhom izbjegavanja odgovornosti, te je štetu netko drugi primjetio ILI je prijavila štetu "u naše ime" sa planom "tko prijavi ne smatra se krivcem". U svakom slučaju, navedeno je napravljeno sa "postumišljajem".
- F. Nešto jedanaesto. [Any Theories?] [Ima još G. ali je too remote da je uopće ovdje spominjem]
Maybe it's just me, ali teorije A, D i E se čine puno vjerojatnijima od ostalih - objašnjenje slijedi. [[F teoriju ne računam jer je nedefinirana]] Zaključak?U nedostatku dokaza se može zaključiti:
- dotična osoba je posjetitelj korištenih prostora
- dotična osoba je napravila štetu koja je otkrivena ()
- šteta je orktivena i prijavljena [možda je stigla od osobe koja je i počinila štetu; u tom slučaju dotična osoba nije mogla oštetiti i "otkriti" štetu u isto vrijeme]
Rezultat?Bruno je zaključio da je netko iz U.S.S. Croatiae krivac, te obavijestio nadležne u istoj, što je rezultiralo uskraćivanjem prostora za sastanak predviđen za četvrtak, 07.02.2008. Shodno tome, Homo Cyberneticus je odlučio ponuditi svoj prostor na korištenje gdje je udruga dobrodošla kad se nekome digne #$%*& i odluči istoj isti uskratiti [npr. grad, blagdani, izbori].
Prema navedenom, ja ne vidim nikakve osnove za tako čvrst stav glede krivnje udruge U.S.S. Croatia... a vi?Another High Quality post by .:: Homo Cyberneticus ::....
P. S. Poslije ponovnog čitanja threada: ček' malo... zar nije bio kompresor, ne agregat? I, da, tko je "Brasnović"?
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| čet 07 vel, 2008 4:55 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: ... remember me? I do now  pa nemrem te uracunati pod sigurnu opciju samo tako kad god zelim... ipak cu ostaviti tebi da se sam javis (na forum, maxu, meni...) btw. svaka cast na postu  ... steta sto ga bruno vjerojatno nece procitati (on je svoje zakljucio ...)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 07 vel, 2008 5:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sad sto je bilo bilo je trebalo bi smiriti situaciju...
| čet 07 vel, 2008 2:11 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
H.C. imaš previše slobodnog vremena.
| čet 07 vel, 2008 2:25 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|