| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Nikola Tesla
Evo vam nove teme: NIKOLA TESLA
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla
Neka mi netko kaže zašto je ovaj čovjek važan za ovaj kutak... 
| čet 19 tra, 2007 11:38 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
zbog Teslinog jajeta
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 19 tra, 2007 12:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Os rec da je snija jaje ..!?
Inace pravi "nas" SF fun.. virova u "marsovce" .. zbog cega je kazu ima i problema.. i ismijavanja ..po novinama..zemlje snova ..i STa ..!?
Ostalo..mislim da ima i previse boarda koji se bave Teslom i njegovin radom..njegovih funova ..tako tko zeli ima se di informirat ..ogovarat .. razmisljat javno... ramijenjivat gledista s profesorima s Harwarda [ koji se bave njegovim radom ..] cak...itd...gledat skice , sheme ..njegovih poznatijih i manje poznatih uradaka , izuma...

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 19 tra, 2007 1:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ali mene interesira koje je veza između treka i Tesle... 
| čet 19 tra, 2007 1:41 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
emmm...početno slovo t? 
_________________ njanjanja
|
| čet 19 tra, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: Ali mene interesira koje je veza između treka i Tesle... 
pa masoni ce ti reci da su povezani preko masonstva
jer nema sanse da masoni nece svojatati genija poput Tesle.... i on je 100% bio mason
a Scimitar kaze da je ST masonska serija... (a onda su vjerojatno SW masonski film  )
so, there you go... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 19 tra, 2007 3:59 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@shadowmaster mozda ima koja TC u kojem od Star shipova .. ili "zraka smrti" , . oni navodno nudjeni stitovi protivu neprijateljske avijacije SADu na pocetku rata , mislin da ima..
Tesle u STu , energetski stitovi , "zrake smrti"... vidn da visokog napona ne fali... tko zna sto jos...
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 19 tra, 2007 6:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja bi rado htio vidjeti te energetske stitove ako to postoji ali sumljam da to postoji osim ako nije bila neka pomoc "iz vana" da se to napravi... 
| čet 19 tra, 2007 11:53 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
..shefe ..to se kazu nemere videt ..to se mora znat....ti si ga nas "Qum" ..sto god to znacilo... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 20 tra, 2007 4:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Zato što je pokušavao konstruirati teleportacijski uređaj. 
| pet 20 tra, 2007 5:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Koji je uspio 50/50 
| pet 20 tra, 2007 7:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Znači da postoji šansa teleportacije u budućnosti (a tu šansu najvjerojatnije neću doživjet).
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 21 tra, 2007 2:47 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Ne postoji.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 21 tra, 2007 10:54 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Gle njega " iz vedra neba pa u rebra" .. nepostoji ... !? kak si to zakljucija..? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 21 tra, 2007 1:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Iz Heisenbergovih relacija neodređenosti.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 21 tra, 2007 3:24 pm |
|
 |
|