Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
Re: OGLAS
pa bilo bi lijepo i fer da ti pocnes sa linkovima i dokazima o tocki 1... ipak je to tvoja teorija... pa da se ova tema zahukta neprisustvo kontradokaza za neku teoriju ne cini tu teoriju istinitom
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
Molim cijenjene forumaše da u ovoj temi postaju linkove, kako je kolega zamolio u prvom postu, a rasprave o nastanku čovjeka i svemira vodite u za to predviđenoj temi jer će u ovoj temi biti brisane, kao što sam to maloprije i učinio. Hvala.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
(duplam post jer mu je u biti ovdije mjesto... pa nek se u prosloj temi izbrise)
Evo -eraser, sto kazes na iduci isjecak iz emisije "na rubu znanosti" u kojem se takoder prica o nastanku covjeka...
Ovo nije "dokaz", ali se prica o nekim dokazima... pa...
btw. Michael Cremo je danas odrzao predavanje o zabranjenoj arheologiji na PMF-u u Zagrebu no ja nazalost nisam mogao stici na vrijeme zbog nekih obaveza. Steta, bas me zanimalo...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says:"Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
Pridružen/a: sri 26 ruj, 2007 5:26 pm Postovi: 61 Lokacija: zagreb
maX je napisao/la:
(duplam post jer mu je u biti ovdije mjesto... pa nek se u prosloj temi izbrise)
Evo -eraser, sto kazes na iduci isjecak iz emisije "na rubu znanosti" u kojem se takoder prica o nastanku covjeka...
Ovo nije "dokaz", ali se prica o nekim dokazima... pa...
btw. Michael Cremo je danas odrzao predavanje o zabranjenoj arheologiji na PMF-u u Zagrebu no ja nazalost nisam mogao stici na vrijeme zbog nekih obaveza. Steta, bas me zanimalo...
thx my respect
_________________ Good Alien is the best solution for ours World
Pridružen/a: sri 26 ruj, 2007 5:26 pm Postovi: 61 Lokacija: zagreb
TerNek je napisao/la:
Molim cijenjene forumaše da u ovoj temi postaju linkove, kako je kolega zamolio u prvom postu, a rasprave o nastanku čovjeka i svemira vodite u za to predviđenoj temi jer će u ovoj temi biti brisane, kao što sam to maloprije i učinio. Hvala.
thx
_________________ Good Alien is the best solution for ours World
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.