| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Na rubu znanosti - aktualne emisije
predsjednik je napisao/la: Chaky je napisao/la: jel moze netko divxirat to? ja sam propustio pola emisije zbog joba mogu ti ja prebaciti u DVD format, ak zelis? Oćem i ja to imati, svejedno u koji format staviš.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 05 lis, 2007 1:22 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pase i to
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 05 lis, 2007 1:25 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
@TerNek i Chaky, sprzim vam do cetvrtka samo mi dofurajte prazne dvd-ove
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 05 lis, 2007 1:27 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
predsjednik je napisao/la: @TerNek i Chaky, sprzim vam do cetvrtka samo mi dofurajte prazne dvd-ove It's a deal.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 05 lis, 2007 1:47 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Mene je onaj strgani komunikator ometao gledanje emisije-baš je bio upečatljiv 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 lis, 2007 12:55 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pet 18 kol, 2006 12:11 am Postovi: 25 Lokacija: ZG-Tresnja
|
koji god format,samo malo brze s tim DVD-om,jer ima nas jos koji bi to skopirali! 
_________________ --------------WWII vet----------------
|
| sub 06 lis, 2007 5:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Emisija je sve u svemu bila dobra. I nije istina da ljudi nisu željeli doći na snimanje. Evo, da mi se na vrijeme reklo sigurno bi došao.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 06 lis, 2007 7:10 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
T'Grel je napisao/la: Emisija je sve u svemu bila dobra. I nije istina da ljudi nisu željeli doći na snimanje. Evo, da mi se na vrijeme reklo sigurno bi došao. Kasno Marko na Kosovo stize... 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 07 lis, 2007 4:07 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
T'Grel je napisao/la: Emisija je sve u svemu bila dobra. I nije istina da ljudi nisu željeli doći na snimanje. Evo, da mi se na vrijeme reklo sigurno bi došao. Cut the crap......
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sri 10 lis, 2007 12:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Chaky je napisao/la: jel moze netko divxirat to? ja sam propustio pola emisije zbog joba Ja sam snimio preko DVB-T na komp... fali prvih par sekundi uvoda. Donesem u klub pa cija snimka je vec bolja neka se presnimi (ne radi importiranje u virtualdub, tako da ne znam je li se lagano da prebaciti u divX)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 11 lis, 2007 3:22 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Mr.bobo je napisao/la: ...i ja sam gledao... ... a bilo je tak tak... ...iznenadio sam se vidjevši Brunu...
...zar se svi boje kamera... ?
eto nazalost opet talent i elokventnost Mr. Babe nije prepoznat pa nije pozvan da gostuje u emisiji na rubu znanosti. Velika steta za gledateljstvo i hrvatsku znanost. Sigurno bi briljirao u mnogim znanstvenim temama. Ali zato ja jesam pozvan, na zalost Mr. Babe, pa ako hocete pogledajte: 17.12. pon oko 23 sata. tema 11.9.2001 teorije zavjera. Zavjera je ali pitanje cija ?
|
| sub 08 pro, 2007 1:56 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmm.. sad mislin da je promasija osobu 100% ovi Kreso.... triba je zvat bar @Chakyja.... on je mestar od tega.... kak teoriju pretvorit u zbilju..... Al eto kad Kreso voli "teoretizirat" i "hipoetetizirat" i tak to...zato ga rijetko i gledam... U pocetku serijala gledan san svaku emisiju , bilo je zanimljivo...sad vise nemas sta gledat... jbga.... A da gledan samo zbog tebe ..jok..NHF !... Kad bude neka nasa "udrugasica" onda bum pogledal... ni bitno ca pricaju.... Pozdrav Zvijezda TVa 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 08 pro, 2007 3:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
nemoras me gledati jer tvoje kritike mi ne trebaju............ NHF. najlakse je visiti na forumu, ne imat zivot i kritizirti druge. kreso barem nekaj radi! 
|
| sub 08 pro, 2007 7:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
uredu..@GC... nego ca tu ne fali jedan "ontopic"... replay...!?. Pozdrav Urotnicka 17

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 09 pro, 2007 12:44 am |
|
 |
|