| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 nevidljivost vs letenje
koja vaj je draza moc i zasto...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 03 ruj, 2007 10:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: nevidljivost vs letenje
uh uh... stvarno ne znam oboje ima toliko prednosti
koliko brzo bi letio?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 03 ruj, 2007 10:20 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
dovoljno da probijes zvucni zid...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 03 ruj, 2007 10:24 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ovak...ak bi mogla letjeti onda bi mi morali izrasti dodatni udovi, ako misliš na taj tip letenja. mislim da bi mi oni smetali jako jer nisam na njih navikla. i morala bih si proderati svu odjeću na tim mjestima. ali ako bih letjela kao Supermen, onda ok. iako mi je malo smješna pomisao da hodam i letim okolo sa plaštem.
što se tiče nevidljivosti, to mi nije neki izazov. visoka sam 160cm i svi me gaze po tramu i ruše jer me 'ne vide'.
uz to dvoje navedeno nikad ne bih htjela da mogu čitati tuđe misli. odbojna mi sama pomisao da čujem što se događa u glavama pervetita koji se voze u tramvajima po gradu.
ne bih htjela ni sposobnost gledanja kroz zidove jer mi nije privlačna pomisao da u wc-u vidim ljude kako obavljaju nuždu. to me ne zanima.
ja bih radije da imam telekinetske sposobnosti i da ih dobro ovladam. tak da mogu gledat tv i u isto vrijeme si peć kokice, a da se ne ustanem.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 04 ruj, 2007 1:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| uto 04 ruj, 2007 11:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
daso je napisao/la: koja vaj je draza moc i zasto... ...okee... gledali su se Heroesi...  ...ja bi izabrao letenje... ...uštedio bi gomilu vremena...
...samo je pitanje kakve bi posljedice bile za organizam...
| pet 07 ruj, 2007 11:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Recimo da pojedes preveliku količinu hot-doga i poletiš u wc...  Na vratima zatekneš dva velika dečka koja ti zablokiraju put i ti se zadereš supermeeeennn i proletiš kroz njih i naposlijetku zagrliš školjku... 
| pet 07 ruj, 2007 12:28 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Letenje, cak i ako moram imat krila...nevidljivost moze bit nezgodna ako je permanentna 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 08 ruj, 2007 2:18 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Istina. No, ako se radi o Darien Fawkes tipu nevidljivosti, minus onaj lijek ili sto je već bilo, onda bismo mogli malo razmisliti o tome  . pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 08 ruj, 2007 2:27 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
kralj svemira je napisao/la: Istina. No, ako se radi o Darien Fawkes tipu nevidljivosti, minus onaj lijek ili sto je već bilo, onda bismo mogli malo razmisliti o tome  . Istina, ali se onda javlja novi problem...lakse te je pronaci od strane hrpetine tajnih agencija koje bi te htjele regrutirati  Svaka cast Fawkesu, ali raditi za onakvu bagru - nema sanse 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 08 ruj, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Da, ali on je ovisio o onom lijeku pa je zato morao raditi za njih. Ovako ih samo ignoriraš  . pozdrav
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
I like your flowers...
|
| sub 08 ruj, 2007 2:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zadnja epizoda eureke prikazana na scifiu ima temu nevidljivosti... 
| sub 08 ruj, 2007 8:55 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Gle nis od nevidljivosti.... Zakaj ? Zato kaj nevidljivi covijek nemoze vidjet.... 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| ned 09 ruj, 2007 2:33 am |
|
 |
|
Admiral
|
Pa mogu zjenice ostati vidljive  pozdrav
I like your flowers...
|
| ned 09 ruj, 2007 2:36 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Sorry, onda vise nisi nevidljiv..... 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| pon 10 ruj, 2007 3:35 pm |
|
 |
|