Sada je: sri 26 kol, 2026 12:35 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 44 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
 NRZ: SF udruge 
Autor/ica Poruka
Inquisitor
Inquisitor

Post NRZ: SF udruge
veceras ce se na rubu znanosti tema biti fanovi SFa... ili tako nekako
i bit ce Bruno u studiju i maX u reportazi o trekkerima
gledajte :)

uto 02 lis, 2007 3:41 pm
Profil Web stranica
Captain
Captain

Post Re: Na rubu znanosti - aktualne emisije
Vidio sam na rasporedu, sad bas krenuo staviti vijest na sajt...
Das mi malo vise informacija da stavim u vijest? Da ne pejstam samo onu njihovu sturu najavu.

uto 02 lis, 2007 3:43 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
21:45 Na rubu znanosti - Zivjeti u svijetu maste
ne zvuci mi optimisticno :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 02 lis, 2007 9:03 pm
Counselor
Counselor

ja snimam - po narudžbi - ako me video ne iznevjeri... :roll:

uto 02 lis, 2007 9:27 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Ja sam pogledao, a Zvonko je snimio tako da cete vidit Brunu, Maxxxa i Kevu u najboljem izdanju. Makar mi se cini da je malo Bruno pretjerao sa smijanjem i govorm kako samo igramo kockice... kao da su sada kockice bitne za opceniti radi udruge... zatim Maxxx je dosao na snimanje sa potrganim komunikatorom, uf mogao je mene trazit da mu ga posudim... imam sada 2 cjela... :P

... opcenito Bruno je to dobro odradio pošto nitko drugi nije htio ici, mislim da je ok da javnost vidi Trekere koji nisu stalno u uniformama i koji ne pricaju toliki techno babel, no ovo sa mjesanjem trekera u politiku to prvi put cujem... iskreno o toj temi nismo nikada raspravljali u udruzi niti na forumu, od kud je to iskopao neznam, no koliko sam shvatio vise je Bruno bio zastupljen nego ona tolkinovka kaj je bila preko puta njega... i sad jos one makete.. mislim kakve te makete imaju veze sa st-om mogao je donjet Maxxxove makete ut te njegove kaj su bile tamo... mislim ti tolkinovci su pricali samo o forumu dok je Mario samo spomenuo filmice i šah... a uopce nigdje nije pisala web stranica udruge... niti neka referenca na koju se ljudi mogu javiti... slabo je to bilo.. :P

sri 03 lis, 2007 1:51 am
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Takodjer sam gledao, i takodjer sam snimio (DVB-T mpeg stream s ukupno 3-4 izgubljena frejma).
Naprema debaklu u Sanji ovo je bilo super.... bez ikakvih omalovazavanja ljudi koji to vole. I onak lagana muzikica koja prati priloge. Pozitivna emisija o svemu tome.

Bruno je (bez obzira na to sto je jedini bio dovoljno hrabar doci u emisiju) dobro napravio posao. Cini mi se da je bio dobro raspolozen i par puta je provalio koju dobru foru.... kao ono veli Misak "neki vas smatraju oblikom kulta" - a Bruno odgovara nesto kao "neki i saborske zastupnike smatraju...."

Je, spominjao je kockice (koje nismo mi izmislili al ajd dobro) i to je tad kad se snimala emisija bilo aktualno pa se sjetio.... ne mozes ocekivati da ce svaka recenica biti pun pogodak.
Za WH40k - Bruno nije samo clan ST udruge nego i drugih pa je pricao i o tome, i to se ne treba zamjerati. Tema emisije nije bio samo ST.

Za politiku nisam cuo sta je govorio, pricao je o krovnoj organizaciji koja bi nam dala vecu snagu za ostvarivanje nekih prava i pomoci, i to je OK... trebao bih ponovo pogledati emisiju da vidim na sta si tocno mislio (taman me frend nazvao usred emisije, mozda sam bas to propustio)

Sta je jos Maxx mogao spomenuti? Nismo bas napravili puno u udruzi u smislu da mozemo pokazati svijetu "eto, bavimo se tim i tim, napravili smo to i to"
Ne znam je li prije emisije bilo rasprave sta bi sve Bruno i Maxx mogli reci kad dodju u emisiju, da im pomognemo da pripreme vise "hvalospjeva"....?

Maxx je lijepo ispricao neke stvari o udruzi, dao par primjera sta se radilo, i to je cisto ok.... mozda nije trebao spominjati da nam se clanstvo smanjilo sa 100+ na 50ak clanova ali ajd... nema veze.
Za nedavanje informacija - ne znam je li se smjelo uopce spominjati gdje se tocno okupljamo i reklamirati web adrese, ali bez obzira nae to jasno je dano na znanje da se okupljamo na Tresnjevci i da smo jedina ST udruga u HR, tako da ako nekoga bude zanimalo - bude malo proguglao.

Dobili smo najvise minutaze nego bilo tko drugi (koliko su minutaze dobili Warseri? :mrgreen: )
Da je sve moglo biti bolje - uvijek moze biti bolje - ali ukupno gledajuci pozitivna emisija. Puno bolja nego sto mi se samo iz naslova cinilo.

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 03 lis, 2007 6:04 am
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...i ja sam gledao...
... a bilo je tak tak...
...iznenadio sam se vidjevši Brunu...

...zar se svi boje kamera... ?

...kad su bile pripreme za snimanje?

...ali Mario... s potrganim kumunikatorom... [-X :thumbs3:

sri 03 lis, 2007 10:09 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Istina je u globalu je bilo dobro i mislim da je emisija bila pozitivna no mislim da je bila u malo losijem terminu no repriza ce odraditi svoje pa cemo dobit mozda i kojeg novog clana... :P

sri 03 lis, 2007 3:24 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Koje si vrste?: Vulcan
Trebalo je malo više prezentirati udrugu i navesti neke kontakte (ne samo za našu nego za svaku) pa tko voli nek' izvoli. I dosta aktivnosti u udruzi nije bilo navedeno što je trebalo. Ispada da se malo čime ne bavimo.

sri 03 lis, 2007 3:38 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

ja sam puko od smijeha :)
kad nitko nije mogao/htio doc na snimanje ja sam ipak pristo (da ne zavrsimo ko warseri :) )
...jedva sam doso na snimanje i baljezgario sam svakakve gluposti (sa mojim mona-mario martinis-lisa smjeskom :? ) no nekak su to dobro zmontirali na kraju
moglo je to puno bolje, al kad se nismo bas pripremili

Trivia:
unifoma je bila moja, a komunikator sam poklonio warserima prije spektakularne povijesne TREK vs. WARS utakmice u stolnom nogometu (ja sam dobio majicu) pa sam onda dobio taj strgani od brune (Murphy je ocito bio u prostoriji).. a crvenu dolčevitu sam uzeo od keve...i... tolko o tome :)

sri 03 lis, 2007 4:25 pm
Profil ICQ
Counselor
Counselor

eh, lako je sad -filozofirat o tome kaj je moglo biti bolje...kad se raspitivalo okolo tko bi sudjelovao u emisiji svi su bježali od toga ;)
dečki su bili oke...mario je bio čisto pristojan (nedan od njegovih manje šokantnih priloga :mrgreen: ), bruno je po meni dovoljno izreklamirao udrugu...trebali bi biti zadovoljni :)

sri 03 lis, 2007 5:41 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Istina izreklamirao je ali ja i dalje tvrdim da udruzi treba još reklame. No naravno ne poticem na agresivno reklamiranje vec nesto bolje od putopisnog postavljanja ormarica za postu od udruge i ispitivanje tko je otac one Teddeine prijateljice mislim da je onjaj prilog koji smo mi snimali ispao skroz izvan konteksta i da posto sada konacno imamo resurse a to je Jelak-CAM konacno snimimo nesto posteno i metnemo na web i damo nekim televizijama, pa koja voli neka izvoli damo im da pustaju prilog kada god rade neki prilog o udrugama, i da se vratimo na temu. Da istina je da su to decki full dobro odradili i da je prilog bio ekstremno dobar no neke male nijanse bolje da smo presutili, no kao sto kaze HP mozda i nije sve tako sivo, mozda zbog kockica dobimo vise novih clanova za klubsko Pivo...

.... a drugi put molim odgovorne clanove koji imaju besplatne telefone da malo bolje izreklamiraju neka snimanja, pa da se konacno opet svi okupimo i to na vrijeme za neki prilog, mozda sljedece godine opet na rubu znanosti.. :)

sri 03 lis, 2007 8:03 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

Shadowmaster je napisao/la:
ispitivanje tko je otac one Teddeine prijateljice

o cemu ti?

Shadowmaster je napisao/la:
snimimo nesto posteno i metnemo na web i damo nekim televizijama, pa koja voli neka izvoli damo im da pustaju prilog kada god rade neki prilog o udrugama,

di si ti cuo ili vidio da televizije pustaju priloge koje je netko snimio sam? :shock:
to jednimo vrijedi za reklame... placene reklame...ali pretpostavljam da nisi mislio na to

sri 03 lis, 2007 9:17 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Nije istina da ne primaju zadnji puta su na onaj propali intervju rtla pokupili sve kaj smo im dali pa opet nisu mogli nis iskoristit jer nisu imali autorska prava...

sri 03 lis, 2007 9:24 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

koji propali intervju?
za exploziv?
pa to su nas oni snimali... mi smo im dali materijale za staviti dok traje intervju (nase epizode i to)... ali sam intervju su snimali oni... i novinar koji nas je intervjuirao je bio njihov...
tak da ti to nije dobar primjer.... imas li ih jos?

sri 03 lis, 2007 10:06 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 44 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: