|
Sada je: čet 03 ruj, 2026 4:55 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
BBC izvjestava o rusenju WTC7 -PRIJE- nego sto se to dogodil
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 BBC izvjestava o rusenju WTC7 -PRIJE- nego sto se to dogodil
evo ovako, ovo je najnovija informacija
jucer je pustena na net snimka iz bbc arhive, na kojoj njihova novinarka stoji ispred prozora i detaljno izvjestava o tome kako se WTC7 srusio, a zgrada se uredno vidi iza nje!
link
ovo je skracena verzija, inace snimka traje 20-tak minuta, pa pogledajte to, ali ne znam da li ce link raditi, zato sto se od jucer navecer uzurbano skidaju sve te snimke s neta, sa google videa, sa youtube-a, i ostalih stranica... takvu cenzuru jos stvarno nisam vidio, pa zato mislim da se ovaj put dogodilo nesto bitno.
kako je bbc znao da ce se zgrada srusit?
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 01 ruj, 2007 11:44 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: BBC izvjestava o rusenju WTC7 -PRIJE- nego sto se to dogodil
Vidovit svit....eto kako..! Pozdrav Proroka M 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 01 ruj, 2007 11:50 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
nije vidjelo bi se... a vidis kada zumira na prozor...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 02 ruj, 2007 12:04 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
daso je napisao/la: ali ne znam da li ce link raditi, zato sto se od jucer navecer uzurbano skidaju sve te snimke s neta, sa google videa, sa youtube-a, i ostalih stranica... takvu cenzuru jos stvarno nisam vidio, pa zato mislim da se ovaj put dogodilo nesto bitno. snimak je sada jos uvijek ondje... i mislim da to samo za sebe govori da cenzure nema... bar ne neke velike pa snimke od beyonce, kad se srusila niz stube na koncertu, su bile brze micane sa youtubea od ovog (ako se ovo uopce mice.. tamo je od 26.2.2007.  )... vjerj mi, trazio sam  ovo je klasicni primjer pumpanja vijesti ... ajde mi please reci od kud ti informacija da se te snimke micu sa neta? Zasto tek od jucer navecer (za tu pricu se vec zna od prije... pa i ovdje na forumu smo ej bili cak spominjali prije par mjeseci)? Sve to me jaaako zanima  daso je napisao/la: kako je bbc znao da ce se zgrada srusit? netko je zakljucio, na osnovu ostecenja na zgradi, da ce se zgrada srusiti i poslao tu vijest kome god vec... bbc je dosao do te informacije i novinarka je prenjela "vrucu" novu informaciju o rusenju neke nove zgrade. Novinarka ocito nema pojma o kojoj se zgradi radi ... samo zna da je blizu orginalnih blizanaca pa za TV znalacki pokazala pozadinu di su bili blizanci i di se jos uvijek dimi i kaze "evo tu je bila ta zgrada" pa bar smo do sada naucili da novinari znaju biti poprilicne budale  btw. sto bi itko dobio sa unaprijed napisanim izvjestajima o rusenju zgrade? Zasto bi to itko radio? Ili teorije zavjere ne moraju stalno imati smisla ... samo ponekad i gdje pase? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 02 ruj, 2007 3:25 am |
|
 |
|
dr.med.
|
ja napisao jucer, ali jucer sam za ovo sazno ovo je post od tada pa vidi se na stranici
|
| ned 02 ruj, 2007 11:40 am |
|
 |
|
Captain
|
Nes' ti zavjere. BBC je znao da ce se srusiti neka tamo sedma zgrada oko WTC-a prije nego se srusila. Mislim da to mijenja balans snaga, ne samo globalnih medija, vec i u svijetu.
Mislim daj... Zapitas li se sto bi dobili ovime? Da su fakat to namjestili. Iz kojeg razloga bi to prikazivali na televiziji? Onako, prekidamo program jer znamo da ce se zgrada srusiti. Presmijesno.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| ned 02 ruj, 2007 12:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| pet 14 ruj, 2007 2:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Evo još jedne teorije zavjere Što je zapravo udarilo u Pentagon, avion ili...i kako to da nikada nisu pronađeni dijelovi aviona i filmič: http://grunfer.hatona.org/downloads/conspiracy/pg.swf
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 14 ruj, 2007 12:48 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Jako zanimljiv filmić. Meni ne izgleda da je tamo bilo traga tako velikom avionu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 14 ruj, 2007 2:58 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
ee, taj sam vec vidio...jako intrigantno
| sub 15 ruj, 2007 12:25 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
jel netko istrazio to dalje na svoju ruku... da vidi da li je to sto se tu prica istinito (mislim... zanimljivo mi je to da se citira rijecima sto su ovevidci rekli na televiziji... pa bilo bi fora vidjeti te priloge) ako od mene ocekuju da ne vjerujem medijima i americkoj valdi i da sumnjam u sve to onda mi je prvi instinkt da sumnjam i u njih (zavjerne teroreticare  ) same... jer ovakav filmic sam i ja mogao napraviti kao sto kazu cesto znanstvenici... "za velike tvrdnje trebaju ti veliki dokazi"  btw. jel se netko pitao sto se desilo onda sa tim nestalim avionom ako se nije zabio u pentagon? Kaj nebi negdje procurilo da je netko vidio osobu koja je navodno poginula tamo? pa onda dalje... zasto bi americka vlada inzistirala na tome da se avion zabio... zar je to bolje od rakete (sto se ovdje provlaci kao teza)? Zasto je bolje?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 15 ruj, 2007 3:29 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
eto... jednostavni posjet jednostavnoj wikipedii daje neke odgovore "Security camera video
On May 16, 2006, the Department of Defense released filmed footage that was recorded by a security camera of American Airlines Flight 77 crashing into the Pentagon, with a plane visible in one frame, as a "thin white blur"[31] and an explosion following.[32] The images were made public in response to a December 2004 Freedom of Information Act request by Judicial Watch.[33] Some still images from the video had previously been released and publicly circulated, but this was the first official release of the full video of the crash.[34] Judicial Watch hoped that the Pentagon security video would dispel conspiracy theories,[35] though David Yancey, whose wife died on the flight, expressed concerns that the video did not show enough detail to "end the talk of a conspiracy".[36]
A nearby Citgo gas station also had security cameras, but this video released on September 15, 2006 did not show the crash because it was pointed away.[37][38][39] The Doubletree hotel, located nearby in Crystal City, Virginia, also had a security camera video, and on December 4, 2006 the FBI released the video in response to a freedom of information lawsuit filed by Scott Bingham. "The video is grainy and the focus is soft, but a rapidly-growing tower of smoke is visible in the distance on the upper edge of the frame as the plane crashes into the building."[40][41] No plane can be clearly seen entering the Pentagon since the camera was mounted on a lower point on the Doubletree Hotel and an elevated highway obstructs the view of the Pentagon.[42][43] However, a shape or group of shapes can be seen above the highway, moving from left to right and ending at the explosion point.[44]"dakle... pustene su i druge snimke u javnost... toliko o tom dijelu filmica + slikica http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Flig ... ntagon.jpgiz svakog dogadjaja u povjesti se da napraviti teorija zavjere... izabers cinjenice koje ti odgovaraju, izignoriras one koje ti ne odgovaraju, isto napravis sa slikama i slicnim... i eto... imas dobru teoriju zavjere  sorry ako sam nekog povrjedio sa ovim 

|
| sub 15 ruj, 2007 3:43 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Pa očito je da svaka medalja ima dvije strane, a svaka priča više verzija i više interpratacija. Na gornjoj slici se u prvom planu vide komadi metala koji izgledaju kao dio trupa aviona. Teško je znati pravu istinu kad se toliko toga skriva. Mogu ti komadi metala biti i dio rakete, nikad se ne zna. Zavjere su svuda oko nas (  ). Chaky se pita zašto se inzistira na tome da je u Pentagon udario avion, a ne raketa, čak i da je bila raketa u pitanju. Mislim da nije tako teško objasniti. Sa ljudske strane, taj napad 11.09.2001. je teroristički čin za najgoru osudu i strašna tragedija. Sa strane amerskih vojnih stručnjaka, to je veliki propust i blamaža za, po mišljenju mnogih, jedinu pravu vojnu supersilu na svijetu. Ako su u pitanju 4 aviona, veliki dio krivice može se prebaciti na sigurnosne mjere i odgovorno osoblje aerodromske kontrole, čak i na obavještajne službe, kojima su ljudi takvog porijekla i svjetonazora promakli i pred nosom im se pripremali, učili pilotirati u amerskim školama itd. No situacija postaje još gora i još je veća blamaža ako je netko uspio amerima "uvaljati" projektil i zabiti ga u Pentagon, strogo čuvani mozak njihovog neprikosnovenog ratnog stroja. Šteta je time još puno veća, ne samo ljudska i materijalna, nego i psihološka. Projektil u Pentagon još bi više poljuljao i onako kompromitirani amerski osjećaj sigurnosti, a istovremeno bi dodatno dao vjetar u leđa kako njihovim otvorenim neprijateljima (islamskim ekstremnim terorrističkim skupinama), tako i onima sa kojima su si naizgled dobri, a istovremeno se drže na hladnoratovskoj distanci i ne bi puno trebalo da skoče jedni drugima za vrat (npr. Rusi i Kinezi). Ovo je moje laičko mišljenje, tko zna kakvi su sve ulozi u svjetskim igrama bez granica.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 15 ruj, 2007 3:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Ternek... dobar razlog za coverup
ali imam jos jedno pitanje... zasto se onda teroristi nisi hvalili sa tim da su zapravo poslali projektil? Osama je pustio cist' dovoljno snimki na kojima je mogao reci... amerikanci lazu... nije bilo treceg aviona ... to smo mi raketu poslali"... ako nitko drugi "al jazeira" bi to emitirala i ostatak svijeta (osim mozda amerike) bi to objavio

|
| sub 15 ruj, 2007 3:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
A isprva ak se dobro sječam ni sam Osama se nije hvalio napadima dok Bush nije uzvratio.
Ma možemo mi tu spekulirat do mjeseca limburga ameri imaju mogučnosti stvoriti događaje i još bolje napraviti kao da nikad ništa nije desilo.
Evo još jedan navodan događaj. Navodno da je NORAD pet minuta prije udara aviona u drugi toranj WTC-a, dobio naredbu iz bijele kuće-DO NOT ENGAGE, premda su svi komercijalni zrakoplovi u NY aero space-u več bili prizemljeni, te jedini koji je bio u zraku je onaj koji je udario.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 15 ruj, 2007 7:52 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|