|
Sada je: uto 25 kol, 2026 12:19 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
 Re: Udružna brbljaonica
Bliss je napisao/la: Kada ce opet biti neko druzenje ili nesto? Druženje ili redoviti sastanci se održavaju svaki Četvrtak od 20:00h (Opatijski Trg 10) Zagreb 
|
| pet 05 lis, 2012 9:35 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
Frodo je napisao/la: Bliss je napisao/la: Kada ce opet biti neko druzenje ili nesto? Druženje ili redoviti sastanci se održavaju svaki Četvrtak od 20:00h (Opatijski Trg 10) Zagreb  Ma to mi je poznato, ali mi je bad tamo nahrupiti jer ne poznajem nikog... Zapravo ni sama ne znam sto me zanima. 
|
| pet 05 lis, 2012 11:57 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ak te zanimaju dečki, onda je tu samo Sovereign potencijalni kandidat... al moraš mu se jako svidjeti jer on ti je jako izbirljiv 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 05 lis, 2012 12:26 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Ak te zanimaju dečki, onda je tu samo Sovereign potencijalni kandidat... al moraš mu se jako svidjeti jer on ti je jako izbirljiv ae, nemoj sad pretjerivat Cviček, jer tolko baš izbirljiv bome nisam
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 05 lis, 2012 12:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pih.... a ja sam mislio da si nešto naučio iz knjige The Game  Kaj nije poanta okrenuti igru i kroz zafrkanciju navest curu da ona tebi pokušava odobrovoljiti kako bi ti se svidjela, a ti onda ju i dalje zezaš na simpatičan način i sve više bacaš seksualne fore sve dok ne zabrijete? Il sam ja neš pomiješao 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 05 lis, 2012 12:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Bliss je napisao/la: Ma to mi je poznato, ali mi je bad tamo nahrupiti jer ne poznajem nikog... Zapravo ni sama ne znam sto me zanima.  Kakve veze ima što ne poznaješ nikog? Nisam ni ja u početku pa evo me, već 7 godina sam u udruzi i stekao sam prijatelje. Netko će te dočekat na okretištu na Remizi (valjda znaš doći do tamo, ako ne, smislit ćemo i drugačiji način) i odvest do udružnih prostorija. Ova udruga nije samo ST udruga već tu ima puno toga više. Ne razgovaramo samo o Treku nego o svačemu, što god nekoga zanima. Tu razne sekcije, gledanje epizoda... Svega ima samo treba bit zainteresiran i voljan doći u udrugu. Ostalo, pa i prijateljstva će doći samo po sebi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 05 lis, 2012 12:56 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Pih.... a ja sam mislio da si nešto naučio iz knjige The Game  Kaj nije poanta okrenuti igru i kroz zafrkanciju navest curu da ona tebi pokušava odobrovoljiti kako bi ti se svidjela, a ti onda ju i dalje zezaš na simpatičan način i sve više bacaš seksualne fore sve dok ne zabrijete? Il sam ja neš pomiješao Pogriješio si u boldanom dijelu. Bit je u tome da se ja njoj svidim, a dalje ćemo lagano
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 05 lis, 2012 1:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Bliss je napisao/la: Frodo je napisao/la: Bliss je napisao/la: Kada ce opet biti neko druzenje ili nesto? Druženje ili redoviti sastanci se održavaju svaki Četvrtak od 20:00h (Opatijski Trg 10) Zagreb  Ma to mi je poznato, ali mi je bad tamo nahrupiti jer ne poznajem nikog... Zapravo ni sama ne znam sto me zanima.  Za sve postoji prvi put pa tako i dolazak u prostorije udruge ako treba bilo kakva pomoc u vezi toga tu smo ima nas  lako te docekamo na okretištu Ljubljanica što pretpostavljam da znaš gdje se nalazi. Ovo drugo navedeno da ni sama neznaš šta te zanima e to je vec drugi problem
|
| pet 05 lis, 2012 2:06 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: ned 16 ruj, 2012 10:28 pm Postovi: 42 Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Hladan Koje si vrste?: Kronos
|
Kaj je danas u programu? I jel opet u 20:30 ili u 20:00?
|
| čet 18 lis, 2012 4:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
viewtopic.php?f=2&t=6768Po programu bi trebalo biti boardgameanje po izboru. Iz prakse to znači da će se boardgameati ako će se ekipa imati volje za to, ili brbljati ili gledati neka epka ili nešto slično...
|
| čet 18 lis, 2012 4:39 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: ned 16 ruj, 2012 10:28 pm Postovi: 42 Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Hladan Koje si vrste?: Kronos
|
Excellente.. ak neko hoče doć u fortunu da se zapijemo prije.. ja bu došao tamo oko 6...
|
| čet 18 lis, 2012 4:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ideš, ovo je rekord! Član s 10 napisanih postova već poziva na druženje  Pretpostavljam da si onaj (zaboravih ti ime  ) s kojim sam se upoznao prošli tjedan. A ako bi frodo ili još netko dolazili, baš bi i mogao... zašto ne. Prošlo je godinu dana nedolaženja koje je između ostalog poslužilo da sebi i drugima dokažem određenu teoriju. Samo ja nebum pil pivu, trenutačno sam (bar do 20.12) u antialkoholičarskoj fazi, smatram da mi pijenje alkohola smanjuje intelektualne sposobnosti, a nema odmora dok traje Globalna revolucija!!! 
|
| čet 18 lis, 2012 4:51 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
Pa frodo je tamo često, tamo smo se i upoznali. Ja budem oko 6 bio tamo pa ako neko dođe super, ako niko ne dođe jebiga https://maps.google.com/maps?q=45.79886 ... 1&t=h&z=18Adresa.
|
| čet 18 lis, 2012 5:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nažalost neš mi uletilo pa nisam ni stigao provjeriti... nadam se da je netko drugi došao 
|
| čet 18 lis, 2012 6:54 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
Kava sa šlagom 5 kn Sve vrste piva 8kn stvarno prihvatljivo
|
| pet 19 lis, 2012 11:04 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|