|
Sada je: sri 26 kol, 2026 2:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Program za Svibanj 2011
Popis stanovništva je završio i sastanci se dalje redovito održavaju četvrtkom na Opatijskom Trgu Program za Svibanj 2011• Četvrtak, 12.5. Opatijski 20:00 - Finalne pripreme za Sferakon 21:00 - Kviz "Star Trek Milijunaš", by Ronald Ovo će biti finalni pokus prije nastupa s kvizom na ovogodišnjem Sferakonu. • Četvrtak, 19.5. Opatijski 20:00 - Predavanje o astronomiji, by Zvonko Tema predavanja je za sada tajna. • Četvrtak, 26.5. Opatijski 20:00 - Predavanje ekonomiji u Star Treku svijetu, by Marin Kratko predavanje o društvu u ST svijetu s naglaskom na ekonomiju budućnosti.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 svi, 2011 7:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Program za Svibanj 2011
Nijedan post o programu?  Enivej... ja upravo pripremam predavanje. Zamislio sam ga kao kratak uvod u osnove ekonomije budućnosti, uz neizostavnu povezanost uz razvoj društva i tehnologije, nakon čega slijedi diskusija. (znam da neki od vas ne vole preduga predavanja ali vole trekeljti o svemu) Eto, uvod za vas troje-četvero koji ćete se ekšli i pojaviti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 26 svi, 2011 2:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
ja dolazim samo neću stići na predavanje btw imam prijedlog za 6. mj. što bi mogli uvrstiti pa ak se sam ne sjetim nek me netko podsjeti pri izradi programa ak dodjem do tad 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 26 svi, 2011 5:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Na kraju si otišao prije  Ali s obzirom na situaciju, i nedostatak ekipe, predavanje smo odgodili za sljedeći četvrtak. Radili smo program, i ima slobodno jedan termin, pa javi frodi ili meni da ubacimo.
|
| čet 26 svi, 2011 11:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
A tak da Mirta nejde sama a i ja da imam nekoga za tračanje po putu Što se tiće programa, objasnio sam sve o ćem se radi i van četvrtka je. slj, petak 3. sad kako su odlučili 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Zadnja izmjena: Cvicek; čet 16 lip, 2011 1:46 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
slučajno maloprije kliknuo na "bump" :(
Zadnji/a bumpirao/la Cvicek on čet 16 lip, 2011 1:46 am.
|
| čet 16 lip, 2011 1:46 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|