| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: BBC izvjestava o rusenju WTC7 -PRIJE- nego sto se to dogodil
predsjednik je napisao/la: Evo još jedan navodan događaj. Navodno da je NORAD pet minuta prije udara aviona u drugi toranj WTC-a, dobio naredbu iz bijele kuće-DO NOT ENGAGE, premda su svi komercijalni zrakoplovi u NY aero space-u več bili prizemljeni, te jedini koji je bio u zraku je onaj koji je udario. ovo je vec full naivno... zasto bi svi komercijalni letovi bili prizemljeni? zbog prvog aviona? Pa izmedju prvog i drugog aviona je razlika od 15 minuta... u 15 minuta su bili svi avioni prizemljeni? U 15 minuta su se oni stigli: - skuziti da se radi o napadu - obavjestiti zracne luke da jave svim tim avionima da prizemlje - urediti izvanredan raspored sletanja za te avione - i svi avioni su stigli biti prizemljeni eh... i ja sam cuo da se u pentagon zabio delta flyer koji je dosao iz buducnosti... vjerujte mi...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 15 ruj, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
predsjednik je napisao/la: premda su svi komercijalni zrakoplovi u NY aero space-u več bili prizemljeni, te jedini koji je bio u zraku je onaj koji je udario. ROFLMAO inace, ako zelite vidjeti kako je otprilke izgledao tjek radnje u tih pola sat-dva u kontrolnom tornju NY-a, pogledajte film let 93... Ista da je film i da nije bas skroz realno, ali je velik dio toga zapravo pravio opis situacije kakav se odvijao za vrijeme napada (tu govorim o situaciji na tornju, a ne situaciji u avionu za koju smatram da je skoro u cijelosti izmišljena)
| ned 16 ruj, 2007 12:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Nightshoot je napisao/la: ako zelite vidjeti kako je otprilke izgledao tjek radnje u tih pola sat-dva u kontrolnom tornju NY-a, pogledajte film let 93... Daj mi reci di si taj film našao, ja sam gledao na torentima ima o flight 93, no samo ono navodno nije pao u Pennsylvaniji... Kak se točno zove? Ja sam našao ovaj "In Plane Sight - Sept 11 - 911 Conspiracy Documentary"
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 16 ruj, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
gledao sam ga u kinu
| ned 16 ruj, 2007 8:25 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
što se tiče najn ilevena, sigurno se znalo prije. mi smo bili taj tjedan prije na maturalnom putovanju i na svakoj granici smo čekali jako puno. dugo su nas pregledavali i provjeravali jednog od putnika koji je imao muslimansko ime. no, mi nismo ništa znali o čem se radi. kad smo došli prvi dan u školu (11.9.) neki su trčali po školi i vikali avion se zabio u pentagon i neke zgrade u NY. svi su mu govorili da fantazira i da gleda previše x-files-a. no, bilo je istina. dakle...znalo se prije što će se dogoditi. nekome je očito odgovaralo da to ne spriječi. a, moglo se spriječiti. i moore je snimio cijeli dokumentarac o tome da se moglo spriječiti. čak je i oprah napravila nekoliko emisija o tome.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 10 lis, 2007 2:15 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cek... ako su vas dugo pregledavali i provjeravali ljude sa muslimasnkim imenima... kako onda to povezujes sa time da se 9-11 nije htjelo sprjeciti?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 lis, 2007 2:35 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
s time da se znalo da će biti terorističkih napada. čak su čuvali europske granice, a napadi su se dogodili u SAD-u. zašto oni nisu pojačali kontrolu? ili bolje provjeravali putnike na letovima? mislim na teroriste koji su ušli kao putnici.
|
| sri 10 lis, 2007 2:38 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
modesty blaise je napisao/la: čak je i oprah napravila nekoliko emisija o tome. E ak je Oprah o tome pricala onda mora da je istina .! .Ja obicno iman 20 dana problema razuvijerit moju staru od budalastina koje gleda u toj emisji ...! @chaky i zato molim te da vise ne dovodis u sumlju teorije zavijere jer je to Oprah rekla ! ...molicu lijepo .... Pozdrav Riste teroriste 57

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 10 lis, 2007 7:01 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
buco, pa ti mene u svakom postu preozbiljno shvaćaš. 
|
| sri 10 lis, 2007 8:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
modesty blaise je napisao/la: buco, pa ti mene u svakom postu preozbiljno shvaćaš.  A.."sorry " [ pokinezija san se] ...ja mislia ti ozbiljna zenska... !?.. koja greska ... Pozdrav Ko ne radi taj i grijesi , oni koji rade nesmidu !

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 11 lis, 2007 12:34 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
a, jesam...ali ovo s oprah je bila šala.
|
| čet 11 lis, 2007 12:43 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
hmmm ovo je vec bar drugi put da si me presla , ak tako nastavis moc ce @bobo zasijat kukuruz na meni ! Pozdrav Andrijinog kriza 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 11 lis, 2007 12:49 am |
|
 |
|